Categories
Horoskop

Horoskop za Vodoliju u oktobru 2023. predlaže usmeravanje pažnje ka vašoj karijeri. Ovaj period je povoljan za pregovore i umrežavanje. Ako uspete ostaviti utisak, profitabilne ponude neće čekati. Za Vodoliju, koja žestoko brani svoje pravo na individualnost, mesec Vage će biti vreme prijatnih otkrića. Kreativni eksperimenti, neobične poslovne ideje biće profitabilni i doneti moralno zadovoljstvo. S obzirom na Puni Mesec lovca u oktobru, potreba za mentalnom udobnošću će se povećati, pa će Vodolija moći rešiti nesporazume u porodici. Treba biti strpljiv kako bi se uspostavio kontakt, dovodeći voljene osobe do iskrenog razgovora.

Događaji prvih dana oktobra će vas naterati da sumnjate u svoju kompetentnost. Morat ćete se suočiti s novim izazovima, nadležni će želeti da prošire listu odgovornosti. Prema horoskopu za Vodoliju, možda neće biti dovoljno iskustva i znanja da uspešno savladate posao. Ne treba negirati problem i tražiti krivce, treba potražiti savet stručnjaka. Benefičnu ulogu će odigrati intervencija Venere u Lavu, sve će se odmah postaviti na svoje mesto. Vodolija će se afirmisati u svojoj neodoljivosti i želeti podeliti svoju moć s drugima. Čak i ako morate žrtvovati vreme i interese, napori neće biti uzaludni. Učešće u humanitarnom projektu će pomoći privući pažnju uticajnih ljudi.

U sredini meseca, mogu se pojaviti ljudi koji će pokušati pomoći. Najverovatnije, to su vesti iz prošlosti, kada ste morali žrtvovati svoje interese radi drugih. Prema opštem horoskopu za Vodoliju u oktobru 2023, dug će se vratiti višestruko. Pored moralne podrške, biće pružena i materijalna pomoć, zbog čega ćete moći rešiti stambeni problem. Merkur u Vagi će imati blagotvoran efekat, njegova zaštita će vam omogućiti da kompetentno podržavate telo. Vodolija će osetiti nagli porast energije i poželeti promene nabolje. Ovo je dobar trenutak da se oslobodite loših navika: proces odvikavanja od pušenja ili brze hrane će trajati kratko vreme. Da bi se navikli na novi način života, vredi se družiti sa sportom.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories