Categories
Horoskop

Mart 2025 Horoskop: Vaga

U horoskopu za Vagu za mart 2025. prolećna romansa lebdi u vazduhu. Biće teško fokusirati se na posao, sve misli su samo o ljubavi. Neočekivani susret sa osobom iz prošlosti nije isključen. Ovog puta, veza će se definitivno ostvariti. U mesecu Riba, emocionalno stanje varira od entuzijastičnog do izuzetno depresivnog. Za Vage osetljive na neravnotežu, ova situacija može biti test. Najbolje rešenje problema je uzbudljivo putovanje. Po prirodi, Vage su pravi poznavaoci lepote. Sa Punim Mesecom u Martu, duhovne potrebe rastu, nesavršenost sveta se oštro oseća. Poseta kulturnim događajima pomoći će da se zadovolji estetska glad.

Događaji početkom marta natjeraće vas da razmišljate o važnim stvarima. Biće toliko posla da može doći do osećaja konfuzije. Horoskop za Vagu savetuje da ne odustajete, samo treba da odlučite kojim redosledom se zadaci trebaju obaviti i sve će se vrteti. Kretanje od jednostavnog ka složenom, biće moguće nositi se sa svim poteškoćama bez velikog napora. Pošto neharmonična Venera u Ovnu donosi haos i nesklad, morate držati emocije pod kontrolom. Za uravnoteženu Vagu ovo je prilično izvodljiv zadatak, ali ipak treba se čuvati provokacija zlonamernih ljudi. Konkurenti i lažni prijatelji će pokušati da iskoriste svaku priliku da podstaknu situaciju. Važno je izbeći postavljanje zamki.

U finansijskim pitanjima, sredina meseca biće nepredvidiva. Postoji velika verovatnoća da se nađete u ćorsokaku, i to svojom krivicom. Opšti horoskop za Vagu za mart 2025. upozorava na prevaru dobrih prijatelja. Želja da pomognete i podržite određeni iznos novca pretvoriće se u problem: pre nego što uzmete tuđi zajam, morate dobro razmisliti. Zbog uticaja Merkura u Ovnu, prava odluka će doći na um. Štaviše, diplomatska Vaga će moći da izabere tako precizne izraze da niko neće sumnjati u razumnost postupaka. Tačno, telo može izdržati opterećenja, što će odmah signalizirati raznim bolestima. Možda bi trebalo da popijete kurs vitamina.

Olujni tok života krajem marta neće vas izbaciti iz ritma ako mu pristupite pažljivo. Svaki dan biće ispunjen otkrićima, samo treba da razumete kako i zašto se ti događaji dešavaju. Martovski horoskop za Vagu predviđa mnoge nove kontakte i pokrete. Najverovatnije, sudbina se priprema za promenu; morate biti spremni da se preselite. Pošto slab Mars u Raku utiče na sve oblasti života, moraćete da pribegnete malim trikovima. Iako nema direktne pretnje za Vagu, opreznost neće biti suvišna. Potrebno je da se okružite ljudima koji vas inspirišu, nosite omiljeni nakit. Prijatelji će vam pomoći da pronađete nove ideje i ostvarite svoje ciljeve.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

July 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Categories