Categories
Spiritualnost

Držanje ovih zamki u svesti omogućiće vam da navigirate kroz kurs koji je bolje prikladan za veličanstvenost. Upoznajte ih, izbegavajte ih i osvojite ih. Preokrenite ove sedam grehova tako što ćete slediti suprotno od svakog, i imaćete jasan plan kako da ostvarite svoj pun potencijal.

Sadržaj

Od davnina nas fasciniraju sedam smrtnih grehova koji ljude navode na pogrešan put. Proždrljivost, pohlepa i požuda (između ostalih) su svakako doveli mnoge do propasti. Ali, vrebajući u sjenama, leže zamke jednako zlokobne.

Iako manje otvoreno opasni, ovi gresi nas sve ponekad pogađaju u različitim fazama života. Možda nas neće srušiti, ali nas vode na tamno mesto prosečnosti. Umesto da popustimo, možemo se izdići iznad toga do izuzetne visine šampiona. Držimo ove sedam gadnih grehova podalje.

Smirivanje

Kada se čini da su vaši snovi nedostižni, možete biti privučeni da se pomirite sa manje. Ipak, najbolji od najboljih to nikada ne čine. Umesto da se smirite, gurajte sebe i ljude oko sebe da dosegnu daleko iznad onoga što je samo prihvatljivo. Ne prestajte da gurate dok vaš poziv ne bude ispunjen.

Pragmatizam

Gotovo sve prekretnice su prvo bile smatrane nemogućim. Prečesto se prepuštamo imaginarnim granicama koje ograničavaju našu veličinu. Pogledajte dalje od logičnog pristupa, razbijte konvencionalnu mudrost i otkrijte neortodoksni pristup.

Zadovoljstvo sobom

Kada se percipirani rizik probanja nečeg novog pretpostavlja riziku da ostanemo na istom mestu, greh zadovoljstva sobom nastupa. Umesto da se odupiremo promenama, oduprimo se stajanju na istom mestu sa istim osećajem nelagodnosti kako bismo se izborili sa ovom zaraznom zamkom.

Kolebanje

Prečesto, naši angažmani su mekši od zdrobljenog baršuna. Nade i želje ne donose rezultate; samo čvrsti angažman praćen upornošću, istrajnošću i neustrašivom odlučnošću daju rezultate. Nedostatak daljeg angažovanja uz nedostatak odgovornosti dovodi do neuspeha. Tačka.

Neodlulčnost

Nedosledna odlučnost, beskrajna ogradjivanja i prazna obećanja neće naterati ljude na akciju, a ni tebe. Kao što Zen poslovica kaže, “Sedni. Ili stani. Ali nikada ne kolebaj se.”

Prihvatanje

Prihvatanje sveta onakvog kakav jeste, umesto oblikovanja prema sopstvenoj viziji, karakteristika je neispunjenog potencijala. Umesto toga, pogledajte dalje od toga kako stvari stoje i zauzmite se za ono što mogu da budu. Realisti ne prave istoriju.

Strah

Veliki deda svih grehova, strahova zgrčena pesnica bila je glavna zamka za previše ljudi. Dolazeći u mnogim ukusima (strah od neuspeha, promena, blamaže, uspeha itd.), ova lažna idola izaziva haos u našoj sposobnosti da se vinemo. Strah postoji samo ako mu dozvolite. Pogledajte ovu zver u oči i rastopiće se kao Zla veštica Zapada.

Držanje ovih zamki u glavi omogućiće vam da se lakše kretate kursom koji je bolje prilagođen veličini. Upoznajte ih, izbegnite ih i osvojite ih. Preokrenite ovih sedam grehova tako što ćete slediti suprotnost svakog, i imaćete jasan plan kako da ostvarite svoj puni potencijal.

Bilo šta manje bi jednostavno bilo greh.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories