Categories
Horoskop

BLIZANCI: ASTROLOŠKA KLIMA ZA FEBRUAR 2024.
Vaše ambicije su u centru pažnje i ulažete puno energije u potvrđivanje sebe, bilo da je reč o promeni ljubavne ili profesionalne situacije. Težite proširenju vaših horizonta, ali usavršite svoje projekte i strategije pre otvaranja novog poglavlja u vašoj ličnoj priči.

BLIZANCI: RASPOLOŽENJE ZA FEBRUAR 2024.
Nije sigurno da ćete glatko navigirati kroz mesec. Duva blagi vetar iznerviranosti, a događaji se čine da se zaveravaju protiv vaših legitimnih težnji da proširite svoje horizonte. Razmislite o tome da odvojite vreme za razmišljanje o “zašto” pre nego što se zaletite. Ovaj stav vam može pomoći da izbegnete neke neprijatnosti.

BLIZANCI: LJUBAV ZA FEBRUAR 2024.
Oslonite se na svoju senzualnost da začinite svoje dane i noći. Međutim, možda će vam biti teško da uskladite svoje želje za neograničenim životom sa potrebom da budete strpljivi dok se stvari odvijaju.

U vezi: Uživajući u različitim senzacijama, potrebno je da se krećete unutar određenih nametnutih granica. Odvojite vreme da razmislite o nastajućim situacijama.

Solo: Ako su vaši senzualni apetiti zadovoljeni početkom meseca, možda ćete osetiti neko razočaranje kada vaši zahtevi za trenutnim zadovoljenjem naiđu na prepreke.

BLIZANCI: NOVAC ZA FEBRUAR 2024.
Ako izrazite svoja očekivanja previše autoritativno, očekujte odbijanje umesto odobrenja. Možete biti shvaćeni kao zahtevni, ili drugi mogu da zameraju pritisak koji vršite na njih.

BLIZANCI: POSAO ZA FEBRUAR 2024.
Neki elementi iz prošlosti, prethodna ponašanja, opiru se promeni. Važno je da ih identifikujete i suočite se s njima lucidno kako bi nestali. Ignorisanje ih može dovesti do toga da se borite protiv iluzija umesto da efikasno rešavate problem.

BLIZANCI: SLOBODNO VREME ZA FEBRUAR 2024.
Obavezno kanališite nestrpljenje i kontraproduktivnu nervozu. Umesto da postajete razdražljivi i iritantni, razmislite o tome da se ispušite u teretani ili investirate u boksersku vreću.

BLIZANCI: KLJUČNI DATUMI ZA FEBRUAR 2024.

  • 2. februar: Kroz vešte pregovore usmeravate svoju društvenu situaciju. Ako ste ciljali da služite uzvišenijem cilju od sebe samih, na pravom ste putu.
  • 8. februar: Trošite puno energije da biste postigli profesionalni ideal, ali vaše suptilne poruke mogu biti teške za tumačenje drugima.
  • 9. februar: Mlad mesec naglašava vašu društvenu situaciju. Vreme je da budete ubedljivi i istaknete svoje talente usavršavanjem svojih strategija.
    1. februar: Smirite jake emocije ako ne želite da vam igra izmakne. Bilo u ljubavi ili društveno, ponekad “bolje” može biti neprijatelj “dobrom”.
    1. februar: Nemojte žuriti; vreme je na vašoj strani. Radije razmislite o posledicama vaših inicijativa nego da preletate preko teme.

BLIZANCI: SAVETI ZA FEBRUAR 2024.
Niste skloni korišćenju osećaja za nijanse, ali upravo to treba da radite da biste izbegli konfrontacije. Počnite tako što ćete pokušati da shvatite šta vas navodi da provocirate sve oko sebe.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

June 2024
MTWTFSS
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Categories