Categories
Horoskop

Horoskop za Lavove za novembar 2023. upozorava na nepotrebnu užurbanost. S dolaskom hladnijeg vremena, nedostatak ljubavi postaje posebno izražen. Ne bi trebalo gubiti vrijeme na raspravljanje o odnosima, bolje ga je posvetiti jačanju obiteljskih veza. Nepokolebljivo Sunce u Škorpionu povećava privlačnost, prisiljavajući vas da zaboravite na opreznost. Porodični Lavovi morat će proći test lojalnosti. Strast koja izmiče kontroli može uzrokovati izdaju, trebali biste se suzdržati. Pun Mesec “Beaver” u novembru usmjerava misli u određenom smjeru: bolje je imati vrapca u ruci nego goluba na grani. Pre osvajanja karijernih visina, Lav mora stvoriti čvrst temelj okružujući se vernim istomišljenicima.

Što se tiče komunikacije, početak novembra bit će napet. Preporučljivo je odbiti sudjelovanje u važnim pregovorima, čak i prisustvovanje zabavnim događajima može se pretvoriti u probleme. Horoskop za Lavove obećava da samoća neće dugo trajati. Uskoro će se raspoloženje promijeniti, čaša će ponovo postati napola puna. Samo trebate prebroditi ovaj trenutak. Budući da Venera u Djevici zastupa štedljivost, čak će i male kupnje biti uspješne. Skloni rasipništvu, Lav će se pokazati kao snažan poslovni izvršitelj: ni cent neće biti uzalud potrošen. U sposobnim rukama, beznadno zastarjele stvari mogu pronaći novi život. Vrijeme je za čišćenje kuće, obavljanje popravaka s minimalnim sredstvima.

Raspoloženje sredinom mjeseca ovisit će o stavu nadređenih. Dolazi trenutak kada se sve posloži na svoje mjesto. Opći horoskop za Lavove za novembar 2023. obećava sudjelovanje u profitabilnim projektima. Međutim, put do uspjeha zahtijevat će određeno vrijeme, i nije isključen sukob s rukovodstvom. Važno je ne gubiti srce i vjerovati u svoju zvijezdu, ciljna linija je već vrlo blizu. Zbog činjenice da pod utjecajem Merkura u Strijelcu prevladava neracionalno razmišljanje, Lav percipira realnost u nešto izobličenom obliku. Želja za pretjerivanjem kako radosti tako i nesreća može dovesti do problema. Umjesto da troši vrijeme na fantazije, bolje je raditi nešto društveno značajno, što će pomoći učvrstiti vaš položaj u društvu.

Miran kraj novembra stavit će točku na sporna pitanja. Situacija će se stabilizirati, sukobi će ostati u prošlosti, što će pozitivno uticati na raspoloženje. Prema horoskopu za novembar, život je velika avantura za Lavove. Pojavljuje se samopouzdanje, oko sebe skuplja gomila istomišljenika, tako da su sve nevolje podnošljive. Budući da Mars u Škorpionu potiče na rizik, život bez uzbuđenja gubi svoje značenje. U potrazi za užitkom, Lavovi mogu izgubiti dodir sa stvarnošću, što će prvenstveno utjecati na zdravlje. U težnji da izgledaju spektakularno, ne smijemo zaboraviti da odjeća treba štititi od lošeg vremena. Hipotermija će pokrenuti niz kroničnih bolesti.

Možda će Vas Zanimati i:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories