jaguar majanski horoskop

Jaguar (Ix) u Majanskom Horoskopu

Rođeni 9. marta, 3. aprila, 23. aprila, 13. maja, 2. juna, 22. juna, 12. jula, 1. avgusta, 21. avgusta, 10. septembra, 30. septembra, 20. oktobra, 9. novembra, 29. novembra, 19. decembra, 8. januara , 28. januara, 17. februara

Činjenice o Jaguaru

InformacijaVrednost
Alternativni nazivOcelot, Čarobnjak
Majansko imeIx1
ZnačajUspon
PravacSever
Dragi kamenMesečev kamen
BojaBela
PrijateljOrao
NeprijateljGušter
Činjenice o Jaguaru

Znak Jaguar, poznat i kao Mađioničar, pod zaštitom je lunarnih božanstava Ichbalanke i Ichkhel. Osobe rođene pod ovim znakom odišu sposobnošću da svakodnevnicu učine svetlijom i lepšom, mada mogu biti skloni i manipulaciji. Emotivni su i cene lepotu u svim njenim oblicima, ali ponekad se mogu osećati preplavljeno zbog rutinskih obaveza.

O majanskom znaku Jaguara

Ti si Jaguar (ili Ocelot ili Čarobnjak), četrnaesti znak dana u majanskoj astrologiji. Tvoje međuljudske i intuitivne veštine su veoma oštre, i duboka povezanost sa drugim ljudima je veoma važna za tebe. Prilično si duhovan i težiš ispunjenju višeg cilja. Možeš biti veoma misteriozan, izbegavajući bilo kakvo otvoreno otkrivanje, što te čini pouzdanim poverenikom. Možeš biti strategičan i takmičarski nastrojen do te mere da deluješ manipulativno. Budi oprezan da ne dozvoliš toksičnim ljudima da uđu u tvoj život, i usmeri svoju energiju ka pozitivnim interakcijama sa onima koji zaista zaslužuju tvoju pažnju. Budi svestan da pustiš druge da govore, i otvoren si za njihove ideje.

  • Pozitivne osobine: Intuitivnost, sofisticiranost.
  • Negativne osobine: Introvertnost, tajnovitost.
  • Dragi kamen: Mjesečev kamen.

Osobe rođene u znaku Jaguara poseduju izraženu ljubav prema estetici i sklone su dubokim emotivnim iskustvima.