Osnovna snaga; ako imate životni put 1, rođeni ste vođa.

Insistirate na pravu da sami odlučujete; zahtevate slobodu mišljenja i delovanja. Imate volju i odlučnost. Ne dopuštate ničemu ni niko da stoji na putu kada se jednom posvetite svom cilju.

Sadržaj

Preuzimate odgovornost da budete zaštitnik i dobavljač za one koje volite.

Životni Put Broj1 je zaista Moćna Sila

Tražite poštovanje i pažnju i postajete iritirani i čak dominantni kada važne stvari ne idu vašim putem. Treba vam osećaj da ste u komandi važnih poduhvata i odbijate podržavajuće uloge. Težite istaknutosti i svetlu reflektora. Izuzetno ste kreativni i originalni i posedujete dodir neobičnog. Vaš pristup problemima je jedinstven i imate hrabrosti da skrenete sa utabane staze. Možete biti nestrpljivi sa svojim manama i manama drugih.

Sa Životnim putem 1, vrlo ste zabrinuti za svoj status i njegujete izgled uspeha i samozadovoljstva. Potreba da izgledate dobro pokreće vas da težite rastu, uspehu i finijim stvarima života.

Trebali biste paziti na sebičnost, taština i preteranu brigu o izgledu. Morate se čuvati preteranog ponašanja, ljutnje i agresivnosti. Ako se ove osobine ne dovedu pod kontrolu, mogli biste postati preterano dominirajući, osvetoljubivi i čak nasilni.

Životni Put Broj 1: Posao i Karijera

Najbolje se snalazite kada ste ostavljeni sami sebi. Idealno bi bilo da posjedujete svoj biznis i budete svoj šef. Držite se čvrsto svog životnog sna i radite s odlučnošću koju posjedujete da ga ostvarite. Vaša priroda može vas dovesti do prevelikog stresa, pa pazite na hranu koju jedete i održavajte program vježbanja koji vam se sviđa.

Sportska natjecanja često su zdrav izvor za osobu s vašim karakterom, posebno sportovi koji uključuju trčanje i plivanje. Ne dozvolite da vam ponos i preveliko samopouzdanje budu gospodari. Zapamtite, vaši talenti i sposobnosti su dar od više sile, što bi trebalo poticati zahvalnost i poniznost, a ne ponos i samodopadnost.

Češće nego ne, osoba s brojem životne staze 1 u svom numerološkom grafikonu postići će mnogo u životu, pod uvjetom da su njihova odlučnost, kreativnost, originalnost i pionirski duh u potpunosti zaposleni!