Categories
Horoskop

Horoskop za Rakove za novembar 2023. upozorava na sumnjičavost. Nerešeni problemi ili ljudi iz prošlosti mogu se iznenada podsjetiti na sebe. Ne treba preuveličavati važnost trenutka, ovo je samo epizoda u beskrajnom nizu događaja. Moćno Sunce u Škorpiji ima fascinantan učinak na Rakove, potičući introspekciju. Tokom ovog perioda, osjećanja preovladavaju nad logikom; intuicija igra važnu ulogu u donošenju odluka. To je jedini način da se izbjegnu fatalne greške. Vrhunac emocionalne nestabilnosti pada na Pun Mjesec “Beaver” u novembru, kada bilo koja sitnica može da uznemiri. Zbog iskustava, mogu se pogoršati bolesti gastrointestinalnog trakta. Rak mora slijediti strogu dijetu.

Poslovni život početkom novembra bit će zanimljiv i dinamičan. Niz događaja, sastanaka i susreta vodit će do vrha karijerne ljestvice. Horoskop za Rakove obećava da će prijelaz na novu poziciju biti udoban i bezbolan. Zahvaljujući visokom profesionalizmu i sposobnosti pregovaranja, moguće je brzo učvrstiti svoju poziciju u timu. Budući da se uticaj Venere u Djevici očituje kroz opreznost, moći će se ostati unutar budžeta. Rak će moći raspoznati prijevaru i neće ulagati u sumnjive projekte. Što se tiče troškova obrazovanja i kupovine profesionalne literature, ovdje ne treba štedjeti. Ova ulaganja će se dugoročno isplatiti.

Finansijski, sredina mjeseca će biti pomalo napeta. Impresivni troškovi su u bliskoj budućnosti, uštede možda neće biti dovoljne. Prema općem horoskopu za Rakove u novembru 2023, potrebno je odgovorno pristupiti trošenju. Preporučljivo je odgoditi veće kupovine, situacija će se uskoro promijeniti na bolje, moći će se kupiti sve što je potrebno bez kredita. Uticaj Merkura u Strelcu pomoći će u zaglađivanju oštrih kutova, zahvaljujući čemu će Rak riješiti sporne probleme ne narušavajući svoje dostojanstvo. Dobijanje važnih informacija, pristajanje na promjenu uvjeta transakcije nije teško. Treba vjerovati u svoju ispravnost i voditi dijalog na konstruktivan način, tada će svi prijedlozi dobiti zeleno svjetlo.

Kretanje ka ostvarenju sna u posljednjim danima novembra ubrzat će se, postaje gotovo opipljivo. Mjere štednje su dale rezultate, tako da se finansijska situacija svakim danom jača. Prema horoskopu za novembar, za Rakove se otvaraju dobre prilike za nekretnine. Pojavit će se povoljna opcija za poboljšanje životnih uvjeta. Iako je Mars u Škorpiji vrijeme maksimalne aktivnosti, neki Rakovi mogu se žaliti na nedostatak energije. Žene koje planiraju trudnoću su najranjivije: stres uzrokuje bolesti reproduktivnog sistema. Da biste smanjili rizike, trebate odustati od loših navika i uvesti nove pravila: zdrava prehrana, česti odmor i kvalitetan san.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories