zvezda zec majanski horoskop

Zvezda/Zec (Lamat) u Majanskom Horoskopu

Rođeni 3. marta, 28. marta, 17. aprila, 7. maja, 27. maja, 16. juna, 6. jula, 26. jula, 15. avgusta, 4. septembra, 24. septembra, 14. oktobra, 3. novembra, 23. novembra, 13. decembra, 2. januara , 22. januara, 11. februara

Činjenice o Majanskom Znaku Zec/Zvezda

Alternativno imeZvezda
Majansko imeLamat
ZnačajJedinstvo
PravacJug
Dragi kamenHematit
BojaŽuta
PrijateljVoda
NeprijateljNož/Kremen

Ti si Zec (ili Zvezda), osmi Znak Dana u Majanskoj astrologiji. Igrački si raspoložen, inteligentan/a, i lukav/a. Živahan/a si kako fizički, tako i mentalno. Život je igra koju treba igrati, ali ne voliš mešanje osim ako dolazi u obliku pažnje, divljenja i zabave. Tvoja takmičarska strana zahteva stalnu stimulaciju i izazove da bi se osećao/la ispunjeno. Takođe možeš biti nervozan/a i sebičan/a jer povremeno sumnjaš u ono šta zaista možeš da postigneš. Pazite da održavate samokontrolu i koristite svoju energiju da podstičete veće mogućnosti za sebe i druge.

O Majanskom znaku Zvezda/Zec

Znak Zvezda, simbolizovan kroz nebeske svetiljke poput ptice i zeca, povezan je s boginjom meseca Ichkhel. Osobe rođene pod ovim znakom odlikuje lukavost i inteligencija, često se nalaze u ulogama iscelitelja, mađioničara i čarobnjaka. Emituju prijatnu i mirnu energiju, zbog čega je u njihovom prisustvu ugodno boraviti.

  • Pozitivne osobine: Vedrina, šaljivost, živahnost.
  • Negativne osobine: Sklonost takmičenju, egocentričnost.
  • Dragi kamen: Hematit.

Ljudi rođeni u znaku Zvezda poznati su kao radoholičari koji lako privlače druge svojom energijom.