Categories
Retrogradni Merkur

Retrogradno kretanje Merkura kroz sazvežđe Bika počinje 21.04. i traje do 14.05.2023. godine.

Takvo kretanje Merkura obično zahteva pažljiviji pristup komunikaciji i fokusiranje na praktične stvari. Tijekom ovog perioda, može biti lakše usporiti tempo, razmisliti o planovima i detaljima, ali istovremeno može biti teže da se preduzmu akcije i donesu odluke.

Bik je zemljani znak koji naglašava materijalne stvari, novac i finansije, tako da je ovaj period povoljan za pregledanje finansijskih poslova, izradu budžeta i planiranje troškova. Merkur u Biku takođe naglašava potrebu za stabilnošću i sigurnošću, a retrogradni Merkur može doneti i potrebu za revidiranjem postojećih vrednosti, procenama vrednosti i fokusiranje na ono što se zaista smatra važnim.

Retrogradni Merkur u Biku može izazvati komunikacione probleme i probleme sa tehničkim uređajima, zbog čega je važno da budete oprezni u rukovanju elektronskim uređajima, sačuvate važne dokumente i napravite rezervne kopije. Takođe, treba biti oprezan prilikom donošenja važnih odluka i potpisivanja ugovora, naročito u vezi sa novcem i finansijskim transakcijama.

Kada je reč o ljubavnom životu, ovaj period može doneti izazove i nesporazume, posebno u vezi sa novcem, materijalnim stvarima i vrednostima. Preporučuje se da ponovo razmislite o svojim stavovima i vrednostima u vezi, kako biste izbegli nesporazume i konflikte u komunikaciji. Takođe, izbegavajte donošenje velikih odluka u ovom periodu, jer se situacija može lako promeniti kada se Merkur vrati u direktno kretanje.

Ovo je dobro vreme da pregledate svoje finansijske poslove, izradite budžet i planirate troškove. Merkur u Biku naglašava potrebu za stabilnošću i sigurnošću, a retrogradni Merkur može doneti potrebu za revidiranjem postojećih vrednosti, procenama vrednosti i fokusiranje na ono što se zaista smatra važnim.

Ukoliko imate bivšeg partnera, moguće je da će se u ovom periodu javiti neka nerešena pitanja iz prošlosti, ali to može biti i prilika za prevazilaženje starih problema. Međutim, nije preporučljivo da započinjete nove ljubavne veze ili pokrećete nove poslove u ovom periodu. Potrebno je biti strpljiv i pažljiv kako biste izbegli potencijalne probleme i nesporazume.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories