Put/Trava (Eb) u Majanskom Horoskopu

Rođeni 7. marta, 1. aprila, 21. aprila, 11. maja, 31. maja, 20. juna, 10. jula, 30. jula, 19. avgusta, 8. septembra, 28. septembra, 18. oktobra, 7. novembra, 27. novembra, 17. decembra, 6. januara, 26. januara, 15. februara

Činjenice o Majanskom Znaku Trava/Put

Alternativno imePut
Majansko imeEb
ZnačajRešenje
PravacJug
Dragi kamenMalahit
BojaŽuta
PrijateljTrska/kukuruz
NeprijateljVetar

Ti si trava (ili Put), dvanaesti Znak Dana u Majanskoj astrologiji. Veoma si prilagodljiv/a, kooperativan/na, i spreman/a da pružiš pomoć onima kojima je potrebna. Međutim, teško ti je izražavati svoja osećanja, pa često zadržavaš svoje unutra. Možeš da provedeš neko vreme pre nego što počneš da radiš na projektu ili cilju, ali kada jednom kreneš, marljivo radiš kako bi ga postigao/la. Živiš život prema svom rasporedu i uslovima. Neki od tvojih najvećih kvaliteta su tvoja brižna, negujuća ličnost i tvoja sposobnost da kontrolišeš svoje emocije. Redovno samopoboljšanje je važno za tebe, i ti si stručnjak za rešavanje problema koga drugi dive.

O Majanskom znaku Trava/Put

Znak Put, simbolizovan kroz elemente poput lobanje i čarobne bundeve, pod zaštitom je Hunahpu, blizanaca koji simbolizuju borbu između svetla i tame. Osobe rođene pod ovim znakom teže visokim ciljevima i posvećeni su njihovom ostvarenju. Imaju tendenciju da zadrže svoja osećanja za sebe, posebno razdražljivost i bes. U potrazi za duhovnom ravnotežom i priznanjem, mogu ponekad skliznuti u iluzorne svetove i pribegavati nezdravim eskapizmima.

  • Pozitivne osobine: Nepopustljivost, prilagodljivost, obzirnost.
  • Negativne osobine: Rezervisanost, introvertnost.
  • Dragi kamen: Malahit.

Osobe rođene u znaku Puta često traže bliske i značajne odnose kako bi ojačale svoje duhovno stanje i osećale se vrednovano.