Smrt (Cimi) u Majanskom Horoskopu

Rođeni 1. marta, 26. marta, 15. aprila, 5. maja, 25. maja, 14. juna, 4. jula, 24. jula, 13. avgusta, 2. septembra, 22. septembra, 12. oktobra, 1. novembra, 21. novembra, 11. decembra, 31. decembra , 20. januara, 9. februara, 29. februara

Činjenice o majanskom znaku Smrt

Alternativno imeTransformer
Majansko imeCimi
ZnačajRazumevanje
PravacSever
Dragi kamenKarneol
BojaBela
PrijateljSmrt
NeprijateljOrao

Smrt (ili Transformer ili Poveznik svetova) je šesti Znak Dana. Otvoren/a si za ideje i spreman/a si da se žrtvuješ za opšte dobro. Praktičan/na, darežljiv/a, i blagoslovljen/a unutrašnjim mirom, prirodni si posrednik i možeš se istaći u poslu. Međutim, važno je da izdvojiš vreme za sebe ili možeš postati iscrpljen/a i možda osećati rezignaciju zbog svojih napora za druge. Osetljiv/a si na završetke bilo koje vrste, i može ti biti teško da prihvatiš gubitke. Iskoristi svoju nesebičnu prirodu da unaprediš svoju zajednicu i time izgradiš zadovoljstvo u svom privatnom i javnom životu.

O Majanskom znaku Smrt

Znak Smrti, ili Cimi, simbolizovan kao Lutalica između svetova, povezan je sa bogom smrti. Osobe rođene pod ovim znakom često su duboko introspektivne, sklonije melanholiji i primetno su osetljive na životne tragedije. Konzervativni su i boje se promena, često zavisni o materijalnom blagostanju. Izuzetno su sposobni za razgovore o filozofiji, religiji i okultizmu, često su i dobri mađioničari ili astrolozi.

  • Pozitivne osobine: Praktičnost, velikodušnost, spremnost na pomoć.
  • Negativne osobine: Preosetljivost, sklonost ka depresiji.
  • Dragi kamen: Karnelija.