Kukuruz (Ben) u Majanskom Horoskopu

Rođeni 8. marta, 2. aprila, 22. aprila, 12. maja, 1. juna, 21. juna, 11. jula, 31. jula, 20. avgusta, 9. septembra, 29. septembra, 19. oktobra, 8. novembra, 28. novembra, 18. decembra, 7. januara , 27. januara, 16. februara

Činjenice o Majanskom Znaku Kukuruz

Alternativno imeNema
Majansko imeBen
ZnačajRazumevanje
PravacIstok
Dragi kamenTirkiz
BojaCrvena
PrijateljJaguar
NeprijateljKuća

Trinaesti Znak Dana u Majanskoj astrologiji, ti si Trska. Autoritativan/a si i odlučan/a. Kada nešto odlučiš, pobrineš se da se to i ostvari. Veoma si mudar/a, ali ponekad tvoje preterano samopouzdanje u tvoje ideje može te učiniti konfrontativnim/a i teškim/a za saradnju sa drugima. Ipak, težiš ka miru i jednostavnosti u svojim odnosima. Rešavanje problema je jedan od tvojih glavnih fokusa – ti si “popravljač stvari”. Održavanje moralnih vrednosti i pravila je takođe važno za tebe, ali i sloboda. Smatraš da bi drugi trebalo da žive unutar svoje zone komfora dok se pridržavaju osnovnih normi koje promovišu opštu harmoniju.

O Majanskom znaku Kukuruz

Znak Kukuruz, ili Ben, simbolizuje vitalnost i rast, poput klipova kukuruza koji su neophodni za život. Oni rođeni pod ovim znakom, poput mladog boga kukuruza Bena, obdareni su kreativnošću, radosti i inspiracijom. Osobe u ovom znaku su prirodni lideri, puni poverenja i vere u život, sa snažnom željom za znanjem i nezavisnošću.

  • Pozitivne osobine: Mudrost, odlučnost, pouzdanost.
  • Negativne osobine: Sklonost autoritativnosti, preferencija za samoću.
  • Dragi kamen: Tirkiz.

Ljudi rođeni u znaku Kukuruza su motivisani da stvaraju i izražavaju svoje bogate unutrašnje svetove, dok istovremeno teže ka nezavisnosti i slobodi duha.