voda zec majanski horoskop

Voda (Muluc) u Majanskom Horoskopu

Rođeni 4. marta, 29. marta, 18. aprila, 8. maja, 28. maja, 17. juna, 7. jula, 27. jula, 16. avgusta, 5. septembra, 25. septembra, 15. oktobra, 4. novembra, 24. novembra, 14. decembra, 3. januara , 23. januara, 12. februara

Činjenice o majanskom znaku Voda

Alternativno imeDarovanje
Majansko imeMuluk
ZnačajDualnost
PravacIstok
Dragi kamenLapis lazuli
BojaCrvena
PrijateljPas
NeprijateljOluja

Ti si deveti Znak Dana, Voda (ili Darovanje). Prirodni si vođa sa izuzetnom emocionalnom inteligencijom. Tvoja mašta i jaki principi su dve od tvojih najboljih osobina. Daješ više nego što se nadaš da ćeš dobiti zauzvrat. Tvoje emocije su duboke, međutim, i možeš postati opsednut/a i zloupotrebiti svoj položaj autoriteta ako budeš izazvan/a na negativan način. Češće, ipak, tvoja strast za životom i saosećanje pomažu ti da postigneš neverovatne ciljeve. Prati svoje jedinstvene vizije da bi svoj svet učinio/la boljim mestom – verovatno možeš da vidiš načine da to uradiš bolje od većine.

O Majanskom znaku Voda

Znak Voda, simbolizovan kroz elemente kao što su kišne kapi i riba, povezan je s bogom kiše, Chaakom. Osobe rođene pod ovim znakom ističu se bistrim umom, nezavisnošću i originalnošću u mišljenju. Po prirodi su maštoviti i donose revolucionarne ideje.

  • Pozitivne osobine: Maštovitost, skrupuloznost, iskrenost.
  • Negativne osobine: Tendencija ka preteranoj emotivnosti i ponekad bezuslovnom pristupu.
  • Dragi kamen: Lapis lazuli.

Ove osobe su često duboko intelektualne i emocionalno bogate, sklone fantastičnim vizijama i inovacijama.