Emotivnost i Intuitivnost: Horoskopski Podznak Rak

rak podznak

Osobe sa horoskopskim podznakom Rak poseduju izuzetno naglašenu emotivnost, saosećajnost, nežnost i sentimentalnost. Njihova hipersenzitivnost omogućava im da veoma dobro predosećaju različite događaje i da budu izuzetno intuitivni u kontaktu sa ljudima.

Sadržaj

Podznak Rak: Porodična Vrednost i Emotivna Toplina

Emotivnost ih čini plašljivim i nesigurnim, posebno kada su u pitanju porodica ili intimni odnosi. Poštuju tradiciju, istrajni su, verni i pouzdani. Ulivaju emotivnu toplinu i poverenje svojoj okolini, a njihov materinski instinkt i ljubav prema deci, porodici i prijateljima su izraženi.

Podznak Rak: Maštovitost i Romantičnost

Osobe sa podznakom Rak su veoma maštovite, romantične i senzitivne. Očekuju sve najlepše u ljubavnom odnosu i skloni su emotivnom vezivanju. Za njih, večna ljubav, brak i porodica su najveći ideali i životni ciljevi. Njihova prijateljstva su iskrena i emotivna, baš kao i svi odnosi sa okolinom.

Podznak Rak: Fizički Izgled i Stil

Obično su srednjeg ili nižeg rasta, tanke građe, ali mogu postati skloni gojaznosti, posebno u predelu stomaka. Imaju okruglo lice, obraze ili bradu, svetliji ten, male nosove i svetloplave ili sive oči. Njihov hod može biti spor i težak. Žene sa ovim podznakom su izuzetno romantične i ženstvene.

Podznak Rak: Osećanje kao Deviza

Njihova osnovna deviza je “Ja osećam”, što oslikava duboku emotivnost i intuitivnost koja ih definiše.

Možda će Vas Zanimati: