Categories
Horoskop

Razumevanje ključnih astroloških uglova AC, MC, DC, i IC može vam pružiti dublji uvid u vaš lični razvoj, interpersonalne odnose, karijeru i emocionalnu osnovu. Ovi uglovi odražavaju kako se vi vidite, kako vas drugi vide, i kako interagujete sa svetom oko sebe.

 1. AC (Ascendent ili Podznak):
  • Značaj: Ascendent predstavlja prvi utisak koji ostavljate na druge, vašu spoljašnju ličnost, fizički izgled, i stil. To je kako reagujete instinktivno, vaša pristupnost svetu.
  • Uticaj na lične odnose: AC određuje vaš pristup u međuljudskim odnosima i može biti ključan u privlačenju ljubavi i prijateljstava. Saznaj Više o AC
 2. MC (Medium Coeli ili Srednje Nebo):
  • Značaj: MC se tiče vaše karijere, životnih ciljeva, i društvenog identiteta. To je vrh vaše natalne karte i pokazuje aspiracije i težnje, kao i to kako vas javnost vidi.
  • Uticaj na karijeru: MC može odrediti prirodu vaše karijere i uspeha u javnom ili profesionalnom životu. Da li će vam MC doneti slavu zavisi od ostalih faktora u vašoj natalnoj karti. Saznaj Više o AC
 3. DC (Descendent ili Podznak u partnerstvu):
  • Značaj: DC je tačka suprotna vašem Ascendentu i fokusira se na vaše bliske odnose, posebno brakove i dugoročna partnerstva.
  • Uticaj na brak: DC otkriva karakteristike osoba koje privlačite, kao i dinamiku vaših romantičnih i poslovnih partnerstava. Može pokazati šta vam je potrebno od drugih da biste se osećali ispunjeno. Saznaj Više o DC
 4. IC (Imum Coeli ili Donje Nebo):
  • Značaj: IC predstavlja vaše korene, dom, i najdublje emocionalne osnove. To je baza vaše natalne karte i simbolizuje vaše privatne živote, porodično nasleđe i osobni razvoj.
  • Uticaj na emotivnu stabilnost: IC može otkriti kako vaše porodično poreklo i iskustva iz detinjstva oblikuju vaše emocionalne potrebe i kako gradite svoj privatni život. Saznaj Više o IC

Kombinovanjem uvida koji pružaju ovi četiri ugla, možete bolje razumeti kako se nosite sa spoljnim svetom (AC i MC), kako gradite i održavate međuljudske odnose (DC), i kako se nosite sa unutrašnjim, ličnim i emotivnim pitanjima (IC). Ovo su neki od osnovnih alata koji vam pomažu da navigirate kroz život koristeći astrologiju kao vodič.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories