oluja majanski horoskop

Oluja (Cauac) u Majanskom Horoskopu

Rođeni 14. marta, 8. aprila, 28. aprila, 18. maja, 7. juna, 27. juna, 17. jula, 6. avgusta, 26. avgusta, 15. septembra, 5. oktobra, 25. oktobra, 14. novembra, 4. decembra, 24. decembra, 13. januara , 2. februara

Činjenice o majanskom znaku Oluja

Alternativno imeKiša
Majansko imeKavak
ZnačajOsnaživanje
PravacZapad
Dragi kamenJad
BojaPlava
PrijateljCvet/Sunce
NeprijateljVoda

Ti si Oluja (ili Kiša), devetnaesti Znak Dana u Majanskoj astrologiji. Imate umirujući, negujući karakter i veruje se da imate isceliteljske moći. Volite da budete aktivni ili potpuno angažovani u nekoj aktivnosti ili postanete nemirni. Verovatno imate puno prijatelja i volite biti u društvenim okruženjima. Takođe vam je potrebno vreme za sebe da radite ono što želite. Učite jednako dobro kao što možete podučavati, i nikada nećete izgubiti svoju dečiju radoznalost. Verujete u više sile i zainteresovani ste za versku ili duhovnu ideologiju. Sređeni i uredni, pazite da ne preterujete u održavanju svega zaštićenog, čistog i organizovanog – ponekad jednostavno treba da se prepustite toku.

O Majanskom znaku Oluja

Znak Oluje, simbolizovan kroz olujne oblake i grmljavinu, povezan je s bogom kiše, Chaakom. Osobe rođene pod ovim znakom često koriste svoj dom kao mesto za oslobađanje od napetosti, poput oblaka koji se pražnja. Zadržavaju dečiju radoznalost i duboko veruju u više sile i spiritualnost.

Pozitivne osobine: Isceliteljske sposobnosti, duhovnost, druželjubivost.
Negativne osobine: Nefleksibilnost.
Dragi kamen: Žad.