Categories
Horoskop, Planete, Pluton, Uncategorized, Vodolija

Pluton u Vodoliji će doneti snažnu i duboku evoluciju svakoj osobi na Zemlji – i pomoći ljudskom kolektivu da se ponovo rodi na dramatične načine. Pogledajte kako će vas to uticati u nastavku!

Pročitajte ispod za vaš horoskopski znak i podznak (Ascendent) da biste saznali kako će vas to uticati!

Pre nego što se usredsredim na ove prognoze, želim da se zahvalim što čitate moj rad i što me podržavate. Svakog meseca provodim stotine sati stvarajući astrološki sadržaj i objavljujući ga na internetu. Veoma sam zahvalan što mogu da radim ono što sada radim, zbog čega sam toliko posvećen pisanju za globalne publikacije, moje nedeljne Power Horoscope grafike, moje video snimke/reel-ove i ovde. Za svaku osobu koja deli moj rad, šalje ga prijatelju, prati me na internetu ili zakazuje čitanje sa mnom, veća mi je sposobnost da raspršim svetlost po celom svetu. Zahvalan sam vam!

Pluton, planeta preobražaja, smrti, transformacije i dominacije, ulazi u Vodoliju 23. marta 2023. Pluton će plesti unutar Vodolije do 11. juna 2023, a zatim od 20. januara 2024. do 1. septembra 2024, ponovo od 19. novembra 2024, kada će se pletiti između Vodolije i Riba sve do 2044. Zvanično ulazimo u Dobu Vodolije na dubljem nivou kako se Pluton približava mestu Velike Konjunkcije Jupitera i Saturna koja se dogodila krajem 2020. Ovo će pokrenuti lančanu reakciju događaja koja će se odvijati u narednih dvadeset godina. Pluton je planeta intenziteta, uništenja, transformacije i ponovnog rođenja. U nekom smislu, Pluton je poput feniksa – spaljuje ono što ne funkcioniše kako bi se ponovo uzdigao. Plutonska energija često je zlokobna – donoseći dramatična i bolna iskustva kako bi osvetlila istinu i donela nam neverovatno dubok rast. S jedne strane, Pluton može pružiti ogromne prilike za obnovu, nove početke i duhovni i finansijski rast. Međutim, negativni aspekti ove moćne planete često dovode do opsesije, žrtvovanja, dominacije, borbe za moć, tiranije kontrole, rata i smrti. Svi teme koje vlada Vodolija će doživeti uzdrmanost tokom ovog vremena: društvena organizacija, društveni mediji, internet i tehnologija će takođe biti pod uticajem ovog tranzita, i to na dramatičan način. Već smo videli kako društveni mediji mogu biti korišćeni za manipulaciju masama, cenzuru i širenje dezinformacija. Sada će se pojaviti još više takvih pokušaja manipulacije i kontrole. Sa druge strane, ovaj tranzit će takođe omogućiti veću slobodu govora i izražavanja, kao i promovisanje ravnopravnosti i humanitarnih vrednosti.

Uticaj Plutona u Vodoliji će biti osetan na svim nivoima društva, a može doneti i promene na polju astrologije. Astrologija je već dugo vremena prepoznata kao alat za lični razvoj i samospoznaju, a sada će dobiti još više na značaju i uticaju. Možemo očekivati da će se povećati interesovanje za astrologiju i njen uticaj na naš život i društvo u celini.

Ukratko, Pluton u Vodoliji će doneti moćne i duboke promene svakoj osobi na Zemlji i pomoći ljudskom kolektivu da se dramatično preporodi. Ovaj tranzit će izazvati lančanu reakciju događaja koji će se odvijati u narednih nekoliko decenija. Uticaj ovog tranzita može biti pozitivan ili negativan, u zavisnosti od naših postupaka i odluka. Sa nadom i verom u bolju budućnost, možemo iskoristiti ovaj period za rast i razvoj, kako pojedinačno tako i kolektivno.

OVAN

Pluton će se kretati kroz vaš sektor ispunjenja, dajući vam ukus onoga što dolazi u narednih dvadeset godina. Privlačićete duboke i intenzivne situacije, posebno u vezi sa vašim društvenim životom. Ljudi koji nisu namenjeni da budu u vašem životu, će izbledeti u prošlost, dok ćete umesto toga privući snažne – i potencijalno šokantne – nove veze. Takođe ćete prepoznati da se vaši dugoročni ciljevi, nade i aspiracije takođe mogu transformisati, pomažući vam da na kraju budete rođeni iznova. Molimo vas da podelite ovu poruku svuda i pratite me na mreži za više dnevnih horoskopa.

BIK

Dobrodošli dolazak Plutona u vaš sektor karijere. Ovo će vam dati ukus neverovatne transformacije koja će zapaliti vaš profesionalni život u narednih dvadeset godina. S jedne strane, možda ćete osetiti potrebu da se u potpunosti preporodite u vezi sa vašim ambicijama – ili umesto toga vidite zavese kako se otvaraju dok ste spremni da se vinete više nego ikad pre. Sa snagom i ciljem, uskoro biste mogli biti na putu ka radikalno uzbudljivim novim karijernim putevima, čak i časti, uspehu, slavi ili slavi. Molimo vas da podelite ovu poruku svuda i pratite me na mreži za više dnevnih horoskopa.

BLIZANCI

Pluton će plesati kroz tvoju zonu proširenja, dajući ti kratki ukus njegove energije u ovom novootkrivenom području za idućih dvadeset godina. Možeš osjetiti glad za transformacijskim i životnim iskustvima kada su u pitanju putovanja, akademska dostignuća, mediji ili spiritualnost. Molimo vas da podijelite svuda i pratite me online za više dnevnih horoskopa.

RAK

Daljnja evolucija će utjecati na tvoje odnose, osjećaj intimnosti i povjerenja, kao i na imovinu i ulaganja, dok Pluton kroči u ovaj dio nebeskog svoda za tebe. Ovo će ti dati ukus onoga što te čeka u idućih dvadeset godina. S jedne strane, možeš doživjeti intenzivnu transformaciju ili se suočiti s dubokim strahovima koji izbijaju na površinu ili privući interakcije koje to potiču – ali to bi ti pomoglo da se rodiš iznova. S druge strane, u godinama koje dolaze, možeš vidjeti kako se tvoje bogatstvo radikalno širi. Molimo vas da podijelite svuda i pratite me online za više dnevnih horoskopa.

LAV

Pluton, planet intenziteta, će stajati nasuprot tebi na nebu u tvojoj zoni partnerstva. Ovo će ti dati ukus dvadeset godina koje dolaze, u kojima ćeš se radikalno transformirati kroz svoja partnerstva. S jedne strane, možeš promatrati postojeće odnose koji se razvijaju u mnogo dublje i dublje razine – ili se razvijaju u borbe za moć. S druge strane, umjesto toga možeš privući beskonačne fatalne privlačnosti s ljudima koji imaju karmičku svrhu u tvom životu – i njihovom. To ne znači da će sve godine koje dolaze biti izazovne, ali znači da više nikada nećeš gledati na zajedništvo i partnerstvo na isti način. Molimo vas da podijelite svuda i pratite me online za više dnevnih horoskopa.

DEVICA

Pluton će proći kroz tvoju zonu produktivnosti, što će ti dati ukus njegove moći. Ovo je naznaka onoga što te očekuje u narednih dvadeset godina. Doživećeš neverovatne transformacije u vezi sa poslom, zdravljem, kondicijom i ishranom. Ponekad će se činiti da to nije u tvojoj kontroli i da si pod njegovom dominacijom, ali zapravo bivaš kovan u čelik. Molimo da podeliš ovaj horoskop svuda i da me pratiš na internetu za još dnevnih horoskopa.

VAGA

Pluton, planeta intenziteta, će paradirati kroz tvoj sektor strasti – dajući ti ukus onoga što te čeka u narednih dvadeset godina. Očekuje te radikalna transformacija u vezi sa pravom ljubavi, hobijima i željama ili plodnošću i decom. Iako svi časovi neće biti lepi, učićeš da budeš lep i da slediš ono što te najviše usrećuje i čini živim, bez obzira na sve. Karmičke veze bi mogle uskoro doći do tebe – čineći da još dublje osetiš glad za ljubavlju nego ikada pre. Ova “sve ili ništa” energija će takođe uticati na parove koji su zajedno i koji će uskoro odlučiti da li će ostati zajedno ili ne – ili kako doseći nove nivoe strasti. Molimo da podeliš ovaj horoskop svuda i da me pratiš na internetu za još dnevnih horoskopa.

ŠKORPIJA

Pluton će doneti svoju intenzivnu evoluciju oko tvojeg kućnog života i porodice u narednih dvadeset godina. Ovo će doneti radikalna preporađanja oko tvog doma, porodice, nekretnina ili emocionalne stabilnosti. S jedne strane, možeš osloboditi prošle traume i situacije koje su te mučile ili proći kroz vatru da bi iskusio bol koji će te na kraju učiniti veoma drugačijom osobom. U krajnjoj liniji, osećaćeš se poput feniksa tokom ovog perioda dok pronalaziš snagu kroz emocionalno preporađanje. Molimo da podeliš ovaj horoskop svuda i da me pratiš na internetu za još dnevnih horoskopa.

STRELAC

Pluton će plesati kroz tvoju intelektualnu zonu, dajući ti ukus trendova koji dolaze narednih dvadeset godina. Klijat će ti intenzivne i briljantne ideje – neke od njih bi mogle čak i tebe i druge uplašiti svojom dubokom intenzivnošću. Putovanja će takođe donijeti životno promjenjiva iskustva. Ako si uključen u komunikacijske industrije, pripremi se za radikalnu evoluciju. Podijeli ovo svuda i zaprati me online za još dnevnih horoskopa.

JARAC

Pluton će donijeti intenzivnu transformaciju u načinu na koji se vidiš i kako vrednuješ sebe, kao i u vezi sa kim i čime se cijeniš – i zašto se cijeniš. Ovo će sigurno utjecati na tvoju imovinu i bogatstvo, čineći te više ili manje vezanim za njih. Podijeli ovo svuda i zaprati me online za još dnevnih horoskopa.

VODOLIJA

Pluton će proći kroz tvoj znak zodijaka. Ovo će biti ukus onoga što slijedi narednih dvadeset godina. Osjećat ćeš se poput feniksa koji se iznova rađa – jednom za drugim – dok se oslobađaš starih obrazaca i pronalaziš nove koji ti omogućuju da u potpunosti prihvatiš svoju autentičnost, moć i intenzitet. Iako to sigurno neće biti “lako” razdoblje, neizbježno ćeš pronaći neka od najvažnijih životnih iskustava pred sobom. Podijeli ovo svuda i zaprati me online za još dnevnih horoskopa.

RIBE

Pluton, planet intenziteta, će proći kroz vaš sektor karme. To će osigurati da se suočite sa dubokim iskustvima u vezi sa izborima koje ste do sada napravili u životu. Tamne akcije će vas progoniti, dok će dobra karma biti nagrađena na velike načine. Ključ za iskorišćavanje ovog dvadesetogodišnjeg tranzita u vašu korist je da ne dozvolite da vas prošlost ili strahovi progone, već da ih pretvorite u izvor moći. Skriveni neprijatelji, nesigurnosti i dubok osećaj usamljenosti mogu se povremeno pojaviti, ali u konačnici učite da prevazilazite, ponovo se rađate i povezujete se sa svojom intuicijom, psihološkim sposobnostima i duhovnošću. Molimo vas da delite svuda i pratite me na mreži za više dnevnih horoskopa.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories