Categories
Horoskop

Prema horoskopu za Škorpije, oktobar 2023. godine savetuje da se fokusirate na svoj lični život. Povećana harizma će privući ljude sa kojima je ranije bilo teško komunicirati. To može biti zanimljiva romantična priča. Negativna energija Sunca u Vagi prisiljava Škorpiju da se vodi željama, a ne razumom. Tenzije u timu mogu usporiti rast karijere. Ako ignorirate dobre savete, ništa neće uspeti. Sa Punim Mesecom lovca u oktobru, vreme teče sporo, Škorpija će moći više pažnje da posveti sebi. Treba se pripremiti za duže hladno vreme: bavljenje sportom i pravilna ishrana će pomoći telu da se preusmeri na novi način.

Što se tiče kreativnosti, početak oktobra će biti plodan period. Jesen ima poseban šarm, duša teži nečemu uzvišenom. Horoskop za Škorpije savetuje da se prepustite ovom raspoloženju kako biste život ispunili novim značenjem. Sasvim nije neophodno uzeti četku i pisati poeziju, dovoljno je da se upišete na kurseve govorništva. Za ponosnu Škorpiju, nema nemogućih želja, zahvaljujući uticaju Venere u Lavu, ta samouverenost u njihovu superiornost će se samo ojačati. Pobednici su darežljivi ljudi, pa će mnoge koristi doći i drugima. Ovo je dobro vreme da se učestvuje u humanitarnim događajima, pomogne onima kojima je potrebno: dobrota neće proći neprimećeno.

Finansijska situacija sredinom meseca će biti mirna, iako nisu isključene vanredne situacije. Možda će se pojaviti hitna prilika, ili možda će nagla ljubav poremetiti sve planove. Prema opštem horoskopu za Škorpije u oktobru 2023, postoji rizik od prevare, treba analizirati troškove. Pre nego što potrošite veću sumu, treba proučiti ponuđenu uslugu ili proizvod. Intervencija Merkura u Vagi će imati pozitivan efekat, podstaknuće vas da razmišljate objektivno. Škorpija će moći da obuzda nestrpljive impulse, kao rezultat čega će samo pobediti. Sastanci, rekreacija, spontani izlasci – sve to može biti korisno ako prepoznate racionalnu osnovu. Novi poznanici će uskoro biti od koristi.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories