Noć, Kuća (Akbal) u Majanskom Horoskopu

Rođeni 18. marta, 23. marta, 12. aprila, 2. maja, 22. maja, 11. juna, 1. jula, 21. jula, 10. avgusta, 30. avgusta, 19. septembra, 9. oktobra, 29. oktobra, 18. novembra, 8. decembra, 28. decembra , 17. januara, 6. februara, 26. februara

Činjenice o Noći/Kući

PoljeVrednost
Alternativno ImeNoć
Majansko ImeAkbal
ZnačajStrpljenje
PravacZapad
DraguljSnežni Obsidijan
BojaPlava
PrijateljGušter
NeprijateljTrska

Znak Noć, poznat i kao Akbal, simbolizuje noć, podzemni svet i svet snova, s božanstvom podzemlja kao zaštitnikom. Rođeni u ovom znaku neprekidno traže ravnotežu između svojih kreativnih i podsvjesnih svetova. Teže stabilnosti u duhovnom i materijalnom smislu, udobnosti u domu i na poslu, koristeći svoje kreativne i intuitivne sposobnosti kako bi nadomestili svoje energetske slabosti.

O Majanskom znaku Kuće

Drugi Znak Dana, ima snažnu životnu silu. Majanska astrologija te smatra pametnom, promišljenom i komunikativnom osobom, sa velikom samosvešću i svesti o okolini. Takođe si fleksibilan, otvoren i idealističan. Ipak, možeš biti i neodlučan i previše razmišljati o stvarima. Verovatno imaš mnogo interesovanja i možda više od jedne zanimacije. Možeš da ovladaš više polja proučavanja. Pokušaj da ne reaguješ na svoju okolinu ili se ne uplićeš u svoje nesigurnosti – ti si više pod kontrolom i ostvaren nego što često sebi priznaješ.

  • Pozitivne osobine: Lojalnost, strpljenje, organizovanost.
  • Negativne osobine: Sklonost konvencionalnosti, nefleksibilnost, tendencija povlačenja u sebe.
  • Dragi kamen: Obsidian snježna pahulja.

Ljudi rođeni pod ovim znakom često se bave pitanjima životnog smisla, a emocionalne turbulencije mogu ih povesti u osećaj bespomoćnosti i beznađa.