Categories
Horoskop

Prema horoskopu za Lava, u oktobru 2023. godine počinje srećna serija. Sreća će ući u život kao udar vetra, treba biti spreman za promene. Rast karijere, povećanje prihoda, poštovanje u timu – nagrada za prethodne napore. U mesecu Vage, atmosfera direktno utiče na raspoloženje, pa sve treba biti harmonično. Ovo je dobro vreme za eksperimente u dizajnu. Kao kreativna osoba, Lav će moći da pokaže svoje talente u unapređenju doma. Promene u karijeri će biti vidljive tokom Punog Meseca lovca u oktobru, kada hrabre ideje postanu stvarnost. Vođstvo će gurnuti Lava na akciju, testirajući njegov profesionalizam. Trebamo se učiniti poznatim što glasnije.

U prvim danima oktobra, može se činiti da su stvari malo zastale. Verovatno je rad izgubio svoj šarm, postalo je tesno unutar uobičajenih okvira. Horoskop za Lava savetuje raznolikost procesa, unos malo novine. Možete koristiti usluge individualnog vođenja – to će proširiti obim profesionalnih mogućnosti. Sa neskladnom Venerom u Lavu, egoizam se naduvava do neverovatnih razmera, ambicije prelaze granicu. Pošto je Lav prirodno ponosan i ambiciozan, situacija može postati katastrofalna. Želja da preuzme vođstvo u timu će dovesti do serije konflikata koji će se na kraju razviti u korporativni rat.

Sudbina sredinom meseca će posebno biti naklonjena onima koji se ne boje rizika. To ne znači da treba žuriti u finansijske avanture, zanemarujući mere sigurnosti. Opšti horoskop za Lava u oktobru 2023. sugeriše da se uloži u analitičke veštine. Ako pažljivo izračunate situaciju, rizik da budete gubitnik je minimalan. Tokom perioda Merkura u Vagi, život je podložan zakonima lepote, što odgovara prirodi Lava. Najbolji recept za sve probleme je promena imidža. Nikad nije suviše da se stvari promešaju i očiste perje, zato se nemojte suzdržavati prilikom šopinga. Istovremeno, treba se setiti da stvari treba da se dopunjuju, poželjno je unapred razmisliti o detaljima imidža.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories