Vaš 13/4 Put Života se zasniva na Karmičkom Dugu broja 13. Prvo pročitajte ovu stranicu, a zatim pročitajte 13 Karmički Dug da biste saznali šta to znači.

Sadržaj

Vi ste praktični, realni sa snažnim idejama o tome šta je ispravno a šta nije.

Ti si so i zemlje

Ti si uređen i organizovan, sistematičan i kontrolisan, odlučan i metodološki pristupan rešavanju problema koristeći racionalan korak po korak pristup. Jednom kada se posvetiš nečemu, ne odustaješ lako!

Nećeš se opredeliti za “brzo bogaćenje”

Umesto toga, koristiš naporno rad i dugotrajne sate da izgradiš posao ili karijeru – težiš da uspostaviš čvrste temelje. Precizan, istrajan i uporan, imaš veliki potencijal za uspeh, ali samo nakon uloženog napora i prevazilaženja ograničenja koja tako često nailaziš. Pravda i iskrenost su ti svete. Pouzdan si i pouzdan, kamen temeljac u zajednici.

Iako je 4 put života po prirodi realista, spreman si da radiš za bolji svet na realističan način. Međutim, možeš biti tvrdoglav u svojim idejama i ponekad prebrz u osuđivanju svog bližnjeg. Loyal si prema onima koje voliš i dobro sarađuješ s drugima.

Važno je da dok si deo tima imaš svoju sopstvenu odgovornost i dobro definisan zadatak, bolje funkcionišeš kada se tvoje odgovornosti ne preklapaju sa odgovornostima drugih. Morao bi biti oprezan da ne budeš prekomerno autoritativan i bezobrazan. Poseduješ retku disciplinu i istrajnost i ne svako može da drži korak s tobom.

Dobro rukovodiš novcem

Možeš pažljivo rukovati novcem i voliš sigurnost ušteđevine. Tvoja ljubav prema poslu često te vodi ka karijeri u ranoj životnoj dobi. Zbog tvog metodičnog karaktera, lako postaješ rigidan i zaglavljen u konvencijama. Takođe, možeš biti preoprezan kada su promene neophodne, što može dovesti do propuštanja prilika koje se nude.

Moraš razvijati fleksibilnost u svom karakteru. Dobro se slažeš u braku i često postaješ odgovoran i ljubazan roditelj. Međutim, sve što narušava tvoj duboki osećaj reda, kao što su razdvajanja ili razvodi, može biti razarajuće iskustvo za tebe. Lako postaješ opsesivan i čak osvetoljubiv, tražeći svoju sopstvenu definiciju pravde.

Hrabar si i pravi preživljavatelj. Ti si graditelj i temelj svakog preduzeća. Tvoj naporni rad i praktične, tradicionalne vrednosti isplaćuju se i pružaju ti nagrade koje tražiš i zaslužuješ.