1. Zakon Čiste Potencijalnosti Svjesnost o našoj pravoj naravi kao čistoj potencijalnosti daje nam sposobnost da ostvarimo svaki san. Dostizanje ove svjesnosti zahtijeva meditaciju, šetnju u prirodi i odvajanje vremena za tišinu, čime se njeguje unutarnji mir.

2. Zakon Davanja Ovaj zakon temelji se na univerzalnom principu koji kaže da moramo davati kako bismo primili. Što više dajemo bez očekivanja povrata, to više primamo. Praksa davanja može uključivati darivanje vremena, ljubavi, znanja i materijalnih resursa.

3. Zakon Karme (uzrok i posljedica) Svaka naša odluka generira energiju koja se vraća nama u jednakom obliku. Postanemo li svjesni ovoga, možemo početi donositi svjesne odluke i usmjeravati našu sudbinu u pozitivnom smjeru.

4. Zakon Najmanjeg Naprezanja Prihvaćanje stvari takvima kakve jesu, preuzimanje odgovornosti za svoje situacije, i odricanje od potrebe za obranom svojih uvjerenja omogućuje nam da koristimo energiju u skladu s prirodom s minimalnim naporom.

5. Zakon Namjere i Želje Svaka namjera i želja sadrži mehanizam za svoje ostvarenje. Kada usmjerimo energiju naših namjera kroz meditaciju, one se manifestiraju u fizičkom svijetu.

6. Zakon Nevezivanja Opuštanje našeg prijanjanja na poznato i prihvaćanje neizvjesnosti otvara vrata neograničenim mogućnostima. Slobodni od straha, postajemo otvoreni za sve što život nudi.

7. Zakon Dharma (svrha u životu) Svaki pojedinac ima svoj jedinstveni talent i svrhu. Otkrivanjem i korištenjem tih talenata u službi drugih, ispunjavamo svoj pravi potencijal i doprinosimo svijetu.

Ovi zakoni, kada se integriraju i prakticiraju, mogu voditi prema harmoničnom i ispunjenom životu. Svaki zakon potiče na introspekciju i otkriva dublje aspekte osobne stvarnosti, omogućujući pojedincu da živi u skladu s univerzalnim i prirodnim zakonima koji upravljaju svime. Prakticiranjem ovih zakona, pojedinac može postići duhovni i materijalni uspjeh, ostvarujući svoj puni potencijal u životu.