Šta je Solarni povratak?

Solarni povratak predstavlja trenutak kada Sunce zauzme tačno istu poziciju na nebu kao u trenutku našeg rođenja. Ovaj momenat, koji simbolizuje naš “rođendan”, nije samo važan po tradiciji koja nalaže slavlje, već ima i dublji astrološki značaj. Proslavljajući ga, ne samo da častimo sebe i okupljamo ljude koje volimo, već i aktivno podižemo energiju tog dana, što utiče na vibraciju cele naredne godine.

Sadržaj

Uticaj Solarnog povratka

Za trenutak Solarnog povratka pravi se posebna astrološka karta koja opisuje godinu koja je pred nama. Ova karta je izuzetno važno oruđe u prediktivnoj astrologiji i daje znatno preciznije rezultate kada se uporedi sa natalnom kartom osobe. Svako ko je rođen istog dana može imati sličan Solarni povratak, ali personalizovana interpretacija i upoređivanje sa natalnom kartom pruža jedinstven uvid u specifične aspekte i okolnosti koje će obeležiti narednu godinu.

Promenljivost i uticaj na Solarni povratak

Interesantno je da od svih prediktivnih tehnika, Solarni povratak je jedini na koji možemo direktno uticati. Putovanjem na dan našeg rođendana možemo promeniti Ascendent, tj. način na koji doživljavamo i interpretiramo događaje koji će se odvijati. Na ovaj način, možemo ne samo promeniti perspektivu, već i aktivno oblikovati kako će nam izgledati naredna godina.

Zakazivanje konsultacije

Ako želite da saznate kako da najbolje iskoristite svoj Solarni povratak, ili ako imate druga pitanja koja nisu direktno vezana za rođendan, savetujem zakazivanje konsultacije. Pogledaću koje su glavne teme za vašu godinu i koje su vam prilike na raspolaganju. Solarni povratak će tako biti sastavni deo svake konsultacije, u manjoj ili većoj meri, u zavisnosti od vaših potreba i prioriteta.

    solarni povratak
    solarni povratak