Lešinar (Cib) u Majanskom Horoskopu

Rođeni 11. marta, 5. aprila, 25. aprila, 15. maja, 4. juna, 24. juna, 14. jula, 3. avgusta, 23. avgusta, 12. septembra, 2. oktobra, 22. oktobra, 11. novembra, 1. decembra, 21. decembra, 10. januara , 30. januara, 19. februara

Činjenice o Majanskom Znaku Lešinar

Alternativno imeOcelot, Čarobnjak
Majansko imeIks
ZnačajUzdizanje
PravacSever
Dragi kamenMesečev kamen
BojaBela
PrijateljZemlja/Put/Trava
NeprijateljSmrt

Lešinar (ili Mudrost ili Ratnik) je šesnaesti Znak Dana u Majanskoj astrologiji – tvoj znak! Ti predstavljaš sreću u početku novih stvari, i veoma si svestan/svesna i zabrinut/a za svoj status u svetu. Visoko ceniš životna iskustva, želeći da naučiš što više moguće iz pobeda i izazova koje pružaju. Možeš delovati pomalo cinik i nemilosrdno drugima, ali to je zato što vidiš stvari onakvima kakve jesu i stoga imaš tendenciju da budeš ciničan. Ne voliš biti sudjen/a, i ako osećaš da si pod prismotrom, tvoje samopouzdanje trpi udarac. Tako si zato što zapravo jesi stručnjak (većinu vremena) i pružaš čvrste savete. Koliko god ozbiljan/a bio/la prema životu, znaš kako da pronađeš humor u većini situacija.

O Majanskom znaku Lešinar/Ratnik/Mudrost

Znak Lešinar, simbolizovan kroz sovu ili zmaja, povezan je sa zaštitničkom ulogom sove u podzemnom svetu. Osobe rođene pod ovim znakom karakteriše emotivnost i veliki mentalni kapacitet. Iako možda ne raspolažu velikom fizičkom snagom, njihov duh je snažan. Poznati su po tome da energično odgovaraju kada su izazvani, pa je preporučljivo izbegavati njihovo uznemiravanje.

  • Pozitivne osobine: Mudrost, izazovnost.
  • Negativne osobine: Sklonost ka cinizmu.
  • Dragi kamen: Dimni kvarc.

Ovi pojedinci često koriste svoju intelektualnu snagu i oštroumnost da se suoče sa životnim izazovima, a mudrost im omogućava da donose promišljene odluke.