Categories
Horoskop, Lični Horoskop

Preskočite na svoj horoskopski znak klikom na link, ili prvo pročitajte opšti pregled koji će uticati na sve ljude širom sveta.

NOVO: Da biste pročitali svoj horoskop za seks, ljubav i odnose za 2023. godinu, kliknite ovde.

Generalni Horoskop za Jun 2023.

Dobrodošli u uzbudljivi jun 2023. godine. Nakon sezone pomračenja i retrogradnog Merkura, osetićemo brzu, strastvenu energiju koja prolazi kroz naše živote. Jun 2023. godine će takođe biti jedan od najboljih meseci za ostvarenje svojih želja, posebno kada je reč o izražavanju, pravoj ljubavi, romansi i kreativnosti. Bićemo puni energije za zabavu, povezivanje i smeh. Istina je da nam se pruža retka prilika da zagrlimo svoje unutrašnje dete i pustimo ga da se igra. Sa toliko fantastične energije koju treba navigirati, verovatno ćemo biti spremni da proslavimo – posebno nakon teških vremena u proteklim mesecima. Ovaj mesec će takođe verovatno biti veoma uspešan za sve znakove zodijaka, jer će se sredinom meseca dogoditi retko kozmičko poravnanje koje ističe oprezno proširenje i dugoročni rast. Budite sigurni da koristite ovu energiju sada, jer se neće ponoviti do 2037. godine! Gradite svoj život onako kako želite lično i profesionalno, i uskoro ćete shvatiti da napredujete u ostvarenju i življenju života koji vas zaista ispunjava.

Moćni Jupiter, naš veliki dobrotvor, pleše u polja cveća Bika od 16. maja 2023. godine do 25. maja 2024. godine. Budući da Jupiter donosi rast, proširenje, sreću i čuda, sijaće iznad svega što Bik vlada: bogatstvo, resurse, nekretnine, posedovanja, zadovoljstvo, senzualnost, hedonizam i umetnost. Svi znakovi Zodijaka konačno će osetiti kao da se opet krećemo prema boljim godinama, jer će život u trenutku i po sopstvenom tempu sada biti prijatniji. Možda ćemo se osećati praktičnije, realističnije i pragmatičnije u izgradnji naših života, ambicija i odnosa. Biti iskren, brižan i pouzdan takođe će biti izraženije u ljudskoj prirodi. Ovo je vreme kada želimo da se zaustavimo i pomirišemo ruže, uživamo u odličnoj hrani, intimnosti ili romansi i cenimo dobar život. Umetnički talenti će se pojačati, jer ćemo tražiti lepotu na svaki način. Osećaćemo glad za razmaženošću i luksuzom. Svi tržišni sektori koje Bik vladaće će procvetati: bankarstvo, finansije, nekretnine, kuhinja i fine dining, taktička umetnost, industrije lepote, industrije dizajna, industrije luksuza i moda. S jedne strane, ovo će nam pomoći da se zaista osećamo više usklađeno i povezano sa lepotom života, ali za one koji se previše izgube u hedonizmu, mogu naći da se previše razmaze i upadnu u lenju rutinu više fokusiranu na strasti i želje nego na obavljanje stvari. Najbolja stvar u vezi sa energijom Jupitera u Biku je da nam takođe može pružiti tiho optimizam koji nam je potreban da strpljivo gradimo ka našim najvećim nadama i snovima lično ili profesionalno.

Pripremite se za veliki preokret koji će početi 7. marta 2023. godine. Saturn, moćna planeta karme i životnih lekcija, ući će u ribe do 24. maja 2025. godine, a zatim ponovo od 1. septembra 2025. do 13. februara 2026. godine. Važne životne prekretnice i karmičke tranzicije će se dogoditi u vezi sa svim oblastima koje vladaju Ribama: spiritualnosti, kreativnosti, psihologije, mentalnog zdravlja, recepata, zatvora, nesvesnog i isceljenja. U periodu koji dolazi, pojaviće se važne informacije o strahu, anksioznosti i zavisnosti. Karma će doći pred nas i shvatićemo da je vreme da je iscelimo i pustimo. Ovo će biti ogroman period za oslobađanje od svega što nas sprečava da se uzdignemo do našeg najvišeg dobra. Lažni proroci, gurui i tajna društva će pasti, kao i pojednostavljivanje mainstream spiritualnosti i religije. Verovatno će doći do velike reorganizacije u medicinskom, psihološkom i zatvorskom sistemu. Takođe će biti veliki fokus na to kako se odmaramo, “begamo od stvarnosti” i živimo u iluzijama ili zabludama. Ključ će biti suočavanje sa istinom umesto bežanja od nje. Oni koji to ne učine mogu pretrpeti velike gubitke i dalje graditi toksičnu karmu koja će morati da se rešava u budućnosti ili u životima koji dolaze.

Pluton, planeta preporađanja, smrti, transformacije i dominacije, ulazi u Vodoliju 23. marta 2023. godine. Pluton će se kretati kroz Vodoliju do 11. juna 2023. godine, zatim ponovo od 20. januara 2024. godine do 1. septembra 2024. godine, i opet od 19. novembra 2024. godine, kada će se kretati između Vodolije i Riba. Zvanično ulazimo u Dobu Vodolije na dubljem nivou, kako se Pluton približava mestu Velikog susreta Jupitera i Saturna koji se dogodio krajem 2020. godine. Ovo će pokrenuti lančanu reakciju događaja koji će se odvijati u narednih dvadeset godina. Pluton je planeta intenziteta, destrukcije, transformacije i preporađanja. U nekom smislu, Pluton je poput feniksa – sagoreva sve što ne funkcioniše kako bi ponovo izašao iz pepela. Plutonova energija često je zlokobna – donosi dramatična i bolna iskustva kako bi osvetlila istinu i donela nam neverovatne duboke promene. Sa jedne strane, Pluton može pružiti ogromne mogućnosti za obnovu, nove početke, duhovni i finansijski rast. Međutim, negativne osobine ove moćne planete često dovode do opsesije, žrtvovanja, dominacije, borbe za moć, tiranije, rata i smrti. Sve teme koje vlada Vodolija će doživeti poremećaj tokom ovog perioda: društvena organizacija, društveni mediji, internet, humanitarizam, tehnologija, jednakost i građanska prava, socijalizam, svemirska putovanja i istraživanje, i astrologija.

Pluton, planet smrti, preporoda, moćnih ljudi, velikih masa ljudi, zatim se vraća u Jarca, gde boravi od 2008. godine i nastaviće da boravi do 2024. godine. Plutonu treba 244 godine da obiđe Sunce. Kada Pluton boravi u nekom sazvežđu, ono što ta zodijačka znak vlada prolazi kroz fazu raspadanja kako bi se napravilo mesto za novi rast. Ovo je vrlo “feniks efekat”, gde se ono što ne funkcioniše sagoreva kako bi na tom mestu mogao da se pojavi novi život. Strukture koje nam više ne služe su rastavljene. U nekom smislu, Univerzum kreira “iskorišćavanje kursa” u sudbini čovečanstva. Ako razumemo proces i predamo se njemu, možemo postići osnaživanje i prosvetljenje. Međutim, ako se opiremo i držimo se prošlosti, naši životi će biti ispunjeni tragedijom i bolom u ovim vremenima. Sve što upravlja Jarac prolazi kroz period promene: naše vlade, političke strukture, oni na vlasti, veliki biznisi i globalne ekonomije. Ovo će se nastaviti u godinama koje dolaze.


Na početku juna, Sunce će se plesati u sazvežđu Blizanaca. Ovo doba godine obično se oseća frenetičnije, aktivnije i društvenije. Otvorite se novim mogućnostima i budite radoznali prema svetu. Takođe, Nova Mesec u Blizancima (26 stepeni) dogodiće se 18. juna 2023. godine. S obzirom na to da se ova lunacija dešava u sazvežđu Blizanaca, ova energija će biti utkana u kosmos. Blizanci su zodijački znak koji teži komunikaciji, stimulaciji i avanturi, pa ćemo zajedno osećati da se ovo odražava na naš život. Bićemo privučeni da se verbalno ili pisanjem izrazimo kako bismo bolje preneli izuzetno važnu poruku. Bićete spremni da izađete iz svoje zone komfora i povežete se s drugim ljudima. Blizanci su društveni zodijački znak, tako da ćemo i mi biti željni da se povežemo s onima koje poznajemo i upoznamo. Pošaljite lepu poruku, e-poštu, DM ili kompliment i dozvolite si da budete direktni u svojoj tački gledišta. Nažalost, ova lunacija nosi neke posebno teške frekvencije, jer se nova mesec kvadrira sa Neptunom i doneće nam slabost, bolest, obmanu i zabludu s kojima se trebamo suočiti. Važno je obratiti pažnju na Merkura, planete uma, jer upravlja ovom lunacijom. S jedne strane, on pleše u harmoniji s Venerom, izazivajući želju da komuniciramo naša osećanja, ali s druge strane, sukobljava se s Saturnom, donoseći sumorne misli i blokade s kojima se trebamo suočiti.

Ranije tokom meseca, pun Mesec u Strelcu (13 stepeni) dolazi 3. juna 2023. godine. Ova lunacija će doneti važne vesti tri dana pre ili posle. Pun Mesec je vreme završetaka, kulminacije ili prekretnica, često emotivno intenzivno. Energija Strelca će zračiti kroz kosmos. Strelac je vatreni znak koji je poznat po svojoj vezi sa akademskim obrazovanjem, duhovnošću i kulturom. To je znak koji uvek teži novim horizontima. Bićemo spremni da izađemo iz svoje zone komfora, započnemo nove puteve i budemo radoznali o svom mestu u svetu. Energija ovog Punog Meseca je povezana sa situacijama, događajima i planovima koji su pokrenuti nakon Sunčeve eklipse u Strelcu 23. novembra 2023. godine. Kada je reč o astrološkim aspektima koji će obeležiti ovo vreme godine, možemo videti nekoliko različitih koji će se pojaviti i koje ćemo morati da navigiramo. Prvo, pun Mesec se predivno uklapa sa Marsom, planetom želje i strasti, što će nas osnažiti hrabrošću i energijom da osvojimo šta god poželimo. Verovaćemo u svoje instinkte i bićemo spremni da budemo direktni, asertivni i da preuzmemo vođstvo. Ipak, ova samouverenost neće nam stvarati probleme, sve dok vodimo sa iskrenošću i integritetom. Međutim, pun Mesec će se sukobiti sa Saturnom, planetom izazova. Možda ćemo se suočiti sa preprekama koje nam mogu doneti osećaj usamljenosti, krivice ili tuge, posebno u vezi sa prošlim postupcima. Umesto da se povezujemo sa drugima, možemo izabrati izolaciju umesto da budemo odbijeni ili kritikovani ako se već osećamo napeto. Jupiter, planetarni vladar ove lunacije, takođe će se sukobiti sa Venerom i Marsom, što može izazvati želju za zadovoljstvom i hedonizmom, ali nas može naterati da malo preteramo što bi nas moglo ostaviti još više potištenima ako ne budemo u stanju da praktikujemo umerenost. Poslednje što treba napomenuti je to da će, zbog Jupitera koji se smeši Saturnu, bilo koji planovi pokrenuti sada, fokusirani na dugoročni rast uz nagoveštaj opreznog proširenja, mogu nas dovesti do uspeha, bez obzira da li su to planovi napravljeni lično ili profesionalno. Dakle, krećite hrabro napred, ali ostanite sa čvrstim koracima na zemlji.

Merkur će galopirati kroz polja Bika od 3. aprila do 11. juna 2023. Tokom ovog vremena, naša će uma biti čvršća, ukorenjena i praktičnija. Bićemo spremni da se fokusiramo na zdrav razum i da budemo pažljiviji u svim našim komunikacijama. Nećemo biti skloni da previše pomeramo stvari i možda ćemo se naći vraćajući se tradicionalnim obrascima mišljenja. Tražićemo da pojednostavimo naše živote i da svedemo naše planove na neophodnosti. Jedna slabost ovog perioda je da možemo postati previše tvrdoglavi i rigidni u našim idejama, tako da je najbolje da ostanemo otvorenog uma. Zatim, počevši od 11. juna 2023. do 26. juna 2023, Merkur će zaplesati u svoj znak domaćin Blizanaca i naši umovi će biti posebno znatiželjni u svetu i spremni da komuniciraju svoje misli i ideje. Bićemo željni stalne stimulacije i imaćemo mišljenje o svemu. Ovo je veoma društveno vreme za nas i pogoduje mnogim dijalozima. Zatim od 26. juna 2023. do 11. jula 2023, naš planet uma će plivati u Raku. Obradićemo informacije na ličnom nivou i pisati, govoriti i razmišljati instinktivnije. Naše misli će biti obojene emocijama i mogli bismo komunicirati malo pasivno-agresivno. Bićemo duboko fokusirani na to kako stvari utiču na nas na ličnom i domaćem nivou.

Počevši od 20. maja 2023. godine, crvena planeta će se uspeti na presto Lava i ostati tu do 10. jula 2023. Mars će posebno sjajiti ovde, jer će Lavin plamen zapaliti Mars veoma dobro. Tokom ovog vremena, postaćemo posebno pozorišni, strastveni i živahni. Skloni ćemo biti dramatičnom izražavanju ko smo i šta želimo, jer ćemo biti vođeni da budemo preterani. Naša seksualna želja, šarm i samopouzdanje će se uzdignuti, a mi ćemo imati snage da krenemo za svojim najvećim ciljevima. Ovaj period će biti fantastičan za ostvarenje naših romantičnih i kreativnih želja, pa se pripremite za letnju vrućinu! Naš društveni život će prosperirati i sigurno ćemo se osećati srećnije nego u nedavnoj prošlosti. Singlovi moraju biti na oprezu za ljubav, dok će svako ko traži društveni život videti kako procveta. Budite hrabri. Budite zvezda. Pokažite svetu šta imate i zagrmi.

Počevši od 7. maja 2023, Venera će ući u znak Raka i tamo ostati sve do 5. juna 2023. Venera voli da bude u Raku jer tako lako može pokazati svoju osetljivu, emotivnu i senzualnu prirodu. Romantika će biti nežna za sve nas u ovom periodu, i osećaćemo snažnu zaštitničku naklonost prema svima koje volimo. U ovom periodu, osećaćemo se privučeni da se povežemo sa ljudima, i bićemo posebno posvećeni i lojalni. Ljubav i maženje će prodreti u naša srca, i osećaćemo želju da se približimo nekome ko nas ceni. Naša omiljena planeta uživanja i lepote, Venera, biće aktivna u znaku Lava od 5. juna 2023. do 8. oktobra 2023. Osetićemo nagli porast adrenalina! Bićemo odlučniji u ispunjavanju naših želja i planova. U Lavu, naša sjajna božanska planeta će nas inspirisati da kreiramo ljubavnu priču naših snova i izrazimo svoju naklonost kroz velike gestove. Sada je jedan od najboljih perioda u godini za samce da se povežu sa novim opcijama, jer je Venera posebno uzbuđena u ovom trenutku. Ona će provesti mnogo vremena u Lavu zato što će krenuti retrogradno od 22. jula 2023. do 3. septembra 2023, što će izazvati veliko vraćanje prošlosti. Ako želite da pročitate više o Veneri u retrogradnom hodu, to možete učiniti ovde. Međutim, Venerin retrogradni hod će nas naterati da pregledamo sve ove oblasti koje vlada Lav – strast, romantika, izlasci, kreativnost, plodnost, izražavanje i deca – posebno u vezi sa tim kako smo im pristupili u poslednjih osam godina. Bivši partneri, stari prijatelji i veze duše često se vraćaju tokom Venerinog retrogradnog hoda, pa ako postoji neko poseban sa kim biste želeli mir, zatvaranje kruga ili ponovno okupljanje, vreme bi uskoro moglo da dođe. Obratite pažnju na to kako se ljudi ili situacije iz prošlosti počinju uvlačiti kada Venera uđe u predsenku nakon 19. juna 2023. Venera će napustiti postsenku 7. oktobra 2023. Verovatno ćemo se suočavati sa situacijama koje se javljaju sada sve do tog trenutka kada Veneranapusti post-senku 7. oktobra 2023. Ovo je vreme da se okrenemo ka sebi i sagledamo naše odnose i ljubavne želje. Obratite pažnju na signale koje nam šalje prošlost i koristite ovaj period da razmotrite kako da poboljšate svoje odnose i pristupe ljubavi. Možda će biti potrebno suočiti se sa starim ranama, ali to će vam pomoći da zacelite i napredujete na emotivnom planu.

Venera će ući u Device 31. oktobra 2023. i ostati tamo do 25. novembra 2023. Kada je u Devici, ljubav postaje praktična, razumna i kritična. Takođe, Devica se fokusira na zdravlje i praktičnost, pa možda ćemo više voditi računa o našem zdravlju i uživati u zdravijim aktivnostima zajedno sa partnerom ili potencijalnim partnerom.

Napokon, Venera će ući u Strelca 20. decembra 2023. i ostati tamo do kraja godine. Ovo će biti period kada se ljubav i zabava ponovo spajaju. Slobodoumna priroda Strelca učiniće da se osećamo slobodno da se zaljubimo i da se pustimo u uzbudljive avanture. U ovom periodu možemo osetiti veliku želju da istražujemo nove stvari zajedno sa voljenom osobom. Budite spremni za uzbuđenja i iznenađenja koja donosi ovo vreme.

Još jedan izuzetno važan i retka stvar koju treba napomenuti je da će 19. juna Jupiter formirati sekstil sa Saturnom, donoseći izvrsne prilike za dugoročni uspeh, prosperitet i pobedu. Iskoristite ovaj dan da posadite seme koje biste želeli da vidite kako napreduje u narednim godinama, posebno kada su u pitanju vaše ambicije.

Počevši od 21. juna, vatreni Sunce će se okrenuti i ući u plitke bazene Raka u narednom mesecu. Ovo zvanično označava letnji solsticijum, uvodeći novu sezonu. U ovom trenutku, bićemo ohrabreni da procenimo našu emocionalnu stabilnost i sigurnost i da se uverimo da stojimo na čvrstoj osnovi dok nastavljamo da sanjamo o našim budućim ciljevima. Srećan rođendan svim Rakovima! Letnji solsticijum je vreme kada je dan jednak noći. Zagrlite ravnotežu.

Neptun, planeta iluzija i misterije, će retrogradno putovati kroz zodijački znak Riba 30. juna 2023. Ova duboka i mistična planeta će ostati u Ribama do 2025. godine pre nego što se pomakne na nove teritorije. Neptun je planeta duhovnosti i transcendencije – pomaže nam da vidimo izvan tela i kostiju i duboko u dušu. Ova moćna energija može se usmeriti na pozitivne načine: donoseći vam najveću uniju prave ljubavi sa srodnom dušom ili inspirišući briljantno remek-delo koje inspiriše svet. Međutim, takođe može izazvati tamniju vibraciju u ljudima, poput gas-lightinga, zavisnosti i prevare. U Ribama, Neptun pojačava našu intuiciju. Slušajte glas u sebi i pazite na poruke koje dolaze od Univerzuma. On vas suptilno vodi. Vaša životna svrha može biti osvetljena kada je tražite putem duhovnih i kreativnih sredstava.

Važni datumi koje treba zapamtiti za ljubav u junu 2023. su 2, 9, 11, 17, 21 i 30. Značajni trenuci za planiranje uspeha su 11, 19, 21, 28, 29 i 30. Međutim, dani koji mogu biti malo izazovniji su 4, 5, 15, 18, 25 i 26.

Za čitanje o drugim astrološkim obrascima koji se trenutno događaju, pročitajte ovde: Saturn u Ribama, Pluton u Vodoliji, Saturn u Vodoliji, Velika konjunkcija postavlja ton za čovečanstvo u narednih 200 godina, kao i glavna tema za svaki horoskopski znak, Uran u Biku, Pluton u Jarcu i Neptun u Ribama.

Neka zvezde uvek budu u vašu korist. Sada pročitajte u nastavku kako će mesec uticati na vas specifično! Molimo vas da ga podelite sa svim vašim prijateljima i mrežama.

Ovan Horoskop za Jun 2023

Jun 2023. će ti doneti mnogo zabave, Ovne! Od 16. maja, Jupiter donosi blagoslove u tvoj finansijski život, obezbeđujući da će tvoj prihod i jajašce rasti od sada do 24. maja 2024! U tom periodu možeš dobiti povišicu, privući posao sa većom platom, pokrenuti dodatni posao ili videti kako se tvoje bogatstvo širi. Takođe možeš privući raskošne i retke poklone i imovinu. Zbog svega toga, verovatno ćeš se osećati posebno srećno u vezi sa sopstvenom vrednošću. Zatim, tvoj planetarni vladar, Mars, će energizirati tvoj sektor strasti sve do 10. jula. To znači da će tvoj ljubavni život, bez obzira da li si sam ili u vezi, videti porast vatrene energije! Ovo je jedno od najboljih vremena u dve godine za samce da upoznaju nekoga novo ili da parovi ponovo zapale svoju iskru. Ako imaš decu ili želiš da postaneš roditelj, zvezde će takođe usmeriti tvoj fokus na to. Na kraju, ako si kreativan ili radiš u umetničkoj industriji, stvorićeš sjajne ideje i verovatno stvoriti važne projekte. Ali, to nije sve! Imaćeš još izuzetne sreće u svom ljubavnom ili kreativnom životu od 5. juna 2023. do 8. oktobra 2023, takođe. To je zbog nadolazećeg retrogradnog kretanja koje počinje 22. jula. Obrati pažnju na svoje nostalgične vibracije sada i u narednim mesecima. Bivši ili “onaj koji je pobegao” uskoro bi mogli da se vrate na tvoj radar. Poslednje što treba napomenuti ovog meseca su lunacije. Pun Mesec u tvojoj zoni ekspanzije stiže 3. juna, što bi moglo doneti kulminaciju ili preokret u vezi s akademskom ili međunarodnom temom oko ovog vremena. Uskoro bi mogao da debituješ važan medijski projekat ili da odlučiš da se više posvetiš putovanjima ili čak da emigriraš. Nova Mesec stiže u tvoju intelektualnu zonu 18. juna, što takođe može stimulisati akademsku ili putnu aktivnost. Uskoro bi mogao da odlučiš da postaneš aktivniji u vezi sa projektima komunikacije. Važan ugovor može biti i na vidiku. Uživaj u junu 2023. jer će ti doneti mnogo zabave, Ovnove! Od 16. maja, Jupiter će ti donositi blagoslove u finansijskom životu, obezbeđujući da će tvoj prihod i štednja rasti od sada pa sve do 24. maja 2024. godine! Tokom tog vremena, možeš dobiti povišicu, privući posao sa većom platom, pokrenuti sporedni biznis ili videti kako se tvoje bogatstvo povećava. Takođe, možeš privući luksuzne i retke poklone i posedovanja. Zbog svega ovoga, verovatno ćeš se osećati posebno srećno u vezi sa sopstvenom vrednošću. Zatim, tvoj planetarni vladar, Mars, će energetizovati tvoj sektor strasti sve do 10. jula. To znači da će tvoj ljubavni život, bez obzira da li si sam ili u vezi, doživeti porast vatrenih energija! Ovo je jedan od najboljih perioda u poslednje dve godine za slobodne da upoznaju nekoga novog ili za parove da ponovo zapale svoju iskru. Ako imaš decu ili želiš da postaneš roditelj, zvezde će takođe usmeriti tvoj fokus na to. Na kraju, ako si kreativan ili radiš u umetničkoj industriji, generisaćeš briljantne ideje i verovatno stvarati važne projekte. Ali to nije sve! Imat ćeš još izvanredne sreće u ljubavnom ili kreativnom životu od 5. juna 2023. do 8. oktobra 2023, takođe. To je zbog predstojećeg retrogradnog kretanja, koje počinje 22. jula. Sada i u narednim mesecima obrati pažnju na nostalgiju. Bivši ili “onaj koji je pobegao” može se uskoro pojaviti na tvom radaru. Kao poslednje za ovaj mesec, napomena su lunacije. Pun mesec u tvojoj zoni proširivanja stiže 3. juna, što bi moglo da donese kulminaciju ili preokret oko akademskih ili međunarodnih pitanja u blizini ovog vremena. Možda ćeš uskoro čak i predstaviti značajan medijski projekat ili odlučiti da se više angažuješ u putovanjima ili čak da emigriraš. Nova mlad mesec u tvojoj intelektualnoj zoni stiže 18. juna, što takođe može da stimuliše akademiju ili putovanja. Možda ćeš uskoro odlučiti da postaneš aktivniji u vezi sa projekatima komunikacije. Ova nova faza kreativnosti mogla bi ti pomoći da izraziš sebe i svoje ideje na jasniji način. Ako se baviš pisanjem, razmislite o tome da počneš raditi na novom projektu ili potraži neke nove izazove u vezi sa komunikacijom. Ova promena u fokusu može doneti i nove prilike za umrežavanje i povezivanje s drugim ljudima, tako da se otvoriš za nove ideje i perspektive. Nastavi da uživaš u ovim dinamičnim i kreativnim energijama koje te okružuju ovog meseca! Molimo vas da ga podelite sa svim vašim prijateljima i mrežama.

Bik Horoskop za Jun 2023.

Život definitivno ide uzbrdo nakon turbulentnog prethodnog meseca, Bikovi. Ulazite u jedan od najblistavijih perioda u svom životu narednih dvanaest meseci. Od sada pa sve do 24. maja 2024. godine, očekuju vas sjajni blagoslovi i novi počeci. Kako Jupiter, planeta ekspanzije, sreće i čuda, prolazi kroz vaš znak, osećaćete se kao da ste na vrhu sveta. Pogledajte unazad u 2011. i 2012. godinu, jer će ova energija biti slična. U stvari, ulazite u “Dijamantsku godinu” – jedan od najvažnijih trenutaka u kojima ćete gledati kako vaš ceo život sada cveta. Nosite krunu kao “Nebeski Favorit”, srećniji i više blagonaklonjeni od bilo kojeg drugog znaka tokom tog vremena! Kada Jupiter poseti nečiji znak, mnoge stvari se obično dešavaju. Na ličnom nivou, bićete vrlo popularni i imaćete povećanu šansu da pronađete svoju pravu ljubav – kao i da budete okruženi mnogim soulmate vezama, bilo da su to novi prijatelji, komšije, porodica ili čak kućni ljubimci. Mnogi od vas bi mogli se zaljubiti, sklopiti dugoročna obećanja, verovati se ili čak se venčati. Na profesionalnom nivou, naporni rad u poslednjih nekoliko godina sada može biti radosno proslavljen dok se uzdižete do većih visina u svom sektoru. Međutim, umesto toga, možda ćete odlučiti da želite da krenete u potpuno nove početke, kao što je postajanje potpuno nove verzije sebe, debitanje ove autentične verzije svetu ili pokretanje novih projekata, karijera i ciljeva. Putovanja, duhovni napredak, bogatstvo, slava, sreća i obilje uskoro bi mogli biti vaši. Međutim, ključ sa svom ovom kozmičkom energijom je da ne čekate da vam dođe – ne, morate iskoristiti dan. Napravite listu velikih ciljeva koje želite da ostvarite u celoj deceniji koja dolazi i počnite da gradite ka njima! Sledeće, od 20. maja, bićete dublje posvećeni domaćim poslovima sve do 10. jula, bilo da se radi o ugostiteljstvu ili provođenju vremena sa porodicom ili u vezi sa renoviranjem ili selidbom. Poslednje što treba napomenuti ovog meseca su lunacije. Pun mesec u vašem sektoru bogatstva i poverenja stiže 3. juna, što će verovatno doneti važne vesti u vezi sa prihodima vašeg partnera, nasleđem, vašim vlasništvom i investicijama. Ovo takođe može biti dobar trenutak da se prijavite za kredit, rizični kapital ili zajam. Kasnije, nova mlad mesec u vašoj finansijskoj zoni pojavljuje se 18. juna. U nedelji koja sledi, moglo bi se dogoditi da vam bude ponuđeno povećanje plate, novi posao ili nove mogućnosti za zaradu novca, čak i ako je to samo dodatni posao ili dodatni posao sa strane. Uživajte u početku leta! Molim vas da delite ovaj horoskop svuda i pratite me na mrežama za više dnevnih horoskopa.

Blizanci Horoskop za Jun 2023.

Dolazi sezona rođendana i ti živiš veliko, Blizanci! Prvo što će se primetiti je energija Jupitera. Od sada do 24. maja 2024. godine, zapravo se nalaziš u prilično sporom i introspektivnom periodu, gde će tvoja introspektivna strana postati jača. Iznedrićeš jedinstvene, kreativne ideje, ali zbog toga bi mogao da iskusiš i više usamljenosti. Slušaj svoju intuiciju u narednoj godini jer te vode duhovne sile, poput “anđela čuvara”. Takođe, kao preostali uticaj iz prethodnog meseca, Mars te pokreće u pogledu intelektualnih poduhvata i putovanja sve do 10. jula. U narednim nedeljama, možeš raditi na važnom projektu u vezi sa pisanjem, govorništvom, akademskim radom ili promocijom, ili možeš skakutati okolo po mnogim uzbudljivim gradovima i lokacijama. Poslednja stvar koju treba spomenuti ovog meseca su lunacije. Pun mesec u tvom području partnerstva dolazi 3. juna, što bi moglo da usmeri pažnju na značajnu vezu u ovom periodu. Možeš odlučiti da daš dugoročna obećanja, useliš se, veriš se ili čak venčaš. Međutim, ako to nije u skladu sa tobom, možeš se umesto toga rasprsnuti. Kasnije, nova mesec u tvom znaku pojavljuje se 18. juna. Ovo će te ohrabriti da staneš u centar pažnje u nedelji koja sledi i da se usredsrediš na važne lične ili profesionalne ciljeve. Znaj da seme i planovi koje sada zasadiš mogu da ti donesu velike nagrade u narednoj godini. Molim vas da delite ovaj horoskop svuda i pratite me na mrežama za više dnevnih horoskopa.

Rak Horoskop za Jun 2023.

Rak, pred tobom je zabavan i zavodljiv mesec. Fantastične vesti čekaju u tvojoj ličnom životu, jer imaš posebno povoljne zvezde. Jupiter, planeta čuda i sreće, prolazi kroz tvoj društveni sektor sve do 24. maja 2024. Blagoslovi će pljuštati na tebe iz tvog kruga prijatelja i zajednice, jer ljudi žele da te proslave. Istina je da bi uskoro mogao da se osetiš popularnijim nego ikad! Ovo je takođe posebno povoljna energija za samce koji traže da upoznaju romantičnu srodnu dušu putem onlajn upoznavanja ili svoje mreže. Neki singlovi čak mogu pronaći prijatelja koji će se pojaviti u romantičnom smislu. Takođe ćeš imati brojne prilike da ostvariš svoje velike nade, težnje i ciljeve, ali će ti to najverovatnije doći kroz pomoć ljudi u tvojoj mreži. Uzmi svoju vizionarsku tablu, znaš šta želiš, a onda traži usluge! Značajni događaji – i više prihoda iz tvog karijernog puta – sve bi moglo da ti se desi. Sledeće, očekuje te uticaj Marsa na finansije sve do 10. jula. Očekuj da trošiš novac dok se troškovi pojavljuju. Međutim, ovu energiju možeš koristiti da tražiš više prihoda. Na kraju, pomenimo lunacije ovog meseca. Pun Mesec u tvojoj zoni produktivnosti dolazi 3. juna, što će verovatno videti te kako se jako baviš balansiranjem rutine i mnogih projekata i planova. Moguće je da napuštaš jedan posao ili projekat kako bi se posvetio drugom. Takođe, ovo je sjajan period da se pokreneš u vezi sa zdravljem, dijetom ili vežbanjem. Kasnije, nova Mesec u tvojoj zoni odmora dolazi 18. juna, što će verovatno videti te kako se skrivaš i tražiš samoću ili privatnost. Ako ti se pojačava anksioznost ili ti je potrebno da se povežeš sa specijalistom ili terapeutom, uradi to sada. Tvoji snovi će takođe verovatno biti prilično intenzivni u ovo vreme. Molim vas da delite ovaj horoskop svuda i pratite me na mrežama za više dnevnih horoskopa.

Lav Horoskop za Jun 2023.

Pripremi se za aktivan i uzbudljiv mesec, Leo. Pre svega, Mars će biti u tvom znaku sve do 10. jula 2023. Sa Marsom u tvom znaku, imaćeš prednost u svim ličnim i profesionalnim pitanjima. Pokreni planove, isijavaj samopouzdanje i znaj da možeš sve da ostvariš! Takođe, sredinom meseca će se desiti još više kosmičkih preokreta. Od 16. maja 2023. do 24. maja 2024. godine, bićeš na putu slavne ekspanzije u svom profesionalnom životu. Ovo je često period uspeha, aplauza, slave, unapređenja, nagrada, pa čak i poznatosti. Međutim, to će direktno biti povezano sa tim koliko si naporno radio u poslednjih dvanaest godina – i da li si u pravoj industriji i mudro koristiš svoje talente. Na primer, oni koji su bili lenji ili se neiskreno ponašaju prema svojim ambicijama i žive u iluzijama, neće videti uspeh. Umesto toga, može se desiti da se pojave nove prilike i odlučiš se za potpuno drugačiji profesionalni pravac. Ali, ako si se mnogo trudio i dobio nagrade, veliki proboji i više prilika da svetu pokažeš šta imaš sigurno su pred tobom! Iskoristi godinu koja je pred tobom mudro i budi strateg. Venera, planet lepote, takođe će zaplesati u tvom znaku od 5. juna 2023. do 8. oktobra 2023! Wow! Razlog zašto će biti u tebi toliko dugo je zbog retrogradnosti koja će se desiti od 22. jula 2023. do 3. septembra 2023. Sa jedne strane, pre i posle retrogradnosti, bićeš posebno popularan i zračićeš. Međutim, već ovog meseca moguće je da se povezuješ sa ljudima i situacijama iz prošlosti. Od svih znakova zodijaka, ti si najpovlašćeniji da se ponovo sastaneš sa nekim iz prošlosti – čak i “onim koji je pobegao”. Poslednje napomena ovog meseca su lunacije. Pun Mesec u tvom sektoru strasti stiže 3. juna, što će izazvati uzbudljive emocije u tvom srcu. Ovo je sjajno vreme da se fokusiraš na romantiku, kreativnost i plodnost, bez obzira da li si sam ili u vezi. Ako imaš decu, može se pojaviti prekretnica u vezi sa nekim od njih. Ako si kreativan, imat ćeš mnogo inspiracije. Jedan od načina da pronađete inspiraciju je kroz umetnost. Posetite muzej ili galeriju, pročitajte knjigu, pogledajte film ili predstavu. Možete takođe pronaći inspiraciju u prirodi – šetnja u parku ili planinama može vam pomoći da se opustite i pronađete nove ideje. Druženje sa prijateljima i porodicom takođe može biti inspirativno, možete razmenjivati ideje i čuti nova mišljenja. Svakako ne zaboravite da vaša najveća inspiracija možete biti vi sami – setite se svojih ciljeva, snova i želja i usmerite svoju energiju ka njima. Molim vas da delite ovaj horoskop svuda i pratite me na mrežama za više dnevnih horoskopa.

Devica Horoskop za Jun 2023.

Juni će vas, Device, videti kako se bavite mnogim različitim stvarima. Prvo, da se osvrnemo na igru Jupitera. Od sada pa sve do 24. maja 2024. godine, Jupiter će biti u vašoj zoni proširenja! Ovo će vam doneti godinu dana prilika da istražujete nove horizonte i saznajete više o sebi, drugima i životu, posebno kroz akademsku oblast, putovanja ili duhovnost. Takođe, možete postati uključeni u medije ili izdavaštvo ili videti uspeh u međunarodnom poslovanju ili tržištima. Pripremite se da osetite više podrške i uzbuđenja u životu. Takođe, od kraja maja, Mars je počeo da podstiče vaš sektor privatnosti i usamljenosti. Obično to znači da neko vredno radi na razvoju ili projektima iza scene. Umesto toga, možda ćete osetiti da se vaša anksioznost povećava i da morate da rešite određene probleme iz prošlosti. Takođe treba napomenuti lunacije ovog meseca. Pun mesec u vašoj domaćoj sferi stiže 3. juna, što bi moglo doneti prekretnicu oko vašeg doma, nekretnina ili porodice. Na primer, možda ćete morati da pomognete roditelju ili bratu/sestri, organizujete zabavu u vašem domu ili se selite ili renovirate oko ovog vremena. Kasnije, nova mlad mesec u vašoj profesionalnoj sferi pojavljuje se 18. juna. To bi moglo dovesti do velikog zamaha u vašoj karijeri ili na javnom nivou sada i u narednim nedeljama. Promocija, nova ponuda posla ili trenutak u senci mogli bi uskoro biti na dohvat ruke. Ako želite da napravite promene u karijeri, učinite to tada. Molim vas da delite ovaj horoskop svuda i pratite me na mrežama za više dnevnih horoskopa.

Vaga Horoskop za Jun 2023.

Jun će doneti mnogo uzbuđenja na vaš put, Vago. Od sada do 24. maja 2024. godine, imaćete godinu dana prilike da vidite kako vaše najbliže veze postaju dublje i više usklađene. Ne samo da bi let Jupitera ovde mogao da pojača strast u vašem intimnom životu, već bi vam mogao pomoći da više verujete ili da izlečite bilo kakve traume oko ranjivosti. Još jedan način na koji ćete biti blagosloveni je finansijski – ili od vašeg partnera koji će više zaraditi ako ste u vezi – ili za sve vas koji imate imovinu, investicije, nasleđe ili u pogledu nagodbe. Još uvek nemate bogatstvo? Sada bi mogao biti trenutak da razmislite o tome kako ga izgraditi ili pregovarati o većim pogodnostima sa vašim poslodavcem! Sledeće, kretanje Marsa u vaš sektoru društvenosti do 10. jula, predviđa vrlo živopisan i festivalski period za vas, jer će vas okružiti mnogi prijatelji i podržavaoci. Ako ste sami, takođe imate sreće da upoznate nekoga posebnog. Takođe biste mogli da nađete nekoga ko će vam pomoći da ostvarite veliki cilj. Venera, planeta radosti, biće takođe u ovom sektoru od 5. juna do 8. oktobra! Ovo predviđa mnogo zabave i smeha, kao i veliku popularnost. Međutim, znajte da ćete možda preći put sa mnogim starim prijateljima ili bivšim tokom ovog perioda. Poslednje što treba pomenuti su lunacije ovog meseca. Prvo, pun mesec u vašoj intelektualnoj zoni dolazi 3. juna. Ovo bi moglo dovesti do ugovora ili imati vaš prvi javni nastup u vezi sa projektom pisanja, govora ili komunikacija. Kasnije, nova mladina u vašoj ekspanzivnoj zoni dolazi 18. juna, što bi vas moglo podstaći da se angažujete u akademskom, medijskom, međunarodnom poslovanju ili putovanjima. Ako želite da planirate uzbudljiva daleka putovanja sada ili u mesecima koji dolaze, ovo bi mogao biti sjajan trenutak da to uradite. Molim vas da delite ovaj horoskop svuda i pratite me na mrežama za više dnevnih horoskopa.

Škorpija Horoskop za Jun 2023.

Nakon intenziteta i preokreta sudbine u proteklim mesecima, jun bi mogao biti mnogo lepši za vas, Skorpijo. Prvo, Jupiter, planeta čuda, plesaće na nebu od vas do 24. maja 2024. godine – donoseći božanske blagoslove vašim ličnim i profesionalnim odnosima. Samci bi uskoro mogli da upoznaju dugoročnog partnera, dok bi parovi mogli da se usele zajedno, daju dugoročna obećanja, veridbu ili čak venčanje. Ovo je jedna od najuspješnijih godina oko odnosa koje ste imali od 2011. i 2012. godine! Sledeće je kretanje Marsa u vašem sektoru karijere do 10. jula. To će vas dodatno gurnuti u centar pažnje i verovatno povećati vaš radni teret. Međutim, ako sada naporno radite, uskoro biste mogli biti kandidat za unapređenje, nagradu ili čak napredovanje na profesionalnoj lestvici. Poslednje što treba napomenuti su lunacije ovog meseca. Pun mesec stiže u vašu finansijsku zonu 3. juna, stavljajući novac u fokus. Ne samo da biste mogli zarađivati više – poput potpisivanja novog klijenta, povećanja plate ili čak prihvatanja novog posla – već biste takođe mogli videti da novac odlazi kroz velike troškove. Kasnije, nova mesečeva faza u vašem sektoru bogatstva i poverenja stiže 18. juna. U narednim nedeljama mogli biste primiti bonus, autorsku naknadu, nasledstvo ili nagodbu. Ako želite da ponovo pregovarate o svojim benefitima, tražite kreditnu liniju ili zajam ili tražite ulagački kapital, sada je vreme da krenete. Na ličnom nivou, imaćete veći fokus na svoj osećaj ranjivosti i intimnosti. Molim vas da delite ovaj horoskop svuda i pratite me na mrežama za više dnevnih horoskopa.

Strelac Horoskop za Jun 2023.

Jedan od najvažnijih meseci u godini je ovde za tebe, Strelče. Od sada do 24. maja 2024. godine, Jupiter će energizovati tvoju zonu produktivnosti. Uskoro možeš otkriti da si zauzetiji nego ikad na poslu, ali preuzimaš projekte koji mogu stvarno da te gurnu napred u karijeri. Takođe, ako imaš neki frustrirajući zdravstveni problem ili želiš da izgubiš kilograme, dobiješ mišiće ili isprobaš novu dijetu, imat ćeš mnogo kozmičke podrške u svoju korist. Još jedan način na koji će ovo moći pozitivno uticati na tebe je da ćeš postati bliži sa svojim ljubimcem – ili da ćeš u narednoj godini dobiti novog ljubimca! Sledeće, Mars će prolaziti kroz tvoju zonu proširenja do 10. jula, što bi moglo brzo da te zauzme na akademskim, medijskim, internacionalnim ili putovanjima. Ako te zanimaju neka od ovih područja, vreme je da se pokreneš! Poslednje što treba spomenuti su lunacije ovog meseca. Najvažniji pun mesec godine stiže 3. juna, jer ističe tvoj horoskopski znak. Važan lični cilj sada bi mogao biti na dohvat ruke i mogao bi se nalaziti u centru pažnje! Videćeš promenu svoje sudbine, koja će te verovatno gurnuti ka novim horizontima. Kasnije, nova mlad mesec u tvojoj zoni partnerstva stiže 18. juna. To bi moglo dovesti do dugoročnih planova sa nekim, odlučivanja da se useliš, veridbe ili čak venčanja. Međutim, ako nisi usklađen sa svojim partnerom, možda ćeš trebati prostor ili čak raskid. Samci bi trebali da iskoriste ovaj period da se pokažu, jer bi mogli privući nekoga sa dugoročnim potencijalom.Molim vas da delite ovaj horoskop svuda i pratite me na mrežama za više dnevnih horoskopa.

Jarac Horoskop za Jun 2023.


Uzbudljive kozmičke vibracije dolaze do tebe, Jaracu! Tvoj lični život postaje prioritet ovog meseca – zapravo, nisi video da su se lepe zvezde tako sjajno poravnale za želje tvog srca od 2011. i 2012. godine! Jupiter će se kretati kroz tvoju zonu strasti sve do 24. maja 2024. Ovo je sjajna vest kada je u pitanju romansa, prava ljubav, kreativnost, plodnost i avantura u trajanju od preko godinu dana. U stvari, ti si u jednoj od najznačajnijih godina ikada da se zaljubiš ili upoznaš srodnu dušu ako si slobodan. Parovi ne moraju da propuste zabavu, jer mogu iskoristiti ovu kosmičku energiju da ponovo zapale svoju iskru i da imaju više uzbuđenja nego ikad pre. Ako si umetnik, pripremi se da stvoriš neke od svojih najsjajnijih dela. Ako tražiš dete, uskoro bi i ti mogao imati sreće. Zatim, moćni Mars će vladati tvojim sektorom bogatstva sve do 10. jula. Ovo osigurava da ćeš možda trošiti velike sume novca na velike stvari ili da ćeš biti u procesu rešavanja situacija vezanih za nasledstvo, kreditne linije, imovinu ili investicije. Kao poslednje ovog meseca, pominju se lunacije. Prvo, pun mesec u tvojoj zoni privatnosti dolazi 3. juna, što te ohrabruje da se povučeš, opustiš i napuniš baterije. Takođe, možda ćeš posetiti stomatologa, specijalistu ili terapeuta u ovom periodu. Kasnije, nova mesec u tvojoj zoni produktivnosti pojavljuje se 18. juna. Verovatno ćeš videti porast zamaha u vezi sa tvojom rutinom i odgovornostima. Ovo bi takođe bilo povoljan period da se preuzmeš više od svog poslodavca ili čak potražiš drugi posao. Ako želiš da napraviš promene u ishrani, zdravlju ili rutini, ovo bi takođe bilo dobro za tebe sada. Molim vas da delite ovaj horoskop svuda i pratite me na mrežama za više dnevnih horoskopa.

Vodolija Horoskop za Jun 2023.

Pred vama je veliki mesec, Vodolija. Jupiter, planeta čuda, posvetiće svoju pažnju vašem domaćem životu sve do 24. maja 2024. godine. To će vam omogućiti da više uživate kod kuće, verovatno će vam dolaziti gosti, a privlačićete i lepe stvari u svoj dom. Provođenje vremena sa porodicom i voljenima, posebno sa roditeljima, može biti veoma obogaćujuće. Možda ćete čak biti više zainteresovani za svoje nasleđe i poreklo. Mnogi od vas bi mogli da se sele, renoviraju ili redekorišu, a ako to uradite, bićete zadovoljni rezultatima. Ako već imate nekretninu, možete zaraditi više novca od nje, ili ako želite da je kupite, zvezde se uskoro mogu uskladiti. Sledeći, Mars, planet delovanja, stajaće preko neba od vas u zoni partnerstva sve do 10. jula. To obezbeđuje veći fokus na radu u tandemu sa važnom osobom lično ili profesionalno. Samci bi mogli da pronađu nekoga sa dugoročnim potencijalom. Međutim, ako postoji trenje ispod radara u bilo kojoj vezi, moglo bi uskoro da izbije da se suočite sa njim. Da bi se dodalo više energije u ovu arenu, Venera, planeta harmonije, igraće ovde od 5. juna do 8. oktobra! To je neverovatno dugo razdoblje zbog retrogradne faze od 22. jula do 3. septembra. Iako ćete imati neverovatnu količinu vremena da se približite svojim savezima – lično ili profesionalno – možda ćete ih takođe gledati kroz ružičaste naočare. Samci imaju neverovatnu količinu sreće da pronađu nekoga sa ozbiljnim dugoročnim potencijalom. Ipak, zbog ove retrogradne faze, možda ćete uskoro primetiti da se susrećete sa ljudima iz prošlosti – možda čak i sa “onim koji je pobegao”. Ako želite da se ponovo povežete, idite na to! Poslednje što treba napomenuti ovog meseca su lunacije. Pun mesec u vašem socijalnom sektoru dolazi 3. juna, što će vas verovatno okružiti mnogim prijateljima i podržavaocima. Možete prisustvovati nekim lepim događajima ili festivalima. Kasnije, nova mesec u vašoj zoni strasti stiže 18. juna. To će vas u narednim nedeljama usmeriti više na srce, sa prilikama za romansu, izlaske, uživanje, seks, hobije, izražavanje ili plodnost. Prije svega, uživajte u svim zabavnim energijama koje možete istražiti! Molim vas da delite ovaj horoskop svuda i pratite me na mrežama za više dnevnih horoskopa.

Ribe Horoskop za Jun 2023.

Brzi mesec te čeka, Ribe. Najpre će Jupiter, planeta čuda, obratiti pažnju na tvoj intelektualni i putnički sektor sve do 24. maja 2024. Ovo će ti otvoriti um za učenje fascinantnih novih stvari i omogućiti ti da pišeš i govoriš elokventnije. Parni ugovori će sigurno doći do tebe ili bi čak mogao postati poznat po svojim idejama tokom tog vremena. Na zabavan način, ovaj period bi ti mogao omogućiti putovanja u obližnje gradove i destinacije radi zabave, kao i da imaš aktivniji društveni život. Sledeće, do 10. jula, život će biti u brzoj traci jer će Mars ojačati tvoj sektor produktivnosti. Verovatno ćeš preuzeti prekomernu količinu projekata i odgovornosti na poslu. Ova energija ti može pomoći da dovedeš svoju kondiciju i ishranu u red i poboljšaš svoje fizičko zdravlje. Ako si bez posla, ovo je jaka energija da pošalješ svoj životopis i nađeš poslodavca koji može iskoristiti tvoje veštine. Poslednje što treba pomenuti su lunacije ovog meseca. Pun Mesec u tvom profesionalnom sektoru stiže 3. juna, što će verovatno staviti tebe u centar pažnje oko karijere ili javnog priznanja u tom periodu. Mogao bi videti prekretnicu, kao što je unapređenje, povoljna reklama ili novi poslovni ponuda. Međutim, ako ne vidiš uspeh, čak bi mogao i da izgubiš posao ili da odlučiš da promeniš svoj put u tom periodu. Kasnije, Nova Mesec u tvom domaćinskom sektoru se pojavljuje 18. juna. Mogao bi se uskoro zbližiti sa srodnom dušom ili biti primoran da se pojaviš na porodičnom događaju. Kako će ovo takođe naglasiti tvoj dom i nekretnine, mogao bi uskoro da se seliš, renoviraš ili redekorišeš. Pripremi se da sve to izbalansiraš sa gracioznošću! Molim vas da delite ovaj horoskop svuda i pratite me na mrežama za više dnevnih horoskopa.

Ukoliko želite lično čitanje pošaljite zahtev OVDE!

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories