Categories
Astrologija, Devica, Dogadjaji, Horoskop, Planete, Pun Mesec

Pun Mesec u Devici Mart 2023. je snažno vreme za napredak, uz neke značajne nebeske igrače koji prave nemir na nebu, na koje treba obratiti pažnju. U ovom energetskom čitanju, istražićemo teme i uvide o Devičanskom punom Mesecu i pružiti uputstva za vođenje dnevnika kako bismo lakše plovili kroz predstojeći mesec.

Sadržaj

Uvidi tokom Punog Meseca u Devici Mart 2023

Meseca Tokom punog meseca u znaku Device, energija Riba će takođe biti značajna, stvarajući jedinstvenu energiju koja nam može pomoći da se orijentišemo. Evo nekih uvida i tema koje je Lea otkrila tokom svog energetskog čitanja:

  • Pažnja na detalje: Device su poznate po pažnji na detalje, što može biti i blagoslov i prokletstvo. Važno je da se malo odmaknemo i uverimo se da se ne zamarate sitnicama i da ne propustite širu sliku.
  • Čišćenje i pročišćavanje: Virgo pun Mesec je izvrsno vreme da se fokusirate na čišćenje i pročišćavanje. To se može učiniti fizički čišćenjem i organizovanjem životnog prostora ili emocionalno oslobađanjem negativnih emocija ili toksičnih odnosa.
  • Manifestacija: S obzirom na energiju Riba, koja je znak manifestovanja, možemo iskoristiti ovo vreme da se fokusiramo na ono što želimo da privučemo u svoje živote. Ovo je dobro vreme za postavljanje namera i vizualizaciju onoga što želimo manifestovati.
  • Opuštanje: Ribe takođe predstavljaju otpuštanje i predaju. Tokom ovog vremena, važno je osloboditi se starih obrazaca i uverenja koja nam više ne služe. Trebamo napraviti prostor za nove stvari koje će doći.

Pitanja za razmišljanje – Pun Mesec u Devici Mart 2023?

Kako bismo maksimalno iskoristili energiju Device punog meseca, Pripremila sam nekoliko dnevnih pitanja koja možemo koristiti za refleksiju i integraciju spomenutih uvida i tema:

  1. Koje detalje ili sitnice troše previše moje energije? Kako se mogu udaljiti i videti širu sliku?
  2. Koje fizičke ili emotivne nerede trebam pustiti da odem? Kako mogu stvoriti više prostora u svom životu?
  3. Šta želim manifestovati u svom životu? Kako mogu vizualizovati i fokusirati se na donošenje toga u stvarnost?
  4. Na kojim starim obrascima ili verovanjima još uvek insistiram? Kako ih mogu otpustiti i prepustiti se toku života?

Nebeski akteri koji uzrokuju nemir

Pun Mesec ovog meseca donosi veliki potencijal za napredak. Međutim, postoje neki značajni nebeski akteri koji izazivaju uzburkane situacije i moramo obratiti pažnju na njihov uticaj.

Orijentišite se tokom punog meseca Device u Martu 2023.

U ovom periodu, podstaknite sebe da iskoriste priliku da se orijentišu i usmere svoj pogled ka svojim ciljevima. Pun mesec u znaku Device je vreme za napredak i rast, a uz pravi stav, može biti moćan alat za lični razvoj.

Energija Riba tokom ovog punog meseca može učiniti da postanemo emotivniji i osetljiviji nego obično, ali istovremeno i intenzivnije intuitivni i povezani sa svojim višim ja. To je dobro vreme da se povežemo sa svojom kreativnošću i maštom, i da verujemo svojim instinktima i unutrašnjem vodstvu. Energičnost Riba takođe može izazvati osećanja saosećanja i empatije prema drugima, pa je ovo dobro vreme da se povežemo sa ljudima i da pružimo podršku i ljubaznost gde je potrebno. Osa Device-Ribe se takođe odnosi na pronalaženje ravnoteže između praktičnog i duhovnog, materijalnog i mističnog, običnog i magičnog. Stoga, tokom ovog punog meseca, možemo nastojati da integrišemo ove dve energije i pronađemo načine da uvedemo više značenja, svrhe i duhovnosti u naše svakodnevne živote. Možemo se takođe fokusirati na otpuštanje bilo kojih starih obrazaca, uverenja ili navika koje više ne služe našem rastu i napretku. Pun mesec u Devici-Ribama nas poziva da postanemo svesnija, saosećajnija i kreativnija bića, i da se uskladimo sa tokom univerzuma.

Tarot Čitanje

Otpustite potrebu da sve razumete i dozvolite sebi da zagrli nepoznato. Virujuća boginja vas ohrabruje da se oslobodite kontrole i da verujete u putovanje. U ovoj karti postoji osećaj predaje i dopuštanja, jer se od vas traži da se oslobodite svog logičkog uma i da plešete po ritmu svog srca.

Važno je napomenuti da ovo ne znači delovati impulsivno ili nepromišljeno, već se radi o oslanjanju na vašu intuiciju i verovanju u vaše unutrašnje vodstvo. Ovaj pun mesec je moćno vreme da se oslobodite bilo kojih ograničavajućih uverenja ili strahova koji vas koče i da krenete ka široj i oslobođenoj verziji sebe.

Zato izdvojite neko vreme da plešete, igrate se, budete spontani i verujete u svoje putovanje. Zapamtite da je najvažnije ostati povezan sa svojim srcem i dopustiti sebi da vas vodi ritam vaše duše. I znajte da je vaše duboko ja uvek s vama, podržavajući vas u svakom koraku puta.

Zaključak

Pun mesec u Devici je moćno vreme za čišćenje, manifestaciju i otpuštanje. Ako obratite pažnju na detalje bez da se zaglavite u njima, očistite i pročistite svoj život, postavite ciljeve i oslobodite se starih obrazaca, možete maksimalno iskoristiti ovu energiju i orijentisati se prema željenim ishodima. Koristite predloge dnevnika da biste razmislili i integrisali ove uvide u svoj život.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories