Otključavanje tajni vaše Matrice Sudbine: Detaljan vodič kroz numerologiju

Kada se rodimo na ovaj svet, dolazimo bez znanja o talentima i podacima darovanim nama, život je poput izgubljenog broda na otvorenom moru. Matrica Sudbine je numerološka metoda koja koristi datum rođenja, poput svetionika koji vodi potrebnog putnika, pomaže da se pronađe svrha u životu i otkrije svoja Sudbina. Prema Matrici Sudbine, pomoći će da se pronađe savršen partner i kompatibilnost koja će izbeći teškoće u odnosima i voditi vas kroz životne odluke.

Šta je Matrica Sudbine?

Matrica sudbine ili Destiny matrix je nova numerološka alakta koja kombinuje vaše ime i datum rođenja u matricu kao na fotografiji. Ne mogu reći da je ovo astrološka tehnika, ali se definitivno koristi u astrološkim i uz astrološke analize.

Možemo reći da je ovo kombinacija astrološke, numerološke i tarot analize jer se fokusira na 22 Arkane (koje imaju simboliku kao i tarot karte).

Poseduje veliki fokus na karmu, kao i na naše potencijale sada u životu, potencijale za posao, potencijale za novac, za porodicu kao i za lični napredak.

Matrica sudbine je stanju da nam prikaže ravnotežu između posla i porodice, na koji način da privučemo novac i pronađemo potencijalne kvalitetne partnere.

Recimo, matrica osobe sa slike govori o velikoj sreći koju osoba poseduje, ali samo pod uslovom da sredi karmu koja uključuje nesebično davanje porodici i uključivanje u porodične tokove. Isključivanjem iz porodičnih odnosa osobi slabi energija sreće (Jupitera).

Takođe, za osobu je jako bitno da živi i radi sa ljudima izvan svoje zemlje rođenja.

Ova osoba poseduje unutrašnju enormnu snagu koju otkriva tek nakon boli i tragedija koje mora karmički da prođe.

Ova analiza se radi pismeno, i rok izrade je 7 dana.

Matrica Sudbine

O metodi numerološkog proračuna Matrica Sudbine

Ljudi su oduvek pitali: da li postoji predodređenost u njihovim životima ili su u mogućnosti da kontrolišu svoju sudbinu? Da li je moguće izbeći negativne uticaje i promeniti svoj život? Numerologija koristeći metod Matrice Sudbine pruža odgovore na ova pitanja.

Kratka istorija

Metod određivanja ključnih trenutaka u životu i karakteru svake osobe postoji već hiljadama godina, a njegov poreklo leži u drevnoj Kini. Znanje o značenjima i kombinacijama energija i brojeva prilagođeno je modernim zahtevima i ljudskim potrebama. Sada svako ko istražuje svoj datum rođenja ima priliku da bolje razume sebe, postigne uspeh u svom privatnom životu, radu i navigira kroz složenosti odnosa s drugima.

Revidirana i prilagođena metodologija uključuje znanje iz nekoliko oblasti kao što su: numerologija, astrologija, čakre i druge. Ovaj metod aktivno koriste oni koji teže ličnom razvoju, žele da pronađu svoj put u životu i postignu uspeh. Stručnjaci takođe pružaju konsultacije u poslovnoj sferi, identifikujući najprihvatljivije razvojne vektore, jake aspekte ličnog brendiranja, mogućnosti za produktivnu saradnju i rizike od određenih partnera. Analizirajući matricu pojedinca korišćenjem numerološkog metoda omogućava pronalaženje najpogodnijeg partnera i izgradnju srećnih i harmoničnih odnosa s njima.

Saznajte Vašu Matricu Sudbine!

  Matrica Sudbine: Za koga je korisna?

  • Ako tražite “univerzalni” metod samopronalaska i razumevanja života.
  • Ako želite bolje da razumete sebe, svoje motive, razumete uzročno-posledične veze u odnosima i donosite svesnije odluke koje će dovesti do željenog ishoda.
  • Ako želite da poboljšate odnose s voljenima (porodica ili partner), uspostavite široke i korisne društvene veze ili steknete prijatelje.
  • Ako imate problema da pronađete sebe u životu, kao što je saglasnost s bilo kojim poslom, i bojite se da preduzmete radikalne korake ili ste davno napustili svoje hobije, “zakopali svoje talente” – Matrica Sudbine precizno će ukazati na oblasti koje treba razviti i gde vas čeka uspeh.
  • Ako imate probleme u odgajanju dece, konflikte, nesporazume – imamo posećan odeljak posvećen dečjoj matrici u našoj metodologiji. Ona se razlikuje po svojim karakteristikama i mnogim nijansama od odrasle matrice. Obraćanjem ovom metodu bićete u mogućnosti bolje razumeti svoje dete, predvideti buduće teškoće i pomoći mu usmeravajući i podržavajući ga na vreme.
  • Ako niste u mogućnosti da uspostavite lični život – naš metod je tu da vam pomogne. Bićete u mogućnosti da bolje razumete sve aspekte svoje ličnosti prema svojim stvarnim potrebama, od porodičnog života sve do intimne sfere. To će vam takođe omogućiti da izaberete savršenog partnera i izgradite srećan odnos znajući rizične zone i snage vaše unije.
  • Ako postoji nejasna situacija u poslu ili postoje sumnje u budući projekat ili partnerstvo – ovaj metod u poslovnoj sferi pokazaće koliko je potencijalni poslovni partner ili novi zaposleni pogodan za vas. Kako izgraditi zajednički rad ili šta izbegavati, i tako dalje…

  Ukratko, pomaže svima koji su spremni da primaju i usvajaju nova znanja. I takođe ih primenjuju u praksi, kvalitetno poboljšavajući svoje živote.

  Vaša prilika da koristite ovu metodu

  Nema magije, nema ezoterije – samo tačne informacije i znanje celokupne ljudske rase, koje postoji već hiljadama godina. Ova metoda je cela nauka, i prilično je precizna. Da biste dobili potrebne informacije, samo treba da znate svoj datum rođenja.

  Ranije, stručnjaci su pažljivo ručno računali numeričku vrednost i kombinaciju broja i energije za svaku sferu (odnosi, karma, sudbina, porodica, finansije, itd.) ručno. To je trajalo mnogo dana. Sada je kreiran poseban program koji vrši tačan proračun za samo nekoliko sekundi. Rezultat je posebna tabela, slična onima koje se koriste u astrologiji. Ona sadrži sve numeričke vrednosti i kombinacije za određenu osobu za svaku sferu života, karakterne osobine, ključne godine i periode u životu.

  Najvažnija stvar je da Matrica Sudbine nije surovo izražavanje činjenica i stroga presuda sudbine. Ona pruža mogućnosti da promenite svoj život, neutrališete nepovoljne faktore i postignete sreću i uspeh u bilo kojoj oblasti života. Jedinstveni pristup je taj što se preporuke uvek daju tokom analize: šta treba uraditi u svakoj situaciji i kako promeniti tok događaja. Na taj način, imate objektivnu sliku svog karaktera, života, snaga i slabosti, i mogućih budućih okolnosti. Ali istovremeno, ne ostajete “slepi žrtva” sudbine, već postajete aktivni akter. Naš tim je kreirao jedinstvenu uslugu. To je automatski numerološki proračun metodom Matrice Sudbine i detaljno dešifrovanje za svaki datum. Nećete pronaći takav sistem nigde drugde. To smo uradili kako bi svi mogli da izračunaju i otkriju značenje svoje matrice. Takođe smo kreirali korak-po-korak vodič za vas da sami napravite matricu. Pored toga, naš numerološki kalkulator će prikazati energije. Kada kliknete na određeni deo, možete videti energije tog dela istaknute. Razvijate se i uređujete svoju sudbinu preduzimajući prave akcije.

  Želite li da isprobate metodu Matrice Sudbine? Vi ste na pravom mestu! Jednostavno unesite svoje podatke u odeljku za proračun, i dobijte jedinstvene informacije s individualnim preporukama o različitim aspektima svog života.