Categories
Horoskop

BIK: ASTROLOŠKA KLIMA ZA FEBRUAR 2024.


Vaš društveni i profesionalni život je u prvom planu, inspirativni projekti su na horizontu, ali izgradite ih na čvrstim temeljima da biste ih ostvarili. Većina vas započinje novi ciklus ekspanzije i nema nameru da propusti ovu priliku. Iako je vaša težnja da otvorite nova vrata legitimna, nastavite bez podležanja prekomernom zanosu ili zahtevima koji ne dobijaju jednoglasnu podršku.

Sadržaj

BIK: RASPOLOŽENJE ZA FEBRUAR 2024.


Diplomatija nije na dnevnom redu ako zanemarujete nijanse. Svakako, vaša potreba da se izrazite u svojoj autentičnosti mora biti iskazana, ali nemojte stalno provocirati one oko vas koji neće popustiti.

BIK: LJUBAV ZA FEBRUAR 2024.


Uran nastavlja da utiče na vaš svetonazor i ponašanje. U ljubavi, izbegavate fuziju-zabunu verziju veze i održavate svoju autonomiju. Oslonite se na Veneru da zablistate u društvu, umesto da se emocionalno angažujete.

U vezi: Više ne žrtvujete svoju slobodnu volju da biste ispunili očekivanja drugih. Uran je doneo promene i ponovo vas povezao sa neotuđivom potrebom da budete svoji.

Solo:Od 2020. godine, Uran je podstakao potrebu da sačuvate svoju autonomiju, da se povežete sa drugima bez potpunog predavanja. Želite da volite bez pripadanja.

BIK: NOVAC ZA FEBRUAR 2024.


Više nego novac, tražite priznanje vašeg prava da delujete slobodnije. Iako ste obično skloni materijalnim stvarima, počinjete da se odvajate od svojih zavisnosti.

BIK: POSAO ZA FEBRUAR 2024.


Nemojte glasno proklamovati svoju potrebu za nezavisnošću, svoju želju da upravljate svojim poslom na svoj način. Vaša težnja da se oslobodite restriktivnih pravila je legitimna, ali nemojte izazivati sve. Samo biste pozvali probleme.

BIK: SLOBODNO VREME ZA FEBRUAR 2024.


Da biste se opustili i kanalisali nervozu koja vas hvata, odvojite vreme da udahnete svež vazduh, ili čak ispušite paru tako što ćete se pridružiti teretani ili investirati u boksersku vreću.

BIK: KLJUČNI DATUMI ZA FEBRUAR 2024.

  • 5. februar: Razgovori o promeni smera se odvijaju. Situacija nije udobna, ali metamorfoza je ključna za vašu evoluciju.
    1. februar: Počinje novi ciklus i ne želite da vam iko sprečava polet. To nije razlog da se inatite; otvorite pregovore.
    1. februar: Vaš društveni život doživljava značajne promene i želite da stvari protresete, ubrzate metamorfozu, ali izbegavajte upotrebu sile.
    1. februar: Koristite svoj šarm da potvrdite svoju moć na visokim mestima. Nemojte pokušavati previše da se ističete ako želite da ostavite trajan utisak.
    1. februar: Svaki pokaz sile podstiče one na vlasti da suzbiju vaš entuzijazam. Izražavajte svoj entuzijazam umereno.

BIK: SAVETI ZA FEBRUAR 2024.


Napetost je opipljiva i teško vam je da pravite ustupke. Biće potrebno vreme da se vaša okolina prilagodi i prihvati ovu novu verziju vas samih.

Možda će vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

June 2024
MTWTFSS
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Categories