Zmija (Chicchan) u Majanskom Horoskopu

Rođeni 20. marta, 25. marta, 14. aprila, 4. maja, 24. maja, 13. juna, 3. jula, 23. jula, 12. avgusta, 1. septembra, 21. septembra, 11. oktobra, 31. oktobra, 20. novembra, 10. decembra, 30. decembra , 19. januara, 8. februara, 28. februara

Činjenice o Zmiji Majanksom Horoskopu

Alternativno imeNema
Majansko imeČiččan
ZnačajRešenje
PravacIstok
Dragi kamenAmetist
BojaCrvena
PrijateljSmrt
NeprijateljOrao

Peti Znak Dana, ti si Zmija. Ti si empatičan, saosećajan, ali i sila sa kojom se treba računati kada si fokusiran na cilj ili se boriš za neku svrhu. Sklon si da lako izgubiš kontrolu nad sobom ako te emocije preplave, i možeš biti preterano dramatičan, stoga je dobro da se trudiš da ostaneš uravnotežen kako bi izbegao stres ili probleme u odnosima. Postizanje ravnoteže ističe tvoje najbolje osobine i čini te najefikasnijim. Drugi ne mogu da se ne zainteresuju za tebe – oni su podjednako zainteresovani za tebe koliko i ti za njih.

O Majanskom znaku Zmija

Znak Zmije, simbolizovan kroz Mliječnu stazu i pod zaštitom Kukulkana, predstavlja osobe koje su kako fizički, tako i duhovno razvijene. Ove osobe zrače strastvenim emocijama i imaju snažnu harizmu koja privlači druge, ali često teško zadržavaju ljude u svom životu. Neprekidno tragaju za harmonijom u svojoj okolini.

  • Pozitivne osobine: Harizmatičnost, empatičnost, uviđavnost.
  • Negativne osobine: Naglost, sklonost ka egoizmu.
  • Dragi kamen: Ametist.