Categories
Horoskop

Horoskop za Lav u septembru 2023. godine predviđa uzavrele emocije. Dolaskom jeseni, aktivnost na ljubavnom planu dramatično se povećava. Svađe na osnovu ljubomore su moguće u porodici, ali to je samo dokaz neugasive strasti u vezi. Položaj Sunca u znaku Device pojačava želju za materijalnim bogatstvom: Lav postaje iznenađujuće štedljiv. Zahvaljujući svesnom pristupu novcu, biće moguće smanjiti troškove i time poboljšati finansijsku situaciju. Tokom Punog Meseca u septembru, kada su emocije zagrijane do maksimuma, teško je održavati objektivnost. U teškim situacijama, Lav mora ostati smiren: oprez u donošenju odluka pomoći će izbegavanju fatalnih grešaka.

U prvim danima septembra, tok gotovine će biti stabilan, što ne isključuje potrebu za planiranjem. Potrebno je analizirati postojeću imovinu i odrediti načine za njeno povećanje. Prema horoskopu za Lava, ulaganje u akcije i nekretnine doneće dobre prinose. Međutim, ne treba delovati slepo, preporučuje se potražiti savet stručnjaka. Pošto se uticaj Venere u Devici ogleda kroz štedljivost, čak i manje kupovine biće uspešne. Skloni rasipanju, Lav će se pokazati kao sposoban poslovni izvršilac: ni cent neće biti bačen. U veštim rukama, beskorisne i zastarele stvari mogu naći novi život. Vreme je da se sredi kuća, obave popravke uz minimalne troškove.

Sredinom meseca dolazi povećano opterećenje, potrebno je pokušati da ga pravilno rasporedite. Energija će biti toliko jaka da konkurenti neće smeti pridružiti se borbi. Prema opštem horoskopu za Lava u septembru 2023. godine, potrebno je održavati nervni sistem. Zbog preopterećenja, mogu se pojaviti psihosomatski simptomi, potrebno je piti umirujuće čajeve. Pošto Merkur u Devici omogućava sposobnost praktičnog i racionalnog razmišljanja, Lav će otvoriti oči za mnoge stvari. Želja za eksponiranjem ustupiće mesto efikasnosti, kada svaki čin donosi korist. Zahvaljujući povećanoj pažnji prema detaljima i brojevima, biće moguće rešiti spornu situaciju u svoju korist. Ovo je dobar trenutak da stupite u kontakt sa autoritetima.

Možda će vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories