Pas (Oc) u Majanskom Horoskopu

Rođeni 5. marta, 30. marta, 19. aprila, 9. maja, 29. maja, 18. juna, 8. jula, 28. jula, 17. avgusta, 6. septembra, 26. septembra, 16. oktobra, 5. novembra, 25. novembra, 15. decembra, 4. januara , 24. januara, 13. februara

Činjenice o majanskom znaku Pas

Alternativno imeNema
Majansko imeOk
ZnačajStrpljenje
PravacSever
Dragi kamenKrvavi kamen
BojaBela
PrijateljMajmun
NeprijateljCvet/Sunce

O Znaku Dana u Majanskoj astrologiji, Psu, poznatom kao najvernijem i najpodržavajućem od svih znakova: Pas je deseti Znak Dana u Majanskoj astrologiji. Većina Pasa se ističe u vođstvu, veoma su pouzdani, i postižu dosledne rezultate. Rad u timovima je tvoj preferirani i najefikasniji način obavljanja stvari. Tvoje najbolje osobine su hrabrost i posvećenost voljenima. Jedna prepreka s kojom se suočavaš je održavanje visokog nivoa emocionalne zrelosti, ili tvoji odnosi mogu patiti. Neka ti srce bude otvoreno i pouzdanije – instinktivno znaš ko je na tvojoj strani.

O Znaku Psa u Majanskom Horoskopu

Znak Pas, ili Oc, simbolizovan kroz nogu i povezan sa bogom sa psećom glavom Tzulom, odnosi se na lojalnost i zaštitnički instinkt. Osobe rođene pod ovim znakom su izuzetno odane, ali ponekad i ljubomorne. Emotivno su osetljive i cene podršku porodice i prijatelja. Poznati su po svojoj spremnosti da nesebično pomažu drugima.

Pozitivne osobine: Odanost, nesebičnost, zaštitnička priroda.
Negativne osobine: Ljubomora, prevelika emotivna osetljivost.
Dragi kamen: nije specificiran.

Ljudi rođeni u ovom znaku vrednuju emocionalnu sigurnost i imaju snažnu potrebu za međusobnim povezivanjem i podrškom.