Categories
Astrologija, Planete, Saveti

Astrologija je prisutna već hiljadama godina, pružajući nam smernice i uvide u naše živote na osnovu položaja i kretanja nebeskih tela. Ali da li ste znali da postoje neki astrološki trikovi koji vam mogu pomoći da otkrijete svoj potencijal i živite ispunjenijim životom? U ovom članku ćemo podeliti top 20 najboljih astroloških trikova koje možete početi primenjivati već danas.

Sadržaj

Razumevanje astrologije

Pre nego što se pozabavimo trikovima, važno je razumeti osnove astrologije. Astrologija je proučavanje pozicija i kretanja nebeskih tela, kao što su planete i zvezde, i kako utiču na ljudske poslove i ponašanje. Vaš astrološki horoskop je mapa pozicija nebeskih tela u trenutku vašeg rođenja i može pružiti uvid u vaše lične karakteristike, snage, slabosti i životni put.

Top 20 najboljih astroloških trikova

 1. Upoznajte svoj astrološki horoskop: Prvi korak u otključavanju vašeg astrološkog potencijala je razumevanje vašeg astrološkog horoskopa. To može pružiti uvid u vaše lične karakteristike, snage, slabosti i životni put. Postoje mnogi resursi na internetu koji mogu pomoći u generisanju i interpretaciji vašeg horoskopa.
 2. Meditirajte sa svojim kamenom rođenja: Svaki horoskopski znak ima kamen rođenja koji je s njim povezan, a meditiranje sa vašim kamenom rođenja može vam pomoći da se povežete sa vašom astrološkom energijom. Na primer, ako ste Bik, vaš kamen rođenja je smaragd, koji je povezan sa ljubavlju i obiljem.
 3. Vodite dnevnik snova: Vaši snovi mogu pružiti uvid u vašu podsvest i mogu biti uticani astrološkim energijama. Voditi dnevnik snova može vam pomoći da identifikujete obrasce i teme u svojim snovima, što može pružiti uvid u vaše najdublje misli i želje.
 4. Praktikujte zahvalnost: Zahvalnost za ono što imate može privući više obilja u vaš život, prema astrološkim principima. Uzmite vremena svaki dan da razmislite o tome za šta ste zahvalni i izrazite svoju zahvalnost.
 5. Očistite svoj prostor: Negativna energija može se nakupljati u vašem životnom prostoru i uticati na vaše raspoloženje i dobrobit. Čišćenje vašeg prostora sa žalfijom ili palo santom može pomoći u uklanjanju negativne energije i promovisanju pozitivnog, mirnog okruženja.
 6. Koristite kristale: Veruje se da kristali imaju lekovita svojstva i mogu se koristiti za poboljšanje astroloških energija. Na primer, ametist se povezuje s intuicijom i duhovnošću, dok se citrin povezuje s obiljem i prosperitetom.
 7. Pazite na planetarne tranzite: Planetarni tranziti, odnosno kretanja planeta, mogu uticati na naše raspoloženje, ponašanje i nivo energije. Praćenje planetarnih tranzita i njihov uticaj na vaš astrološki čart može vam pomoći da se lakše nosite sa izazovima i iskoristite prilike.
 8. Koristite tarot ili orakul karte: Tarot ili orakul karte mogu pružiti vođstvo i uvid u vašu trenutnu situaciju i pomoći vam da donosite odluke zasnovane na astrološkim energijama. Postoji mnogo online resursa koji vas mogu voditi kroz čitanje tarot ili orakul karata.
 9. Koristite astrološke korespondencije: Astrološke korespondencije, poput boja, biljaka i simbola, mogu se koristiti za poboljšanje astroloških energija. Na primer, crvena boja se povezuje sa strašću i energijom, dok se biljka lavande povezuje sa opuštanjem i mirom.
 10. Praktikujte feng šui: Feng šui je drevna kineska praksa uređenja životnog prostora radi promovisanja harmonije i ravnoteže. Primena feng šui principa na vaš životni prostor može pomoći u promovisanju pozitivne energije i privlačenju obilja.
 11. Upotrebljavajte kristale za podršku: Mnogi ljudi veruju u moć kristala za poboljšanje energije i promociju blagostanja. U astrologiji, svaki znak Zodijaka povezan je sa određenim kristalima koji se mogu koristiti za pojačavanje njihove energije. Na primer, Ovan može imati koristi od upotrebe karneola ili krvnog kamena, dok Bik može koristiti ružičasti kvarc ili zeleni aventurin. Potražite kristale koji odgovaraju vašem znaku Zodijaka i razmislite o uključivanju u svoju svakodnevnu rutinu.
 12. Iskoristite numerologiju: Numerologija je proučavanje mističnog značaja brojeva. U astrologiji, brojevi su takođe značajni i mogu se koristiti za dobijanje uvida u vaše osobine i životni put. Izračunavanjem broja životnog puta, možete bolje razumeti svoje prednosti i slabosti, kao i svoj životni cilj. Postoji mnogo online resursa koji vam mogu pomoći u izračunavanju vašeg broja životnog puta.
 13. Napravite tablu vizije: Tabela vizije je vizuelna reprezentacija vaših ciljeva i snova. To može biti moćan alat za manifestaciju i može vam pomoći da se usredsredite na ono što želite postići. U astrologiji, table vizije mogu se kreirati na osnovu vašeg znaka Zodijaka ili rodnog grafikona za pojačavanje njihovih energija. Koristite slike, citate i simbole koji vam odgovaraju i predstavljaju vaše željene ishode.
 14. Uključite feng šui: Feng šui je drevna kineska praksa koja uključuje uređivanje vašeg okruženja kako bi se stvorila ravnoteža i harmonija. U astrologiji, feng šui se može koristiti za pojačavanje energija vašeg znaka Zodijaka ili rodnog grafikona. Razmislite o korišćenju principa feng šui-ja u svom domu ili radnom prostoru da biste promovisali produktivnost, kreativnost i blagostanje.
 15. Praktikujte tarot ili orakul čitanja: Tarot i orakul karte mogu biti moćni alati za dobijanje uvida i saveta. U astrologiji, tarot i orakul čitanja mogu se koristiti za dobijanje uvida u određena područja vašeg života ili za dobijanje dubljeg razumevanja vašeg znaka Zodijaka ili rodnog grafikona. Razmislite o uključivanju tarot ili orakul čitanja u svoju svakodnevnu rutinu za vodjstvo.
 16. Obratite pažnju na faze Meseca: Mesec ima moćan uticaj na naše emocije i nivoe energije. U astrologiji, Mesec je povezan sa našim unutrašnjim svetom i emocijama. Praćenjem faza Meseca, možete dobiti uvid u vaše emocionalno stanje i koristiti tu informaciju da biste poboljšali vaše blagostanje. Razmislite o praćenju faza Meseca i obratite pažnju na to kako utiču na vas.
 17. Koristite aromaterapiju: Aromaterapija podrazumeva korišćenje eteričnih ulja za promociju fizičkog i emocionalnog blagostanja. U astrologiji, eterična ulja mogu biti odabrana na osnovu vašeg horoskopskog znaka ili natalne karte da bi se pojačale njihove energije. Na primer, Ovan može imati koristi od korišćenja peperminta ili đumbira, dok Bik može koristiti lavandu ili kamilicu. Isprobajte različita eterična ulja i pronađite one koji najbolje funkcionišu za vas.
 18. Vodite dnevnik snova: Snovi mogu pružiti dragocene uvide u naš podsvesni um i mogu se koristiti za dobijanje jasnoće i vođstva. U astrologiji, snovi se mogu analizirati na osnovu vašeg horoskopskog znaka ili natalne karte da bi se dobilo dublje razumevanje njihovog značaja. Razmislite o vođenju dnevnika snova i zapisivanju svojih snova svako jutro da biste dobili uvid i vođstvo.
 19. Saradjujte sa profesionalnim astrologom: Iako se astrologija može naučiti i praktikovati samostalno, rad sa profesionalnim astrologom može pružiti dragocene uvide i vođstvo. Profesionalni astrolog može analizirati vašu natalnu kartu i pružiti personalizovano vođstvo i podršku. Potražite uglednog astrologa u vašoj oblasti ili razmislite o saradnji sa nekim online.
 20. Poverite se svom instinktu: Na kraju dana, najvažniji astrološki trik je poverovati u svoj instinkt. Vi sebe poznajete bolje od bilo koga drugog, a vaš instinkt može pružiti dragocene uvide i vođstvo. Koristite astrologiju kao alat za samootkrivanje i poverujte svom unutrašnjem glasu da vas vodi na vašem putu.

Pitanja i odgovori o Astrološkim trikovima

P: Šta su astrološki trikovi?

O: Astrološki trikovi su saveti i trikovi koji mogu da vam pomognu da bolje razumete i koristite moć astrologije u svom životu. Ovi trikovi mogu uključivati razumevanje vaše natalne karte, rad sa različitim planetarnim energijama i korišćenje astrologije za postavljanje ciljeva i donošenje odluka.

P: Da li moram da verujem u astrologiju da bih koristio ove trikove?

O: Ne nužno. Iako verovanje u astrologiju može da poboljša vaše iskustvo sa ovim trikovima, mnogi od njih se zasnivaju na praktičnim savetima i mogu se koristiti od strane svih koji žele da poboljšaju svoj život.

P: Kako da počnem sa astrološkim trikovima?

O: Najbolji način da počnete sa astrološkim trikovima je da istražujete i počnete da učite osnove astrologije. To može uključivati učenje o vašoj natalnoj karti, razumevanje različitih planetarnih energija i istraživanje različitih astroloških sistema kao što su zapadna astrologija ili vedska astrologija.

P: Da li postoji neki rizik u korišćenju astroloških trikova

O: Kao i sa bilo kojim oblikom samopoboljšanja, uvek postoji rizik da ćete otići predaleko ili postati preterano zavisni od astrologije. Važno je pristupati astrologiji sa otvorenim umom i koristiti je kao alat za samorefleksiju i lični razvoj, a ne kao strogi skup pravila koje treba slediti.

P: Da li astrološki trikovi mogu da mi pomognu da donosim važne životne odluke?

O: Astrologija svakako može da pruži vredne uvide i smernice kada je reč o donošenju važnih životnih odluka. Međutim, važno je zapamtiti da astrologiju treba koristiti kao jedan alat među mnogim, i da je konačna odluka vaša, zasnovana na vašoj intuiciji i vrednostima.

P: Da li astrološki trikovi mogu da mi pomognu u mojim odnosima?

O: Da, astrologija može biti moćan alat za razumevanje sebe i vaših odnosa sa drugima. Razumevanjem vaše natalne karte i natalnih karata onih oko vas, možete dobiti vredne uvide u vašu kompatibilnost, stilove

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories