Categories
Horoskop

U nebeskom plesu Bika i Lava, gde se sudaraju disonance, Lav izranja kao pobednik, postavljen na vozačko sedište. Vođen Sunčevim sjajnim uticajem u vašem znaku, pozivaju vas da podignete pogled visoko i daleko, nikada ne kolebajući se u svojoj potrazi za veličanstvom. Svijet se oslanja na vas i vaša je odgovornost da ih ne izneverite. Prihvatite svoju prirodnu sklonost ka logici i inteligenciji, jer su oni vaši pouzdani saputnici na ovom putovanju. Sa svakim korakom, posedujete prirodnu sposobnost da napredujete, hvatajući prilike kako se pojavljuju, čak i bez svesne namere. Vaša misija se proteže izvan ličnog trijumfa; takođe je pružiti utehu onima sa konzervativnijim umovima. Bez obzira na složenosti koje mogu iskrsnuti pred vama, suočite se sa izazovima sa neumoljivim entuzijazmom. U ovim iskušenjima leže semena rasta i transformacije, čekajući da ih negujete svojim nepokolebljivim duhom. Kako se mesec bliži kraju, nebeske energije se menjaju sa prelaskom Marsa u Vagu, darujući vam neophodnu pomoć koja će biti srdačno dočekana.

Sadržaj

Međutim, usred nebeske simfonije, senka se nadvija u obliku Venere u Lavu. Kako Venera kreće na svoje retrogradno putovanje, to nije znak propasti, ali s obzirom na vašu povećanu osetljivost i zabrinutost, savetuje se oprez. Izbegavajte iskušenje da nešto forsirate ili se suprotstavljate trenutnom. Umesto toga, prepustite se plimi i oseki kosmičkih ritmova, strpljivo čekajući obnovu jasnoće i koherencije. Verujte da će se božanska harmonija vratiti u pravo vreme. Dok ste se okupali u euforiji i obilnom uspehu proteklih nedelja, plima neizvesnosti sada zapljuskuje vaš put. U ljubavnim pitanjima, vaši ljubavni odnosi mogu proći kroz period turbulencija i sumnje. Sasvim je prirodno da osetite iskušenje da izvršite kontrolu ili manipulišete situacijom, verujući da će doneti željene efekte. Međutim, mudrost vas poziva da oduprete takvim porivima. Za pravi rast i razumevanje da procvetaju, prihvatite ovu tačku kao priliku da sagledate svoje najdublje emocije i želje. Zagledajte se unutar sebe, steknite duboko razumevanje sebe i svojih odnosa i dopustite da vas ova introspekcija vodi ka dubljem povezivanju.

Zapamtite, usred neizvesnosti i izazova, posedujete snagu da se krećete kosmičkim strujama. Poverite se svojoj unutrašnjoj mudrosti, nađite utehu u nebeskom vođstvu i znajte da kako se nebesa menjaju i ponovno usklađuju, tako će se i vaš put učiniti jasnijim. Prihvatite ovu transformišuću fazu, jer ona nosi ključ za otključavanje vašeg najvišeg potencijala i dubokih dubina ljubavi i ispunjenja.

Mesec u avgustu za Lava

Mesec u avgustu 2023. će biti u znaku Lava dva dana, od 16. do 18. avgusta. To je vreme kada Lavovi mogu zasijati i izraziti svoje jedinstvene talente i ličnost. To je takođe vreme za kreativnost i preuzimanje rizika.

Mlad Mesec u Lavu 16. avgusta je odlično vreme za postavljanje novih ciljeva i početak svežeg. Ovo je vreme kada možete pristupiti svojem prirodnom lavovskom samopouzdanju i harizmi. Takođe možete osećati inspiraciju da stvorite nešto novo, poput umetničkog dela, muzičkog komada ili novog poslovnog poduhvata.

Pun Mesec u Lavu 30. avgusta je vreme da proslavite svoje uspehe i da se izložite svetlu reflektora. Ovo je vreme kada možete dozvoliti da vaše istinske lavovske boje zasijaju. Takođe možete osećati veću darežljivost i želju da darujete druge tokom ovog vremena.

Uopšteno, Mesec u Lavu u avgustu 2023. je vreme kada Lavovi trebaju da zagrle svoju unutarnju zvezdu i puste da njihova svetlost sija sjajno. Ovo je vreme za kreativnost, preuzimanje rizika i slavlje vaših jedinstvenih talenata i ličnosti.

Evo nekoliko konkretnih stvari koje Lavovi mogu uraditi da maksimalno iskoriste Mesec u Lavu u avgustu 2023:

 • Postavite nove ciljeve i počnite sveži.
 • Stvorite nešto novo, poput umetničkog dela, muzičkog komada ili novog poslovnog poduhvata.
 • Pristupite svom prirodnom lavovskom samopouzdanju i harizmi.
 • Budite kreativniji i preuzmite više rizika.
 • Proslavite svoje uspehe i dozvolite da vaše istinske lavovske boje zasijaju.
 • Budite darežljiviji i darežljiviji.

Planete u avgustu za Lava

U avgustu 2023. godine, nekoliko planeta će biti postavljeno na različitim delovima neba za horoskopski znak Lava. Evo značajnih kretanja i položaja planeta za Lava u tom vremenskom periodu:

 • Sunce: Sunce je vladajuća planeta za Lava i biće u Lavu veći deo avgusta. To znači da se vaš rođendan dešava u ovom periodu i to je vaš solarni povratak, označavajući početak vaše nove astrološke godine.
 • Merkur: Merkur, planeta komunikacije i intelekta, biće u Lavu do 11. avgusta, nakon čega će se prebaciti u Devicu. Dok je u Lavu, Merkur pojačava vašu sposobnost izražavanja i kreativnost. To je dobro vreme za deljenje ideja i uključivanje u intelektualno stimulativne aktivnosti.
 • Venera: Venera, planeta ljubavi i lepote, biće u Devici tokom avgusta. Međutim, 17. avgusta Venera se premešta u Lav, donoseći naglasak na romansu, samoljublje i kreativnost. Ovaj period može biti povoljan za Lavove u pogledu odnosa, umetničkih poduhvata i lične privlačnosti.
 • Mars: Mars, planeta energije i akcije, biće u Raku tokom avgusta. To označava introspektivniju i emocionalniju fazu. Možda ćete osećati motivaciju da negujete svoje unutrašnje biće, fokusirate se na kuću i porodične pitanja i pronađete emocionalnu sigurnost.
 • Jupiter: Jupiter, planeta ekspanzije i obilja, biće u Vodoliji tokom avgusta. Za Lavove, ovo postavljanje ukazuje na mogućnosti rasta i učenja putem društvenih veza, umrežavanja i uključivanja u zajednicu. To je vreme da proširite svoje horizonte i istražite nove ideje.
 • Saturn: Saturn, planeta discipline i strukture, biće u Vodoliji zajedno sa Jupiterom. Saturnov uticaj može doneti stabilnost, istrajnost i osećaj odgovornosti. Podstiče vas da uspostavite dugoročne ciljeve i vredno radite na njihovom postizanju.
 • Uran, Neptun i Pluton: Uran ostaje u Biku, Neptun u Ribama, a Pluton u Jarcu tokom avgusta. Ove planete su relativno udaljene od Lava u pogledu zodijačkih položaja. Međutim, njihove energije mogu imati suptilne uticaje na vaš život, posebno ako formiraju značajne aspekte sa vašom natalnom kartom.

Pogledajte ostala predvidjanja:

 1. Pročitajte OVDE Horoskop za avgust 2023.
 2. Vodolija Horoskop Za Avgust 2023.
 3. Jarac Horoskop Za Avgust 2023.
 4. Strelac Horoskop Za Avgust 2023.
 5. Škorpija Horoskop Za Avgust 2023.
 6. Devica Horoskop Za Avgust 2023.
 7. Lav Horoskop za Avgust 2023
 8. Rak Horoskop Za Avgust 2023.
 9. Blizanci Horoskop Za Avgust 2023
 10. Bik Horoskop Za Avgust 2023.
 11. Ovan Horoskop za Avgust 2023
 12. Vaga Horoskop za Avgust 2023
 13. Ribe Horoskop za Avgust 2023

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories