Categories
Horoskop

LAV: ASTROLOŠKA KLIMA ZA FEBRUAR 2024.


Slobodno napravite korak prema drugima, angažujte se i ostanite pažljivi prema svojim partnerima i sagovornicima. Takođe, pokažite dobru volju kada je u pitanju služenje zajedničkoj stvari kako biste promenili stvari u svoju korist, održavajući svoj kredibilitet sa drugima. Najbolji pristup koji treba usvojiti je izbegavanje potencijalnih konfrontacija i optužbi da ste previše egocentrični.

Sadržaj

LAV: RASPOLOŽENJE ZA FEBRUAR 2024.


Hrabri i željni da potvrdite svoju različitost, vaša originalnost tona i metode je divna. Međutim, razmislite o tome da poštedite one koji ne dele vašu smelost i koji se uvrede slobodom koju smatraju provokativnom.

LAV: LJUBAV ZA FEBRUAR 2024.


Iako vaša ljubaznost služi vašim interesima u društvu, pazite da ne kažete stvari koje bi mogle uvrediti vašeg partnera. Vaš ofanzivni stil prezentacije koji ne favorizuje harmoničnu razmenu možda neće biti cenjen.

U vezi: Ako se držite svojih stavova i mislite da ste uvek u pravu, vaš izabranik v

am može zameriti. Optirajte za nežniji metod i napravite korak prema drugoj osobi.

Solo: Nije sigurno da ćete ostaviti utisak ako pristupate drugima sa osvajačkim stavom, sigurni u sebe i ono što tvrdite. Ako želite da zavedete, počnite tako što ćete slušati šta drugi govore i smanjite ton.

LAV: NOVAC ZA FEBRUAR 2024.


Jupiter pogoduje potencijalnom unapređenju i ostvarivanju zasluženih finansijskih koristi. Osigurajte da dobro pripremite teren tako što ćete prvo odustati od verovanja da je sve dozvoljeno i da vam sve pripada.

LAV: POSAO ZA FEBRUAR 2024.


Jupiter pogoduje vašem društvenom usponu. Pojavljuju se prilike da napravite korak napred i raširite krila. Međutim, čak i ako težite da se oslobodite pravila koja smatrate previše restriktivnim i da se izdvojite iz mase, izbegavajte da previše mislite o sebi. Takav stav šteti vašim budućim uspesima.

LAV: SLOBODNO VREME ZA FEBRUAR 2024.


Ako imate puno energije i želju da napredujete, pobrinite se da nijansirate svoj pristup. Da biste izbegli sagorevanje mostova sa svima, razmislite o trošenju svoje energije baveći se ekstremnim sportom ili investiranjem u boksersku vreću.

LAV: KLJUČNI DATUMI ZA FEBRUAR 2024.

  • 5. februar: Intenzivne razmene sa partnerom, adresiranje određenih pitanja koja narušavaju komunikaciju između vas i drugih.
  • 8. februar: Zasukajte rukave da usmerite svoju sudbinu prema idealu koji vas inspiriše, demonstrirajući odlučnost da pokrenete stvari.
    1. februar: Uduplajte svoju dobru volju da biste doneli promenu. Vaš život uzima drugačiji smer, bliže vašoj pravoj prirodi.
    1. februar: Izbegavajte provokaciju sagovornika dok pokušavate da se istaknete. Neki doživljavaju strastvene razmene sa svojim supružnikom ili partnerom.
    1. februar: Provociranje svih neće vam pomoći da postignete svoje ciljeve; ljudima se ne sviđa kada pokušavate da se probijete silom. Radije smanjite ton.

LAV: SAVETI ZA FEBRUAR 2024.


Ako mudro koristite svoju energiju, ubedljivi bez primene sile, uskoro možete se nadati da ćete ostaviti trajan utisak i zaraditi poene. Počnite vežbom skromnosti – odlična vežba za pripremu za izvršavanje prosvetljene moći.

Možda će vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

June 2024
MTWTFSS
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Categories