Categories
Horoskop

Kada je u pitanju predviđanje ljubavi u astrologiji, ne postoje univerzalni odgovori. Međutim, postoje neki uzbudljivi trenuci koje treba zapaziti u astrologiji 2023. godine, uključujući tranzite koji ukazuju da se nešto veliko sprema u našem ljubavnom životu.

Možda vas zanima i:

Pogledaj Svoj Ljubavni Horoskop Za Avgust 2023

Godina je počela sporim tempom, sa retrogradnim kretanjem više planeta i završetkom većih planetarnih ciklusa: retrogradni Mars u Blizancima koji je započeo 30. oktobra 2022. godine završio se 12. januara, a retrogradno kretanje Merkura završilo se 18. januara, a Urana 22. januara. Ova retrogradna kretanja verovatno su nas činila tromim, konfuznim i introspektivnim. Stoga je bilo očekivano da se na početku godine niste osećali revnosno i spremno da krenete.

Međutim, kada smo ušli u februar, verovatno ste osetili da se tempo malo ubrzava. Zatim je mart 2023. godine doneo najznačajnije promene u godini, jer je Saturn ušao u Ribe, a Pluton u Vodoliju, kao i početak pomračenja Sunca u znaku Ovna. Mnoge dinamike u vezi počele su se menjati kako su ove planetarne promene počele da se dešavaju, sa novim vezama koje su započele, a druge su se završile. Neki od nas počeli su da otvaraju sebe za ideju seksa, izlazaka i partnerstva posle dužeg vremena, dok su drugi stavili romansu na čekanje i fokusirali se na druge aspekte života.

Najznačajniji tranzit u 2023. godini kada je reč o ljubavi je retrogradno kretanje Venere u Lavu, koje se odvija od 23. jula do 4. septembra i poziva nas da ponovo pregovaramo o našim vezama – kako o postojećim partnerstvima, tako i o našim nesvesnim obrazcima. Venera u Lavu nas pita šta najviše cenimo kod sebe i poziva nas da budemo ponosni na to, bez izvinjavanja.

Sve u svemu, 2023. godina nam pruža radikalne promene u svim sferama života, dajući nam priliku da centriramo ljubav i povezanost na nove načine. Za ciljane uvide u vašu sopstvenu godinu, pročitajte ljubavni horoskop za svoj podznak. Za potpunu sliku vaše godine koja dolazi, obavezno pročitajte i horoskop za svoj znak u 2023. godini, horoskop za seks u 2023. godini, horoskop za novac i karijeru u 2023. godini, kao i horoskop za blagostanje i sreću u 2023. godini.

NOVO: Da biste pročitali horoskop za jun 2023. godine, kliknite ovde.

NOVOPročitajte OVDE Horoskop za Jul 2023.

Ovan (21. mart – 19. april) Ljubavni horoskop za Avgust 2023. godine

Iskreno, 2023. je sve o vama. Ušli smo u godinu sa retrogradnim kretanjem vašeg vladara Marsa u Blizancima, što je označilo spor početak godine. Ali kako ste primetili, stvari su se ubrzale kada smo ušli u proleće. U prvom delu godine (januar do sredine maja), Jupiter, planet proširivanja, znanja i vere, bio je u vašem znaku, pružajući vam neophodan podsticaj samopouzdanja i optimizma. Sve te dobre vibracije su se širile oko vas, tako da ste verovatno privukli više pažnje i priznanja tokom tog vremena.

Zatim je došlo do velike promene 7. marta kada je Saturn ušao u Ribe, gde će ostati naredne tri godine. Ovo je velika promena i označava period više samoće, kontemplacije i introspekcije, pri čemu se fokus prebacuje na vaše mentalno i duhovno zdravlje.

Najuzbudljiviji period godine dolazi leti, kada se odvija retrogradno kretanje Venere u Lavu od 23. jula do 4. septembra. Ovog leta, stavite prioritet na svoje zadovoljstvo i ispunjenje. Vreme je za zabavu i istraživanje, vreme da preduzmete korake ka ostvarenju svih fantazija o kojima razmišljate. Ali budite sigurni da upravljate svojim očekivanjima. Ovo nije nužno period za dugoročne veze. Razmislite o tome kao o prilici da saznate više o sebi kroz eksperimentisanje i povezivanje.

Ovo retrogradno kretanje Venere, zajedno sa pomračenjima u Ovnu i Vagi, ukazuje na godinu u kojoj ćete razmišljati o svojim obrasceima u vezi. Koja ograničavajuća verovanja i ponašanja ste iskazivali u vezama i spremni ste da ih se oslobodite? Možda ćete osetiti veću lakoću i želju za ozbiljnim vezama i partnerstvima u 2024. godini.

Bik (20. april – 20. maj) Ljubavni horoskop za Avgust 2023. godine

Duboko udahnite i izdahnite. Konačno, malo olakšanja! Prošlih nekoliko godina su bile izazovne za vas, Bikovi, i zaslužujete da duboko udahnete i izdahnete. U 2023. godini imaćete priliku da se malo opustite, otvorite prostor u svom životu i psihi za više ljubavi, povezanosti i odmora. Ništa ne želite više od postizanja doslednosti u svim oblastima svog života, i iako će se točak života nastaviti da se okreće u 2023. godini, pronaći ćete trenutke stabilnosti i smirivanja koji će biti posebno značajni.

Ako ste u vezi, očekujte da će vaš partner biti mnogo više prisutan ove godine, fizički bliži vama na neke načine, ali odvojen na druge načine. Iskreno, i vi i vaš partner imate mnogo toga što se dešava izvan vaše veze… i tako i vi! Verovatno se vaš partner trudi da se uskladi sa vašim brzim razvojem poslednjih nekoliko godina, zato im pružite dovoljno prostora da se ubrzaju. Učinite sve što možete da podržite jedno drugo kroz eventualnu mentalnu ili emocionalnu distancu koja se pojavi, tako što ćete otvoreno i jasno komunicirati.

Tokom prvog dela godine (januar do sredine maja), možda ste osećali privlačnost prema samoći i unutrašnjoj kontemplaciji dok je Jupiter prolazio kroz Ovna u vašoj 12. kući mentalnog i duhovnog blagostanja. Međutim, 16. maja, Jupiter je ušao u Bik, označavajući početak jednogodišnjeg tranzita koji će pojačati vaše samopouzdanje, optimizam i veru. Kada se osećate udobnije u svojoj koži, privlačićete sebe i ljude oko sebe.

U avgustu i septembru, bićete pozvani da se više okrenete zabavi i zadovoljstvu dok Merkur ide retrogradno u Devici. Šta vam prija? Šta vas uzbuđuje? Možda to nije stereotipno ili “seksi” na papiru, ali ko mari? Ovo se odnosi na vas, vaše telo i vaše potrebe. Zatim, u novembru, Sunce se poravnava sa Marsom u Škorpiji, označavajući moćan novi početak u vašim odnosima. Ako ste singl i želite partnerski odnos, ovo je važan trenutak za vas, jer započinje dvogodišnji ciklus koji vam omogućava da pozovete novu ljubav, koja će se činiti dostupnijom u 2024. godini.


Blizanci (21. maj – 21. jun) Ljubavni horoskop za Avgust 2023. godine

U prvih pet meseci 2023. godine, imate potencijal da postanete društveni leptir, zato raširite krila, Blizanci! Sa toliko ljudi sa kojima treba da se sretnete i toliko novih prijatelja koje treba upoznati, vaš društveni krug se čini da se brzo proširuje u novoj godini. Sada više nego ikad, otvoreni ste da kažete “da” novim prilikama za povezivanje sa ljudima, stoga se izložite. Ako ste otvoreni za seksualne i romantične susrete, verovatno ćete nekoga upoznati preko prijatelja.

16. maja, Jupiter je ušao u Bika, što je možda ostavilo utisak da su nove romantične veze manje dostupne u drugoj polovini godine. Iako to može biti tačno, druga polovina 2023. godine ima više “sami zajedno” atmosferu. Ako već imate partnera, možete primetiti da i vi i vaš partner živite u odvojenim svetovima, baveći se svojim stvarima pojedinačno – pružajući podršku i udobnost jedno drugom na malim, ali značajnim načinima. Ako ste singl, možda ćete osećati manje želje da se izlažete tražeći ljubav jer drugi životni stresori poput karijere i porodičnog života dobijaju više pažnje. To je u redu. To se dosta menja u 2024. godini kada postajanje u romantičnom partnerstvu ponovo postaje konkretnije. U međuvremenu, provedite vreme u 2023. godini razmišljajući o tome šta zaista želite u vezi kako biste mogli da prepoznate to kada se pojavi.

Rak (22. jun – 22. jul) Ljubavni horoskop za Avgust 2023. godine

Kao da ponovo otkrivate svoju energiju u 2023. godini, konačno se osećate kao sebe nakon godina provedenih u zamagljenom i sporoj borbi. Trebaće neko vreme da se ova jasnoća u potpunosti ostvari, pa verovatno niste sebe osećali sasvim novim prvog januara 2023. godine. Ali kako godina odmiče, počećete ponovo da prepoznajete sebe. Dobra vest: vaša seksualna želja ponovo se vraća u punom sjaju od sada pa sve do kraja juna, donoseći povratak vašem telu i neprekidnoj želji. Ako imate partnera, oni će se zabaviti gledajući kako se vaš seksualni život oživljava kako vreme postaje toplije i cvetovi cvetaju. Ako ste singl, izložite sebe i pronađite nekoga ko će zadovoljiti vaše želje. Pomračenja u Škorpiji 2022. i tokom 2023. godine dovela su vas do toga da usavršavate aspekte svog seksualnog života i intimnosti uopšte, mameći vas da se oslobodite ograničavajućih verovanja i ponašanja koja su vas sprečavala da istražite više mogućnosti zadovoljstva i povezanosti.

Izlazeći iz tame i ulazeći u svetlost, naći ćete se na novom mestu sa ljubavlju i odnosima u svom životu. Vaše romantične veze dobijaju više duhovnu, pa čak i studijsku komponentu. Pronalaženje ljubavi u inostranstvu ili sa nekim iz drugačije kulture svakako je moguće kako Saturn prolazi kroz Ribe u naredne tri godine, kao i pronalaženje ljubavi kroz vaše studije. Pripremite se da otvorite um za nove mogućnosti i perspektive u ljubavi.

Lav (23. jul – 22. avgust) Ljubavni horoskop za Avgust 2023. godine

Poslednje tri godine bili ste u nekoj vrsti kampa za ljubav i odnose, i konačno diplomirate! Saturn, planeta odgovorna za vaše partnerske odnose, pomogla vam je da naučite teške lekcije u odnosima od kada je ušao u Vodoliju u martu 2020. godine. Bili ste primorani da budete iskreni prema sebi i drugima, ponizite sebe i postanete izuzetno jasni u vezi sa onim što zaista želite i očekujete od veze. To ste i postigli.

Kako je Saturn prešao u Ribe, možda ste primetili da su se vaše odgovornosti razvile ka dubljim obavezama u vašim odnosima, podržavajući jedno drugo i spajajući živote na više nivoa, finansijski i emotivno. Ako ste slobodni, možda ćete lakše prihvatiti nove ljude u svom životu.

Od sada do 11. juna, Pluton, planeta potpune promene i transformacije, nalazi se u Vodoliji po prvi put u našim životima. Ovo je početak tranzita koji će trajati 20 godina i koji će zauvek promeniti vaše iskustvo u odnosima. Ovo je samo početak, pa se jednostavno potrudite da budete svesni promena koje počinju oko tog vremena.

Najuzbudljiviji deo 2023. godine je retrogradnost Venere u Lavu od 23. jula do 4. septembra, sa posebnim poravnanjem Sunca i Venere 13. avgusta. Retko se dešava da Venera, planeta ljubavi, seksa, lepote i privlačnosti, toliko dugo boravi u Lavu (četiri meseca između juna i oktobra). Možete očekivati više pažnje i akcije ovog leta, posebno tokom sezone Lava. Ako želite da budete primećeni, ovo je vreme da se istaknete. Uživajte u seksi vibracijama i zabavite se.

Devica (23. avgust – 22. septembar) Ljubavni horoskop za Avgust 2023. godine

Ove godine stvari postaju ozbiljnije kada je ljubav i odnosi u pitanju. Poslednje tri godine proveli ste zaglavljeni u radu i brizi o zdravlju, pokušavajući da održite glavu iznad vode. Ta brza trka konačno usporava kako se vaše odgovornosti preusmeravaju ka izgradnji i osiguranju novih i starih odnosa. Možda ste u protekle dve godine pozvali nove ljude u svoj život dok je Jupiter dolazio i odlazio iz vašeg suprotnog znaka Riba.

Ali kada je Saturn ušao u Ribe 7. marta 2023. godine, počeli ste biti selektivniji u vezi sa tim ko ulazi u vaš život. Ovo je, nadamo se, dovelo do postavljanja granica i standarda koji su na kraju korisni za vas i vaše odnose. Saturn ima potencijal da učini stvari realnim i opipljivim, pa će, dok boravi u vašoj sedmoj kući odnosa naredne tri godine, odnosi moći da se oblikuju i rastu uz puno rada i posvećenosti. Od ovog trenutka nadalje, ne očekujte uspešan odnos bez ulaganja truda. Govoreći o radu, ovo može biti i period u kojem stvari mogu postati ozbiljnije sa kolegom ili poslovnim partnerom. Budite otvoreni za tu mogućnost!

Zatim, 16. maja, Jupiter, planeta odgovorna za vaše odnose, prešao je u Bika. To je započelo godinu dana u kojem će putovanje sa partnerom ili putovanje u potrazi za ljubavlju biti korisno, posebno u jesen 2023. godine, između avgusta i septembra. Ostanite otvoreni uma i voljni da naučite nove stvari, jer će potencijalni partneri takođe biti u prostoru istraživanja. Na kraju, tražite nekoga ko će upotpuniti vašu neverovatnost i ne biste trebali sebi dozvoliti ništa manje od lakoće, radosti i posvećenosti od potencijalnih partnera. Ove godine ste tu da se zabavite i proslavite život, pa to činite sa ljudima koji su na istoj talasnoj dužini.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar) Ljubavni horoskop za Avgust 2023. godine

Ova godina predstavlja potpuno novu igru za vas, kako na ličnom, tako i na romantičnom planu. Pružiće vam priliku da istražite svoje obrasce vezane za seks i odnose i na kraju će dovesti do više rasta i jasnog puta napred. Dosta će se promeniti za vas ove godine. Dok se udaljavate od modusa preživljavanja i pronalazite više stabilnosti u finansijama, možda ćete lakše upoznavati nove ljude. U stvari, dok je Jupiter prolazio kroz vaš suprotni znak Ovan sve do 16. maja, bilo je mnogo prilika da se povežete sa novim ljudima, posebno krajem februara i početkom marta kada se Venera, vaša vladajuća planeta, susrela sa Jupiterom u Ovnu.

7.marta je Saturn napustio Vodoliju i započeo trogodišnji boravak u Ribama, preusmeravajući mnoge odgovornosti ka vašem poslu i blagostanju i označavajući početak perioda u kojem ćete se možda manje družiti. Međutim, sa Vodolijom van vaše pete kuće kreativnosti i zadovoljstva, možda ćete osetiti da vam seks i izlasci deluju dostupnije nego u poslednje tri godine. Konačno ćete osećati manje pritiska u toj oblasti svog života, što vam, nadamo se, otvara više prostora za zabavno izlaženje (a ne nužno u potrazi za “onim pravim”). Primanje zadovoljstva sada deluje manje kao obaveza, a vi ste otvoreniji za istraživanje. Zapravo, deo tog zadovoljstva mogao bi se preneti i na radno mesto. Budite otvoreni za potencijalne ljubavne veze na poslu – ali održavajte profesionalnost!

Uopšteno, možda nećete biti sigurni u mnogo toga ove godine, i to je u redu. Vaša vladajuća planeta, Venera, će biti retrogradna od 23. jula do 4. septembra, što označava period u kojem ćete kroz prijatelje i grupe ljudi sa kojima se okružujete ponovo otkrivati sebe. Budite oprezni zbog dramatičnih situacija unutar vaših grupa i nemojte biti iznenađeni ako se neki odnosi ljubavi, seksa i veza nađu u njima. Pokušajte da ostanete fokusirani na obrasce koji se odvijaju i razmislite da li želite da nastavite te cikluse tokom retrogradnog perioda Venere ovog leta. Dosta se menja za vas, ali samo trebate ostati verni sebi i sve će se odvijati kako treba.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) Ljubavni horoskop za Avgust 2023. godine

Ušli ste u 2023. godinu u režimu oporavka nakon teške godine punih izazova, tuge i nežnosti. Ali uspeli ste, i oporavljate se. Ova godina donosi vibracije ponovnog rađanja, sa mnogo prilika za isceljenje i razrešenje, uključujući snažan novi ciklus koji počinje ka kraju godine. Kada je Saturn 7. marta 2023. godine ušao u Ribe, započeo je novi trogodišnji period usredsređen na zadovoljstvo i kreativnost. Vreme je da preuzmete odgovornost za svoju radost: šta vas zaista uzbuđuje? Možda mislite da to znate, ali naučićete u naredne tri godine da se te stvari menjaju tokom vremena, pa se pripremite za avanturu.

16.maja je Jupiter ušao u vaš suprotni znak, Bika, pokrenuvši novu godinu isceljenja i ekspanzije u odnosima. Sa Jupiterom u Biku, pružiće vam se više prilika da upoznate nove ljude i ostvarite nove veze, posebno u vezi sa seksom i zadovoljstvom. Budite otvoreni za upoznavanje novih ljudi i vidite gde moguće varnice mogu zapaliti. Teži deo je ponovno učenje kako da ponovo verujete.

Nakon poslednjih pet godina sa Uranom u Biku i pomračenjima, možda vam je bilo teško da verujete da veza može trajati. Umesto fokusiranja na dugovečnost, posvetite pažnju kvalitetu veze i zadovoljstvu koje iz nje crpite. Neki ljudi ulaze u naše živote samo na određeno vreme, neki zauvek. Ono što je važno je da učite i razvijate se kroz ove odnose. Dok se nova dugoročna veza čini verovatnijom da će se stabilizovati 2024. godine, nemojte to da vas spreči da se zabavite i da se prepustite onome što vam sada deluje sigurno i podržavajuće.

18. novembra, Sunce i Mars se susreću u vašem znaku, Škorpiji, u tačnom poravnanju, označavajući snažan novi ciklus za vas. Ovo je svež početak koji ste dugo čekali i pomaže vam da se ponovo povežete sa sobom, umom, telom i dušom. Isceljenje i ponovno otvaranje prema ljubavi će doći tokom vremena, pod uslovom da uključuje ozbiljno razmatranje vašeg odnosa prema zadovoljstvu i radosti.

Strelac (22. novembar – 21. decembar) Ljubavni horoskop za Avgust 2023. godine

Ova godina te poziva da se potpuno prepustiš zadovoljstvu, radosti i kreativnosti, Strelče. Bez obzira da li si slobodan ili imaš partnera, posveti dodatno vreme istraživanju svojih užitaka. Jer upoznavanje sebe – svojih želja i potreba, svojih intimnih radosti – je deo temelja na kojem se mogu izgraditi zadovoljavajući odnosi sa drugima.

16.maja, Jupiter je ušao u Bika, označavajući početak godinu dana u kojem se tvoj fokus pomera sa zabave i igre na posao i blagostanje. To ne znači da je romansa sasvim isključena. Ali izgleda da se tvoji prioriteti pomjeraju ka obogaćivanju i ponovnom uspostavljanju ravnoteže u tvom svakodnevnom životu nakon nekoliko godina haotičnih promena u vezi sa tvojim poslom i zdravljem.

Dok tražiš više ravnoteže i doslednosti u svakodnevnom životu, nemoj zanemariti mogućnost da zapali ljubavna iskra. Vreme Blizanaca uvek je društveno vreme za tebe, a tokom perioda kada je Merkur u Blizancima (od 11. do 26. juna), imaš mnogo veću šansu da upoznaš nekoga posebnog. Vrela Venerina retrogradnost u Lavu glavna je astro-vest leta. Ako putuješ u inostranstvo u bilo koje vreme između 5. juna i 4. septembra, nemoj se iznenaditi ako uspostaviš neke flertujuće veze! Nikada ne znaš koje zgodne osobe iz drugih zemalja bi mogle osvojiti tvoje srce.

Kada se vratiš na posao u jesen, takođe postoji mogućnost da upoznaš nekoga na poslu. Da li ti neko šalje flertujuće poruke preko Slacka? Bez obzira na to, dobro ćeš se slagati sa nekim na poslu između avgusta i septembra. Budi otvoren za to kuda to može odvesti, ali naravno igraj to bezbedno i odgovorno. Dugoročne ljubavne veze izgledaju verovatnije u 2024. godini, ali moguće je da će se takve veze zapaliti i u 2023. godini, zato ostani otvoren i uzbuđen zbog mogućnosti koje ti donosi.

Jarac (22. decembar – 19. januar) Ljubavni horoskop za Avgust 2023. godine

Napokon malo olakšanja! Vreme je da izađeš iz režima preživljavanja, iz režima povlačenja i ponovo se pojaviš u svom životu. Saturn, tvoj vladajući planet, proveo je poslednje tri godine u Vodoliji, fokusirajući te na finansijsku stabilnost i ulaganje u sebe. I pogledaj koliko si napredovao! Ali Saturn je napustio svoj domaći znak Vodolije i ušao u Ribe 7. marta, označavajući početak nove trogodišnje faze usmerene na širenje krila, izlaženje i upoznavanje novih ljudi, kao i učenje nečeg novog. Bio si pod velikim pritiskom poslednjih pet godina. Sada je vreme da se oslobodiš te težine i otvoriš prostor u svom životu za stvaranje novih veza i iskustvo zadovoljstva i radosti.

Kako se vreme zagreva, možeš osećati veću privlačnost da više vremena provodiš u svom gradu ili mestu, istražujući i upoznajući nove ljude ili unapređujući već postojeće veze tako što ćete zajedno posećivati nove lokacije. Da li si ikada razgovarao sa svojim komšijama? (Ako si slobodan: da li ima neki zgodan komšija?) Možda postoji nova kafeterija u gradu koju nisi probao ili bar koju si prošao milion puta, ali nisi je još isprobao. Poenta je da se otisneš tamo i vidiš kakve magične veze mogu nastati!

U 2023. godini ima mnogo trenutaka kada možeš upoznati nekoga posebnog, ali pravi rad je u tome što stavljaš svoje zadovoljstvo na prvo mesto, što je ove godine mnogo lakše ostvariti. Jupiter, planet ekspanzije i mogućnosti, ušao je u Bika 16. maja, započinjući godinu dana u kojoj možeš pronaći mnogo zadovoljstva u izlascima (i, srećom, seksu). Zaista, vreme je da se opustiš i uživaš u senzualnom, seksi zabavljanju. Poveži se sa svetom oko sebe. Zaljubi se u svoj grad. Zaljubi se u novi jezik ili novu veštinu. Zaljubi se u to koliko si lep i prostran kada nisi u režimu preživljavanja!

Vodolija (20. januar – 18. februar) Ljubavni horoskop za Avgust 2023. godine

Spremi se za diplomiranje! U poslednje tri godine, postao si više utelovljen, jači, izdržljiviji i otporniji. Ulagao si napor da se poboljšaš i unaprediš svoj život, i sve to počinje da se isplati kako ulazimo u ostatak godine.

Što se tiče ljubavi i veza, poseban trenutak se dogodio 16. februara kada su sunce i Saturn bili u savršenom spoju u Vodoliji, što se neće ponoviti narednih 30 godina. To je bila velika stvar za tebe, jer sunce vlada tvojim odnosima i partnerstvima kao Vodolija u usponu. Nadamo se da si u tom trenutku razmišljao o svom vremenu sa partnerom i načinima na koje ste podržavali jedno drugo i obogatili život jedno drugome. Ili, ako si slobodan, ponovno si se posvetio sebi i svom ljubavnom putovanju, možda vodeći dnevnik o tome šta tražiš u partneru i vezi.

Kada je Saturn napustio Vodoliju i ušao u Ribe 7. marta, tvoji prioriteti su se preusmerili na podršku i ulaganje u sebe. Iako ovo verovatno izgleda kao mnogo napornog rada i fokusiranja na promene u karijeri, u 2023. godini takođe će biti puno trenutaka za zabavu i igru. Sezona Blizanaca (od 21. maja do 21. juna) uvek je dobro vreme da staviš svoje zadovoljstvo i zabavu na prvo mesto, a ove godine nije drugačije. Planete osvetljavaće ovaj deo tvog horoskopa tokom celog proleća, počevši od Venere u Blizancima od 10. aprila do 7. maja, a zatim Merkura od 11. do 26. juna. Ovo je sjajno vreme da se staviš na raspolaganje, kažeš “da” zabavama i događajima i, ako si otvoren za to, izađeš na nekoliko spojeva i dobro se provedeš! Zaslužuješ to.

Vrhunac godine je Venerina retrogradnost u Lavu u kasno leto. Venera će biti u tvom sedmom polju odnosa i partnerstava od 5. juna do 8. oktobra, a retrogradnost će trajati od 23. jula do 4. septembra. To je velika stvar u vezi sa tvojim odnosima, kako starim tako i novim, naglašavajući obrasce koji ti dugoročno nisu od koristi. Budi otvoren za učenje mnogo toga o sebi kroz druge tokom ovog perioda i pusti da se bilo kakvi izazovi odvijaju tokom tog vremena. Nije gotovo dok Venera ne napusti Lava u oktobru, zato sačekaj do tada!

Ribe (19. februar – 20. mart) Ljubavni horoskop za Avgust 2023. godine

Zakopčaj se: puno se dešava u 2023. godini! Poslednje dve godine bile su teške na načine koje je bilo teško rečima opisati. Mnogi izazovi kroz koje si prolazio bili su unutrašnji, mentalni i emotivni. Zadatak ti je bio da preuzmeš odgovornost za svoje mentalno i duhovno zdravlje kroz samoću i duboko razmišljanje. Kako smo ušli u 2023. godinu, verovatno si uspeo da završiš poslednje niti tog puta dok ulaziš u novi.

7. marta 2023. godine, Saturn je ušao u Ribe, započinjući novu trogodišnju epohu usmerenu na jačanje, izazove i utvrđivanje tvog tela i identiteta. Pozvan si da naučiš o granicama i brizi o sebi kao nikad do sada, postajući više utelovljen i otporan u procesu. Kada je reč o ljubavi i romansi, počećeš da postavljaš nove standarde gotovo odmah, jer je tvoj prioritet pre svega ti i tvoje blagostanje. Svako ko odvlači pažnju od tvojih ciljeva i potreba jednostavno se neće uklopiti u ovaj novi život koji gradiš za sebe.

Tvoj fokus počeo se preusmeravati kada je Jupiter ušao u Bika 16. maja. U drugoj polovini godine bićeš privučen da provodiš više vremena u svom lokalnom području, istražujući svoj grad i povezujući se sa novim ljudima. Ako si slobodan, budi siguran da prihvataš prilike da izađeš i upoznaš nove ljude. Mogao bi upoznati ljude preko prijatelja ili prijatelja prijatelja. Glavna atrakcija leta je vrela Venerina retrogradnost u Lavu, koja za tebe može izgledati kao uspostavljanje seksi veze na poslu. Drži se profesionalno, ali vidi gde to vodi.

Prava magija dolazi u jesen kada Merkur, planeta koja vlada odnosima za tebe, krene retrogradno u Devici od 24. avgusta do 16. septembra. Da, Merkurove retrogradnosti mogu biti dobre za tebe, posebno kada je reč o ljubavi i odnosima. Verovatno ćeš sresti ljude iz prošlosti, ali to će takođe biti vreme kada će se rešavati bilo kakvi izazovi sa kojima se suočavaš u odnosima. Merkur i Jupiter će biti u ljubaznom razgovoru jedan s drugim od 9. avgusta do 25. septembra, što označava period povoljan za nastanak značajnih veza. Samo zapamti, komunikacija je ključna.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories