Putanja života 16/7 je putnik i istraživač istine.

Vaša putanja života 7 je temeljena na Karmičkom Dugu broju 16. Pročitajte ovu stranicu prvo, a zatim pročitajte Karmički Dug 16 da biste saznali što to znači.

Sadržaj

Vi ste tragalac. Imate jasno i uvjerljivo osjećanje sebe kao duhovnog bića. Kao rezultat toga, vaša putanja života posvećena je istraživanju nepoznatog i pronalaženju odgovora na tajne života.

Dobro ste opremljeni za svoj zadatak. Posjedujete fini um; analitički ste mislilac, sposoban za veliku koncentraciju i teorijski uvid. Uživate u istraživanju i sastavljanju komada intelektualne slagalice. Kad imate dovoljno komada na mjestu, sposobni ste za visoko kreativne uvide i praktična rješenja problema.

Životni put Broj 7: USAMLJENOST I TRAGANJE ZA DUŠOM

Putanja života 7 uživa u usamljenosti i radije radi sam. Treba vam vrijeme da razmislite o svojim idejama bez upada tuđih misli. Vi ste samotnjak, osoba koja živi prema vlastitim idejama i metodama. Kao rezultat toga, bliski odnosi su vam teški za stvaranje i održavanje, posebno brak. Trebate svoj prostor i privatnost, koje, kada su prekršene, mogu vam uzrokovati veliku frustraciju i iritaciju.

Kad je vaš život uravnotežen, međutim, i šarmantni ste i privlačni. Možete biti život zabave i uživati u izvođenju pred publikom. Uživate u prikazivanju svoje duhovitosti i znanja, što vas čini privlačnim drugima, posebno suprotnom spolu. Ali imate jasne granice.

Iako ste velikodušni u društvenim situacijama, dijelite svoju pažnju i energiju slobodno, vrlo ste svjesni potrebe da “izađete sa scene” i vratite se usamljenosti svog skrovišta. Povezujete mir s neprimjetnom privatnošću svog svijeta. Stoga je intimnost za vas teška jer čuvate svoj unutarnji svijet kao što to majčinska lavica čini sa svojim mladuncima.

Negativna strana Sedmice

Sva ta privatnost i samoća mogu izazvati izolaciju i usamljenost. Sa 7 Životnim Putem, možete biti svesni praznine u svom životu, dela vas koji žudi za društvom i bliskim prijateljstvom koje možda nije zadovoljeno.

Ako se izolacija dovede do krajnosti, možete postati cinični i sumnjičavi. Možete razviti skrivene, sebične motive, koje ljudi mogu osetiti i koje mogu izazvati neprijatnost u vašem okruženju.

Morate se čuvati da ne postanete previše povučeni i nezavisni, čime ćete odbiti ljubav drugih i sprečiti sebe da doživite pravu radost prijateljstva i bliskog društva. Posebno morate paziti na sebičnost i egocentričnost, misleći da ste centar svemira, jedina osoba koja stvarno važi. Društveni kontakt vam daje perspektivu o sebi i o životu, dok prevelika izolacija može učiniti da postanete preuski čak i isključeni od ostatka sveta.

Izazovi u Životnom Putu Broja 8

Tajno možete osećati zavist zbog lako formiranih odnosa drugih ljudi; možete smatrati da su drugi manje inhibirani od vas ili slobodniji u izražavanju sebe. Oštro ćete kritikovati sebe što niste više društveni, moćni ili sposobni za veće vođstvo.

Vaš izazov u životu je da održite svoju nezavisnost, a da se pritom ne osećate izolovano ili neefikasno. Morate se čvrsto držati svog jedinstvenog pogleda na svet, istovremeno budući otvoreni prema drugima i znanju koje imaju da ponude.

Svojim sposobnostima da učite, analizirate, tražite odgovore na važna pitanja života, imate potencijal za ogroman rast i uspeh u životu. Kada dostignete srednji životni vek, zračićete rafiniranost i mudrost. Pitagora je voleo sedmicu zbog njenog velikog duhovnog potencijala.

Pročitajte sledeći broj 16 Karmički Dug za više uvida.