Otkrijte svoj unutrašnji potencijal

Probudite

svoju intuiciju

Oslobodite svoju intuiciju i otkrijte svoju istinu!

Tarot

Otkrijte istinu kroz tarot!

Kristali

Oživite svoju energiju uz kristale!

Astrologija

Pronađite lični
Astro Začin!

Upoznajte svoju sudbinu

Tarot je moćan alat za transformaciju

Tarot pruža mogućnost da se dublje povežemo sa sobom i okolinom. Kroz njega, možemo otkriti skrivene istine i dobijati uvide koji će nam pomoći da transformišemo svoj život. Tarot nam pomaže da otkrijemo ono što nam nedostaje, prepoznamo svoje najdublje strahove i potrebe te pronađemo put ka svojim ciljevima. Korištenjem tarota, učimo kako osluškivati svoju intuiciju i spoznajemo da smo sposobni kreirati svoju budućnost i ostvariti svoje snove. Dozvolite da vas tarot vodi kroz životna iskustva i pomogne vam da otkrijete svoju pravu svrhu, te tako otvorite vrata transformaciji i izgradnji života koji želite.

Predvijanja
1 K
Predikcija za prošlu nedelju
1
Godina iskustva
1

O tarot kartama

Probudite čaroliju tarota i otkrijte skrivena značenja i poruke za vašu dušu!

Životna Jasnoća

Otkrijte svoju životnu jasnoću uz tarot i oslobodite se sumnji, donesite odluke s povjerenjem i krenite hrabro prema svojim ciljevima!

Donošenje odluka

Uzmite kontrolu nad svojim životom i donosite odluke s pouzdanjem uz tarot – mesto gde se mudrost i intuicija susreću i pružaju vam jasnoću u svakoj situaciji!

Poboljšanje života

Transformišite svoj život na bolje kroz tarot – alat koji će vam pomoći otkriti vaše unutrašnje snage i potencijale te vam pružiti smernice za ostvarenje svojih želja i ciljeva!

Mir

Pronađite unutrašnji mir i sklad u svakodnevnom životu uz tarot – alat koji će vam pomoći da otkrijete duboke istine i oslobodite se stresa i napetosti!

Lična pitanja

Otkrijte odgovore na vaša najdublja pitanja i bolje upoznajte sebe kroz tarot – alat koji vam pruža mogućnost da istražite svoju dušu i dobijete jasnoću u svoje želje, strahove i ciljeve!

Nova Perspektiva

Otvorite svoj um novim perspektivama i spoznajama uz tarot – alat koji će vam pružiti dublji uvid u situacije i donijeti svjetlost u tamne uglove vašeg života!

Our products

Dobrodošli u online mističnu prodavnicu

Širok izbor proizvoda koji će vam pomoći da pronađete unutrašnji mir, sklad i balans u svom životu.

tarot-astro-spice

Tarot za početnike

Naučite da čitate tarot sami!

Želite li da otkrijete svoje skrivene talente u čitanju tarota? Sada imate priliku da naučite kako da čitate tarot sami! Naša stručna ekipa će vas voditi kroz sve faze učenja, od razumevanja simbola do interpretacije karata. Bez obzira na to da li ste početnik ili već imate neko iskustvo, naš program će vam pomoći da unapredite svoje veštine i razvijete samopouzdanje u pružanju tarot čitanja za sebe i druge.

UTISCI

Šta su klijenti rekli?

Pridružite se i vi našoj porodici zadovoljnih klijenata i doživite najuzbudljivije tarot čitanje!

4/5

“Dobila sam pomoć da sagledam sebe i svoje izazove iz potpuno drugačije perspektive. Hvala vam puno!”

Lena
Prodavačica
5/5

“Predviđanja su neverovatno precizana! Prošle godine su mi predvideli velike promene u karijeri, što se zaista i desilo.”

Zoran
Menadžer
4/5

“Otkrila sam mnogo toga o sebi i shvatila sam kako da bolje komuniciram sa ljudima u svom životu. “

Darija
Saradnik u marketingu

Prva konsultacija

Zakažite tarot čitanje

Tarot čitanje može biti izuzetno korisno iskustvo, a zakazivanje je prvi korak ka razumevanju sebe i svog života na novi način.

tarot-citanje-astro-spice
FAQ

Često postavljena pitanja o tarotu

Tarot čitanje ima mnoge benefite za pojedinca, jer omogućava sagledavanje životnih situacija iz drugačije perspektive, otkrivanje skrivenih informacija i intuitivno razumevanje situacija koje su prisutne u životu. Tarot čitanje može pružiti duboku introspekciju i razumevanje sebe i svojih okolnosti, pomažući pojedincu da donosi informisane odluke i razvija samopouzdanje. Takođe, tarot čitanje može pružiti uvid u buduće događaje, pomažući pojedincu da se pripremi za izazove i prilike koje dolaze. Uz sve ovo, tarot čitanje takođe može pružiti osećaj smirenosti i utišati unutrašnju buku, što dovodi do opuštanja i uživanja u životu.

Koliko često možete raditi tumačenja tarota, zavisi od vaših potreba i ciljeva. Neki ljudi traže tumačenja samo jednom godišnje kao godišnji pregled, dok drugi preferiraju češće tumačenje kako bi pratili svoj razvoj, sagledali situaciju iz drugačije perspektive ili dobili savet u vezi konkretnog pitanja. Bitno je da pronađete balans između tumačenja i sopstvenog razmišljanja i donošenja odluka, te da koristite ove usluge na način koji je najbolji za vas i vašu situaciju.

Ako ste početnik u tarotu, prva stvar koju treba da uradite jeste da izaberete tarot špil koji vam se najviše sviđa i da se upoznate sa svim kartama u špilu. Potom, možete početi sa učenjem osnovnih značenja svake karte i kako se one međusobno povezuju u različitim raspoloženjima i situacijama. Nakon toga, možete početi sa praktikovanjem tumačenja, bilo da je to sa samim sobom ili sa drugim ljudima. Učenje tarota je kontinuirani proces, tako da ne morate brinuti ako se ne osećate sigurno u svoje veštine na početku. Bitno je da budete otvoreni za učenje i praksu, i da pratite svoju intuiciju u tumačenju karata.