Categories
Horoskop

Horoskop za Ovna za oktobar 2023. obećava talas emocija i strasti. Romantično raspoloženje je u vazduhu, teško je odoljeti iskušenjima. Žeđ za ljubavlju može inspirisati na hrabre poduhvate, čak do selidbe u drugu zemlju. Harmonično Sunce u Vagi podstiče kompromis. Ovnovi će moći da reše nesuglasice ako prvi naprave ustupke. Ne fokusirajte se na negativno, bolje je preusmeriti pažnju protivnika na nešto prijatno. Za ambiciozne Ovnove, karijera uvek dolazi na prvo mesto, pa je potrebno iskoristiti snagu Punog Meseca lovca u oktobru do maksimalne prednosti. Zahvaljujući preciznim i brzim odlukama, biće moguće steći naklonost rukovodstva.

Prvi dani oktobra će biti malo haotični zbog obilja događaja i hitnih poslova. Međutim, obaveze će biti prijatne i neće pokvariti raspoloženje. Prema horoskopu za Ovna, energija će preplaviti, biće moguće prevazići sve teškoće. Iako ćete morati da ih savladate sami, to će biti dobro kaljenje i pomoći će vam da steknete neprocenjivo iskustvo. Budući da Venera u Lavu pojačava ambiciju, potraga za određenim statusom će biti nezaustavljiva. Radi univerzalnog priznanja, Ovan je spreman da učini sve žrtve, uključujući i neprikladna dela. Ne treba gubiti vreme stvarajući privid uspeha: statusni dodaci i odevni komadi, ekstravagantne akcije neće biti shvaćeni od strane drugih.

Sredina meseca će se razvijati povoljno. Može postojati pogrešno shvatanje da sreća vreba na svakom koraku, pa je potrebno hitno potrčati po lutrijski listić. Opšti horoskop za Ovna u oktobru 2023. savetuje da se ne oslanjate na slepu sreću. Nagrada će biti dodeljena onome ko je zaista zaslužuje: nova pozicija, visoka plata. S obzirom na to da Merkur u Vagi unosi mirnu energiju, stari nesporazumi će biti zaboravljeni. Takt Ovna je hvale vredan, druga polovina neće moći da odoli njegovom šarmu. Partneri će biti iskreni jedno prema drugom, tako da će rado priznati svoje greške. Od tog trenutka, mir će vladati u porodici i doći će potpuna harmonija.

Obilje novca krajem oktobra je malo verovatno, za to postoje dobri razlozi. Možda je uzrok propusta nemar i visoko samopouzdanje, ili možda, naprotiv, sumnja u sebe. Prema oktobarskom horoskopu, situacija za Ovna nije najpovoljnija. Treba da uključite ekonomični režim i umjerite svoje apetite. Zahvaljujući jakom Marsu u Škorpiji, takve osobine kao hrabrost i iskrenost postaju izražene. Ovan je čekao priliku da brani svoj slučaj. Pribegavanje autoritetima i učešće u pravnim procesima će se odvijati bez komplikacija, biće moguće postići potrebne koristi i isplate. Međutim, bolje je uskladiti svoje akcije s stručnjakom.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories