Categories
Horoskop

Zaronite s nama u dubine ljubavi i otkrijte beskrajni okean emocija koji spava u vama. 💖 Pridružite se putovanju povratka jedinstvu – sa sobom, u odnosima i s Izvorom. 🌟 Ovog jula, Božanske sile su uz nas, pružajući nam jedinstvene načine za usavršavanje ovog iskustva. ✨ Pogledajte šta nam zvezde donose kad je ljubav u pitanju. Ovo su duhovne poruke kanalisane iz Izvora, tako da prihvatite ono što odzvanja u vama i ostavite za sobom ono što ne odgovara. 🌈 Spremite se za superjul i iskoristite svu moć ljubavi! 💫

Sadržaj

“Otišao sam do srži stvari i našao ništa osim Njega samog.” Mira Bai. Poruka ljubavi nije da vas uvek čini presrećnim, poruka je da vam pomogne da otkrijete veliki okean emocija koje miruju i vratite se ponovno u jedinstvo – sa sobom, u vašim odnosima ili čak sa Izvorom. A ovog jula, Božanske sile su ovde da nam pomognu da svako od nas ovlada ovim iskustvom na različite načine. Od poruka o promeni perspektive do dozvoljavanja da vas bes vodi napred, do nas koji smo ogledala koja se međusobno reflektuju – okruženi smo mnoštvom različitih emocija koje su sve različiti aspekti ljubavi. Ali jedna zajednička tema je da dozvolimo da se Božanska ženska energija, koja može biti Lakshmi, ali i Kali, pojavi i pomogne vam da drugačije okusite ljubav.

Zato zaronimo i vidimo šta zvezde imaju spremno za sve znakove kad je reč o ljubavi i odnosima. Ovo su poruke duše kanalisane iz Izvora, pa prihvatite ono što vam odzvanja i ostavite ono što ne odzvanja. Pogledajte svoj sunčani, mesečevi i uzlazni znak kako biste dobili dublji uvid u uputstva koja vam stižu i iskoristite maksimum superjula!

Ovan Ljubavni Horoskop: Jul 2023 ♈


💖Ako si posvećen/a ljubavi, osoba ili veza te ne mogu sputavati, Ovnu. Umesto da se osećaš zarobljenim/om u vezi, potraži razloge koji te oslobađaju. Umesto da gledaš na sve načine na koje si previše žrtvovao/la, pokušaj da pronađeš načine na kojima si sebe iznenadio/la većom sposobnošću za ljubav. Ovo nije da bi se umanjilo sve što si doživeo/la, već da bi ti pomoglo da promeniš perspektivu, da se osloniš na istinsku mudrost umesto na naučeno znanje. Ljubav nije biti mučenik, već je dozvoliti sebi da se osećaš slobodno bez obzira na okolnosti oko tebe.

Bik Ljubavni Horoskop: Jul 2023♉

💖 Možda si jasno i glasno izražavao/la svoje potrebe u vezi, Biku, ako ne ljudima, barem Univerzumu, i sada je spreman da ti vrati želje. Ali tvoji anđeli i vodiči žele da zapamtiš jednu stvar – svi odražavamo isti Izvor – zato pokušaj da previdiš manje prepreke i uložiš se maksimalno za velike pobede. Budi brz/a u praštanju, i još brži/a u uspostavljanju mira radi zdravijih odnosa. Ako neće biti važno za dugo vremena, ne dozvoli da bude važno danas.

Blizanci Ljubavni Horoskop: Jul 2023 ♊

💖Možda si osećao/la kao da si prošao/la kroz tamnu fazu u životu i sada, Blizancu, se sećaš da je ta faza bila tvoj učitelj jer te je približila sebi. Veoma si svestan/a stvari koje ti trebaju u ljubavnom životu i stvari koje doprinosiš ili čak možeš uraditi drugačije. Veruj ovom unutrašnjem saznanju i sledi korake koji se pokazuju. Kosmos te podržava, iako se možda drugačije osećaš. Idi korak po korak i pre nego što shvatiš, bićeš na drugoj strani mosta.

Kristal moći: Dimni kvarc, za čišćenje starih rana i početak iznova.

Rak Ljubavni Horoskop: Jul 2023 ♋

Tama nikada ne traje zauvek, Raku, a ti, romantična dušo, veruješ u to. Zato usmeri tu veru u svoj postojeći odnos i u život ako tražiš ljubav i dodaj malo lakoće stvarima oko sebe. Umesto da pečeš gusti hleb, isprobaj sufle umesto toga. Ako ti posao ili druge stvari odvlače pažnju od veze, ovog meseca uloži poseban napor da stvari uskladiš na bolji način. Već si obdaren/a.

Kristal moći: Prehnit, za obnavljanje poverenja u vezi i isceljenje srca.

Lav Ljubavni Horoskop: Jul 2023 ♌

Ako osećaš da je život kao lavirint, vreme je da budeš kao voda i pustiš da vidiš koja se vrata otvaraju, Leo. Izlaz može delovati kao usko grlo, ali ipak je tu. Izađi iz uma i prebaci se u srce da pružiš šansu svojim snovima. Promena je jedina konstanta, pa otpusti svoju stegu nad krutosti i pusti stvari da poprimaju svoj oblik. Iskoristi svoju ratničku energiju da budeš uporan u donošenju ove promene umesto da se boriš protiv nje. Mogao bi biti prijatno iznenađen.

Moćni kristal: Kalcit, za opuštanje, opuštanje i čišćenje gustih vibracija.

Devica Ljubavni Horoskop: Jul 2023

Ako si poslednjih nekoliko godina prolazio kroz fazu odvajanja od života, Deviče, vreme je da promeniš brzinu. Da li si se isključio i počeo da se odvajaš na automatskom pilotu, jer zapravo, ima veoma malo toga što treba da odbaciš sada. Tamni dani su iza tebe, i sada si seme koje je spremno da procveta. Istraži i prihvati ovu pulsirajuću, živahnu stranu svog karaktera i izađi iz svog kokona sada. Daj sebi priliku da budeš voljen, da osetiš ljubav.

Moćni kristal: Krokoit, za buđenje i prihvatanje svoje seksualnosti.

Vaga Ljubavni Horoskop: Jul 2023


Možda se ponašaš kao mudrac, ali ispod svega toga potiskuješ neki oblik besa, Vage. Tvoji anđeli i vodiči intervenišu da ti kažu da su sve emocije svete i podjednako važne. Sada ti se stvari mogu činiti tamne, i možeš se osećati nepokretno, ali to je samo zato što si čvrsto ukorenjen u trenutku, a Univerzum te neguje u svom krilu. Veruj u proces i idi polako.

Moćni kristal: Stibnit, za olakšanje anksioznosti i konflikata; i razlaganje straha i nesigurnosti.

Škorpija Ljubavni Horoskop: Jul 2023

šKORPIJA Ljubavni Horoskop: Jul 2023

Kada se pomiriš sa mestom na kojem se nalaziš, Škorpijo, prestaješ da se opireš toku života. Ti si mudra duša, i ovog meseca usmeri tu mudrost i u svoj ljubavni život, baš kao što to činiš i sa drugim odnosima. Više osećaj sa srcem, manje sa umom, i ostavi sudove i brojanje dela za sobom. Priznat si zbog onoga što radiš, samo pruži drugoj osobi prostora za sumnju. Stvari mogu biti složenije nego što se čine, pa uzmi jedan dan kako dolazi.

Moćni kristal: Bistar kvarc, za čišćenje prošlih obrazaca i manifestovanje novih stvari.

Strelac Ljubavni Horoskop: Jul 2023

Strelac Ljubavni Horoskop: Jul 2023

Nema dvojnosti između kojih treba da biraš ovog meseca, Strelče! Možeš imati delić raja ovde na zemlji, a siguran način da to postigneš je da veruješ u svoju unutrašnju moć i mudrost kako bi ti pomogli da doneseš prave odluke i da efikasno komuniciraš. Tvoj zadatak je da se zaljubiš u svoje telo i uživaš u svim senzualnim iskustvima koja ga čine živim – od hrane, masaža stopala, intimnosti i svega ostalog. Ti si svoj sopstveni guru, zato se dovoljno pouzdaj u sebe da donosiš prave izbore.

Moćni kristal: Akvamarin za mirnu komunikaciju i ametist za autentičnost.

Jarac Ljubavni Horoskop: Jul 2023

Jarac Ljubavni Horoskop: Jul 2023

Biti veran sebi i razbiti okvir koji te pokušava uklopiti može te odvesti do kreativnih rešenja i doneti svežinu tvom ljubavnom životu, Jarče. Za neke, ova poruka se odnosi i na prijateljstva. Daj dozvolu da se ustaljene akcije zamene mislima, rečima i delima koja proističu samo iz srca. To znači da, draga/dragi, ako nešto ne deluje ispravno, pusti to da se s gracioznošću udalji iz tvog perifernog vida – to može biti samo obrazac, a ne nužno veza.

Moćni kristal: Labradorit, da veruješ svojoj intuiciji i preduzmeš neophodne akcije.

vodolija Ljubavni Horoskop: Jul 2023

Vodolija Ljubavni Horoskop: Jul 2023


Ako ikada osetiš da te neko ili nešto gura pod autobus, Vodolijo, podseti sebe da stvari ne moraju uvek delovati kao lekcije, već ih možeš prihvatiti kao iskustva. Na kraju krajeva, imaš moć da odrediš kako će te stvari uticati na tebe, čak i ako ti može biti potrebno neko vreme da se uhvatiš u koštac s njima. Umesto da posmatraš ljubav i odnose kao obavezu, pokušaj da ih posmatraš kao izbor da pružiš svoje rezerve kada stvari postanu teške, ali zapamti da se držiš svojih stavova kako bi izbegao da te gaze.

Moćni kristal: Crni obsidian, za prihvatanje svojih strahova i nesigurnosti.

Ribe Ljubavni Horoskop: Jul 2023

Ribe Ljubavni Horoskop: Jul 2023


Biti otvoren, osećati se sirovo i ranjivo nije nužno loša stvar, Ribe. To je otvoreno srce koje može dozvoliti povredu, ali zapamti da je to takođe jedini način na koji ljubav može ući u naše živote. Ako se borite sa odnosom ili ste upravo izašli iz jednog, ili možda tražite ljubav, ali se bojite da ponovo razbijete svoje srce na komadiće, ovog meseca pokušajte da zapamtite da bez obzira gde se nalazite, ako ste verni sebi i otvoreni za ljubav u njenim različitim oblicima, vi ste živi i napredujete. Zaštićeni ste, čak i kada se osećate slomljenim.

Moćni kristal: Herkimer dijamant, za čišćenje nereda i dodavanje dinamične živosti životu.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories