Categories
Horoskop

Horoskop za jul 2024: Ribe

U horoskopu za Ribe za jul 2024. godine postoji napetost. Planovi se ruše pred našim očima, odnos sa šefom ostavlja mnogo toga željenog. Previše užurbano da bismo realno procenili šta se dešava. Možda je vreme za odlazak na odmor. Porodična podrška će vam pomoći da se vratite na pravi put. Budući da Sunce u Raku pomaže jačanje porodičnih veza, Ribe će biti okružene brigom i pažnjom. Zahvaljujući savetima starije generacije, biće moguće rešiti sve probleme. Kada je reč o ljubavnim pitanjima, ljubav će se probiti u život Riba nakon Punog Meseca u julu. To je prekretnica kada možete prevazići strahove i otvoriti se za nove doživljaje. U kancelariji može procvetati burna romansa.

Početkom jula, biće prilike da se malo opustite. Verovatno će biti moguće organizovati sve tako da ne morate uzimati odmor. Horoskop za Ribe obećava da će čak i nekoliko dana odmora pozitivno uticati na zdravlje. Možete napisati zahtev za slobodne dane, dogovoriti se sa kolegama: tim će izaći u susret. Kratka pauza u radu će biti veoma korisna. Kako intervencija Venere u Raku preusmerava fokus sa karijere na porodicu, neki Ribe će se približiti svom snu o udobnom i lepom domu. Biće šanse da dobijete kredit po povoljnim uslovima, iako je moguće da će jedan od rođaka ili prijatelja napraviti velikodušan poklon. Transakcija će proći glatko, bez svakakvih iznenađenja.

Sredina meseca će proći pod znakom ozbiljnog rada na sebi, posle odmora može biti potrebno reorganizovati život. Ako odmor nije nikada održan, uspeh u karijeri će biti dobra uteha. U svakom slučaju, prema opštem horoskopu za Ribe u julu 2024. godine, procesi će se ubrzati. Ljudi oko vas neće stavljati štapove u točkove, uspećete da se uspostavite kao lider. Merkur u Lavu pretvara nedostatke u prednosti, pa nema posebnih prepreka predviđenih. Ako se pojave, biće privremene prirode. Ribe, zaposlene u marketingu i oglašavanju, biće veoma tražene, pre svega zbog kreativnog pristupa poslu. Prezentacije će biti ogroman uspeh: “sjajno lice” je talenat.

Poslednji dani jula će doneti prosperitet i harmoniju, i u odnosima će vladati mir. Međutim, mnogo toga zavisi od samih partnera; ne svima se dopada mereni život. Horoskop za jul za Ribe preporučuje suzdržavanje od frivolnih postupaka. Flertovanje može izazvati negativne emocije; treba usmeriti svu pažnju na porodicu. Za stidljive Ribe, položaj Marsa u Blizancima će biti od velike pomoći, kada se emocionalna fleksibilnost povećava. Nagli problemi vas ne dovode u stanje zastoja; naprotiv, prisiljavaju vas da tražite hrabre rešenja. Kako biste produžili ovaj stanje, korisno je konzumirati hranu koja poboljšava raspoloženje i mentalnu aktivnost: banane, orašasti plodovi, čokolada.

Možda će Vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories