Categories
Horoskop

U horoskopu za Strelca u oktobru 2023. godine, dobrobit dolazi na red. Poteškoće su zaobiđene, finansijska situacija raduje stabilnošću. Zato će raspoloženje biti dobro, biće prilika da se posvetite svojim hobijima. U mesecu Vage, potreba za komunikacijom je izraženija nego inače, ljudima je potrebna podrška istomišljenika. Strelac se dobro slaže s drugima, trudi se da češće bude u bučnim društvima. To će pomoći da se proširi krug poznanika. Najkritičniji trenutak je Puni Mesec lovca u oktobru, kada je emocionalno stanje vrlo nestabilno: postoji rizik da se ide do krajnosti. Strelac će moći da izbegne negativne događaje tako što će se osloniti na svoju intuiciju.

Raspoloženje početkom oktobra će biti promenljivo, moraćete da se borite za svoje mesto pod suncem. Emocionalna nestabilnost može biti iskorišćena od strane konkurenata, uvučeni u opasnu igru. Prema horoskopu za Strelca, pokušaji da se nadigra protivnik i ponizi ga će se pretvoriti u ozbiljne probleme. Bolje je usmeriti pažnju na zdravlje i pokušati se vratiti u normalu. Pošto Venera u Lavu daje samopouzdanje da ništa nije važnije od ličnih interesa, Strelac će težiti dominaciji. Najbolji način da privučete pažnju je da izgledate neodoljivo u svakoj situaciji. Ako nedostaje maštovitosti ili postoje sumnje u besprekornost ukusa, možete potražiti savet od modnog stiliste.

Ciklus iznenađenja sredinom meseca imaće interesantne posledice. Poznanstvo s darežljivim obožavaocem, nagli uspon karijere, perspektiva lakih novca – snovi koji mogu postati stvarnost. Prema opštem horoskopu za Strelca u oktobru 2023, uspeh čeka van doma. Ako postoji želja da se promeni život, moraćete da se oslonite na sudbinu, ona će pokazati put. Merkur u Vagi će dodati malo obazrivosti i diplomatije, što će omogućiti da se izbegne grubost. Bez obzira na strasti koje ključaju u duši Strelca, koji ima vatreni temperament, spolja se to ni na koji način ne manifestuje. Treba uzeti trenutak da se zatvore studentski dugovi. Dijalog između studenta i profesora će se odvijati pozitivno.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories