Vi ste praktični, sa čvrstim idejama o tome šta je ispravno a šta pogrešno.

Vi ste sol zemlje. Vi ste uredni i organizovani, sistematični i kontrolisani, odlučni i metodološki koristite korak po korak, racionalni pristup u rešavanju problema. Jednom kada ste se obavezali, ne odustajete lako!

Sadržaj

Vi niste skloni “brzom bogaćenju”.

Umesto toga, koristite naporni rad i dug radni dan kako biste izgradili posao ili karijeru – tražite da uspostavite čvrste temelje. Precizni, istrajni i uporni, imate veliki potencijal za uspeh, ali tek nakon ulaganja truda i prevazilaženja ograničenja koja često susrećete. Pravda i iskrenost su vam sveti. Pouzdani ste i zavisni, temelj zajednice.

Iako životni put u broju 4 nije idealista (4 je realist), voljni ste da radite na boljem svetu na realističan način. Međutim, možete biti tvrdoglavi u svojim idejama i ponekad prebrzi u procenjivanju svojih sugrađana. Lojalni ste onima koje volite i dobro sarađujete sa drugima.

Važno je da, dok ste deo tima, imate svoju odgovornost i dobro definisani zadatak, bolje radite kada se vaše odgovornosti ne preklapaju sa odgovornostima drugih. Morate biti oprezni da vas ne bi videli kao arogantne i nekulturne. Posedujete retku disciplinu i istrajnost, i ne mogu svi da se nose sa vama.

Vi umete pažljivo da rukujete novcem i volite sigurnost ušteđevine

Vaša ljubav prema radu često vas vodi u karijeru rano u životu. Zbog vaše metodološke prirode lako možete postati tvrdoglavi i zaglavljeni u konvenciji. Takođe, možete biti preterano oprezni kada su potrebne promene, što može dovesti do propuštanja prilika koje se pojave.

Morate razviti fleksibilnost u svom karakteru. Dobro se slažete u braku i često postajete odgovoran i ljubazan roditelj. Međutim, bilo šta što krši vaš duboki osećaj reda, poput razdvajanja ili razvoda, može biti slomno iskustvo za vas. Lako postajete opsednuti i čak osvetoljubivi, tražeći sopstvenu definiciju pravde.

Vi ste hrabri i pravi preživljavač. Vi ste graditelj i osnova svakog poduhvata. Vaš naporni rad i praktične, tradicionalne vrednosti će se isplatiti da bi vam obezbedili nagrade koje tražite i zaslužujete.