Categories
Horoskop

U horoskopu za Škorpiju u septembru 2023. godine, dobrobit dolazi na scenu. Jesen će početi pozitivno, mnoge stvari će napokon krenuti. Problematični poslovi će uspešno biti zaključeni, a ponude koje obećavaju profit su takođe verovatne. U finansijama nema iznenađenja. Pošto uticaj Sunca u Devici simbolizuje praktičan pristup stvarima, Škorpija postaje štedljiva. Novac treba ulagati u vredan posao, a ako ga nema, bolje je usmeriti ga na štednju. Važan trenutak biće Pun Mesec u septembru, koji će sve staviti na svoje mesto. Dosta problema vezanih za rođake će pasti na teret Škorpije. Međutim, to će se ispostaviti kao izvodljivo breme: vreme provedeno sa porodicom je neprocenjivo.

Prvi dani septembra donose interesantna poznanstva, tako da komunikacije neće nedostajati. Novi licemeri, neobuzdane struje informacija – razlog za ovakav metež biće putovanje poslovnim i ličnim poslovima. Prema horoskopu za Škorpiju, život se ne može odložiti za kasnije: ako put zove, to znači da vas nešto veoma važno i interesantno čeka iza ugla. Pošto je Venera u Devici karakteristična po nekom suvoći i hladnoći, teško je očekivati snažne emocionalne ispoljavanja. Škorpija zaljubljena može iznenada postati stidljiva i osećati se nesigurno. Lakoća i igrivost će nestati iz veze, privlačnost između partnera će oslabiti. Sastanak u neobičnom okruženju će pomoći da se sve vrati na svoje mesto.

Do sredine meseca, radni entuzijazam će presušiti, doći će do recesije u karijeri. Razlog može biti smešno uvredljiv: nedostatak motivacije. Opšti horoskop za Škorpiju u septembru 2023. godine upozorava na očajanje. Ako nema želje za napredovanjem, treba poverovati sudbini. Moguće je da će se nove prilike iznenada pojaviti, kao da same dolaze. Iskustva pod uticajem Merkura u Devici su suvišna, život će se okrenuti tamo gde je potrebno. Ne morate čekati brze rezultate, ali sada to nije tako važno. Dovoljno je da Škorpija shvati da je izabrala pravi smer, ostalo je stvar tehnike. Moguće je da je vreme bez aktivnosti bilo potrebno da se reši pitanje stambenog prostora, postoji šansa za sticanje nekretnine.

Možda će vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories