Categories
Horoskop

U horoskopu za Raka za oktobar 2023, prisutan je romantično raspoloženje. Čak i u dosadnom jesenjem periodu, duša može pevati od sreće. Samci će verovatnije sresti svoju srodnu dušu, dok će parovi ponovo doživeti svoje medeni mesec. Pod harmoničnim Suncem u Vagi, sve u svetu teži ravnoteži. Rak se odlično kontroliše, svestan je ciljeva i traži načine da ih ostvari. Jedina prepreka ka uspehu je zavist drugih, bolje je držati planove u tajnosti. Sa Punim Mesecom lovca u oktobru, interesovanja za karijeru dolaze na prvo mesto, sve ostalo je sekundarno. Uprkos mnogim teškoćama, potrebi za radom do kasno, Rak će se moći dokazati svojim nadređenima sa najbolje strane.

Početak oktobra će biti upamćen po prijatnim iznenađenjima vezanim za novac. Zahvaljujući povećanju, biće moguće dostići novi nivo prihoda, ili nasledstvo se može neočekivano dogoditi. Uprkos obavijajućoj euforiji, horoskop za Raka savetuje da se odloži trošenje. Treba razmišljati o budućnosti: ako novac stavite na štednju, neće se rasipati na sitnice. Iako skroman Rak se oseća teretom svakodnevne pažnje i ne teži ka vođstvu, pod uticajem Venere u Lavu, njegov stil ponašanja će se dramatično promeniti. Nisu svi sposobni suočiti se sa tamnim stranama duše, pa ne bi trebalo da isprobavate neobičnu ulogu za sebe. Podlegavši iskušenju moći, lako se možete uvući u krug ogovaranja i potajnih intriga.

Raspoloženje sredinom meseca biće nepredvidivo, zbog nedostatka samopouzdanja. Mogući su poremećaji planova i nevolje, što će pogoršati nezadovoljstvo sobom. Prema opštem horoskopu za Raka u oktobru 2023, ne bi trebalo gubiti vreme na samokritiku, treba delovati uprkos teškoćama. Upornost vodi ka cilju, a brige uvode u očajnost – izbor je očigledan. Merkur u Vagi će vam pomoći da donesete pravu odluku, s obzirom na to da se pažnja usmerava ka unutrašnjem svetu. Ovo je dobar period za rad sa psihologom, traženje smernica. Imajući snažnu intuiciju, Rak će biti sposoban da odgovori na pitanje: koje perspektive ga privlače i šta treba učiniti za to. Možda će biti potrebno proći obuku i naučiti novu profesiju.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories