Vetar (Ik) u Majanskom Horoskopu

Rođeni 17. marta, 22. marta, 11. aprila, 1. maja, 21. maja, 10. juna, 30. juna, 20. jula, 9. avgusta, 29. avgusta, 18. septembra, 8. oktobra, 28. oktobra, 17. novembra, 7. decembra, 27. decembra , 16. januara, 5. februara, 25. februara

Činjenice o Vetru

InformacijaVrednost
Alternativni naziv/
Majansko imeIk
ZnačajPravda
PravacSever
Dragi kamenSodalit
BojaBela
PrijateljNoć, Kuća
NeprijateljTrava

Znak Vetra, ili Ik, pod zaštitom je boga vetra. Osobe rođene u ovom znaku su poput oluje: dinamične, svestrane i nepredvidive. Njihova kreativnost i duhovnost ih čine sposobnim da mijenjaju svet oko sebe. Poznati su po svojoj sposobnosti da složene misli izraze na jednostavan način, što ih čini izvrsnim komunikatorima.

O majanskom znaku vetra

Drugi znak dana, Vetar, nosi snažnu životnu silu. Majanska astrologija te smatra pametnom, promišljenom i komunikativnom osobom, sa izraženom samosvešću o sebi i svojoj okolini. Takođe, fleksibilna si, otvorena i idealistična. Ipak, možeš biti i neodlučna i preterano razmišljati o stvarima. Verovatno imaš puno interesovanja, i možda više od jednog zanimanja. Možeš ovladati više oblasti proučavanja. Pokušaj da ne reaguješ na svoju okolinu ili da se ne upetljavaš u svoje nesigurnosti – više si pod kontrolom i postigla si više nego što obično sebi priznaješ.

  • Pozitivne osobine: Živahnost, fleksibilnost.
  • Negativne osobine: Nepouzdanost, neodlučnost, sklonost da izbegavaju suočavanje s problemima.
  • Dragi kamen: Sodalit.

Ljudi rođeni u ovom znaku teže idealizmu i romantici, često se krećući kroz život s lakoćom i gracioznošću koja privlači druge.