Categories
Astrologija, Horoskop, Planete, Uncategorized

Saturn u Ribama od 07.03. do 25.05.2023.

Kako Saturn napušta Vodoliju 7. marta 2023. drugi znak za redom gde je bio u svom sedištu, a pre toga je bio u Jarcu, stara pravila se ruše, a nova će nam možda biti teško shvatiti. Saturn će gostovati u Ribama do 25.05.2025. Ribe su poslednji znak Zodijaka, i ovaj tranzit možemo doživeti i  kao kraj jednog ciklusa, jednog dugog putovanja koje je trajalo oko 29 godina..

Na globalnom nivou, može nam doneti promene u religioznim i duhovnim praksama, kao i u našem odnosu prema empatije i saosećanju prema drugima. Posebno će na ispitu biti religija i to hrišćanstvo, što može uneti totalnu zbunjenost. Možda će doći do stvaranja novog modela vere. Takođe, može doći do preispitivanja i transformacije našeg odnosa prema umetnosti, muzici, filmu… Ribe kao vodeni znak  vladaju tečnostima, pa se mogu očekivati problemi  sa pre svega vodom, vodenim saobraćajem, ali nije nemoguće i da neka naftna kriza nastupi. Takođe, Ribe vladaju i medicinom, pa kada je Saturn u tom polju treba skrenuti pažnju na moguće lekarske greške, pogrešne dijagnoze, a takođe moguće je i pronalaženje lekova protiv najtežih bolesti.

Na ličnom nivou, mogu se pojaviti osećaji usamljenosti i depresije, jer kao vladari 12. polja horoskopa, Ribe su povezane sa našim unutrašnjim strahovima i fobijama. U zavisnosti od toga kroz koje polje vaše natalne karte prolazite, to će biti centar događanja, a fokus će biti na vašim razmišljanjima, promenama i učenju lekcija iz dublje perspektive. Ovo je vreme da se više posvetite sebi, svojoj suštini. Na globalnom nivou, očekuje nas učenje lekcija, a trud u svakom pogledu da se dublje shvate neke stvari koje pre nisu bile moguće. Zašto nisu bile moguće? Važno je zapamtiti da Saturn u Ribama pomera naše razumevanje granica fizičkog sveta. Ribe poseduju osećaj neograničenosti, beskonačnih mogućnosti, širok spektar emocija i ogromnu maštu i intuiciju. Međutim, Saturn teži da to ograniči. Kako ograničiti nešto što je beskonačno? Možda je oslobađajuće napustiti neke odbrambene bedeme. To može izazvati strah, ali ne treba se plašiti. Saturn u Ribama donosi rad na sebi kako bismo mogli da se suočimo sa svim izazovima i strahovima, i iz ovoga izađemo prosvetljeniji i duboko svesni svega što nas okružuje, oslobođeni onoga što nas sputava.

Ovaj prelazni period može da probudi našu kreativnost i da oslobodi priče koje su do sada bile zatrpane u zapećku, jer nismo imali hrabrosti da ih iznesemo na svetlo dana. Kao vodeni znak, Ribe su poznate po svojoj intuitivnosti i sanjalačkoj prirodi. Međutim, uz Saturnovu disciplinu i naporan rad, mogu nam dati priliku da pretvorimo naše snove u stvarnost – pod uslovom da smo spremni da uložimo trud i suočimo se sa sopstvenim razmišljanjima i emocijama.

Ovo je vreme za duboko razmišljanje, kontemplaciju i preispitivanje naših životnih vrednosti i ciljeva. Moramo biti strpljivi i uporni u našem duhovnom rastu i razvoju, osloboditi se strahova i suočiti se sa samim sobom kako bismo izašli iz ove faze kao snažniji, zreliji i mudriji pojedinci.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories