Categories
Horoskop

Horoskop za Ribe u oktobru 2023. savetuje da se oslonite na svoju intuiciju. Jesenja melanholija oslabiće vas, otežavajući koncentraciju. Može se desiti da ćete morati doneti sudbonosnu odluku. Ovde se trebate osloniti na svoje osećaje. Nema sumnje da će sve ispasti kako treba. S obzirom na Sunce u Vagi koje razmišljanja dovodi u stanje uravnotežene ravnoteže, Ribe teže harmoničnom postojanju. Samo ono što dotiče dušu i budi interesovanje je važno. Trenutak istine će biti Puni Mesec lovca u oktobru, pomažući da se ostvare duboke želje. Sve suvišno napušta život, ustupajući mesto nečemu važnijem. Da bi ubrzali ovaj proces, Ribe moraju investirati u svoj razvoj.

Prvi dani oktobra će biti mereni, što će pružiti priliku za prilagođavanje novim uslovima. Verovatno nije sve isplanirano ispadalo kako ste želeli, ali još imate vremena pre Nove godine. Prema horoskopu za Ribe, nema ničega važnijeg od mentalnog blagostanja, dalji uspeh zavisi od toga. Umesto nerviranja, bolje je posvetiti vreme odmoru i druženju s prijateljima. Za Ribe je podrška važna, jer sebe nije moguće razumeti bez spoljašnje pomoći. Intervencija Venere u Lavu će imati pozitivnu ulogu: pojaviće se samopouzdanje, samopouzdanje će skočiti uvis. Svaka osoba je rođena za veliki cilj, kojem će pravi prijatelji pomoći da se približite. Ako je potrebno, možete proći kroz psihološku obuku.

Sredina meseca će proći u trčanju i službenim obavezama. Ovo je povoljan period za karijeru, a što se tiče ljubavnog života, moraćete doneti izbor i dati prioritet. Opšti horoskop za Ribe u oktobru 2023. godine sugeriše da pokažete voljne i vođstvene osobine. Ako vam sudbina pruži šansu da uspete, trebate je iskoristiti, a ljubavne avanture mogu sačekati. Zahvaljujući Merkuru u Vagi, događaji će se razvijati prema najboljem scenariju, što će rešiti mnoge probleme. Ne možete varati, pokušavajući uljepšati ono što se dešava, jer će Ribe ići s tokom i intuitivno se kretati u pravom smeru. Uopšteno uzevši, situacija nije pogodna za dugoročne prognoze: svaki trenutak života je neprocenjiv, nema potrebe komplikovati stvari.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories