Categories
Horoskop

Horoskop za Devicu za oktobar 2023. godine poziva na oprez. Mereno življenje je dosadno, ali ne treba gurati događaje. Promene verovatno neće biti korisne: inicijative se neće opravdati, pokušaji da se obogate završiće gubicima. Što se tiče porodičnog života, neće biti iznenađenja. Pod Suncem u Vagi, potreba za podrškom se povećava, voljeni postaju katalizator za razvoj. Zahvaljujući pouzdanom osloncu, Devica će lako postići sve svoje ciljeve. Finansijske probleme će uspešno rešiti tokom Punog Meseca lovca u oktobru. Devica će biti u mogućnosti da smanji troškove, što će omogućiti otplatu svih dugova. Kako bi se izbegli problemi u budućnosti, treba nabaviti “vazdušni jastuk”.

Jesenja melanholija, koja se pojačala početkom oktobra, može vas lišiti poslednjih snaga. Stanje očajanja može potrajati dugo, treba se boriti protiv dekadentnog raspoloženja. Horoskop za Devicu savetuje da ne odustajete: svetlo na kraju tunela će sigurno svanuti. Da biste se odvratili od tužnih misli i dali im novu dimenziju, pomoći će kreativni proces, na primer, crtanje. Za praktičnu Devicu, funkcionalnost dolazi na prvom mestu, a sve ostalo je sporedno. Međutim, Venera u Lavu može okrenuti život naglavačke, prioriteti će se dramatično promeniti. Želićete da uživate u luksuzu, nosite prelepe stvari i opustite se na slikovitim mestima. Ako nema dovoljno novca za sve želje, možete početi obnavljati garderober.

Želja da se razmazite sredinom meseca može se pretvoriti u probleme. Pošto se telo u jesen reorganizuje na nov način, moguće je pogoršanje hroničnih bolesti. Prema opštem horoskopu za Devicu u oktobru 2023, trebalo bi ograničiti unos masne i slatke hrane. Zavisnost od alkohola takođe će imati negativan efekat, bolje je zameniti je biljnim čajem. Pošto Merkur u Vagi podstiče želju za pravdom i zaštitom uvređenih, Devica će biti sposobna da reši sve sporne situacije. Ovaj period je povoljan za podnošenje zahteva različitim vlastima, prikupljanje dokumenata i obrađivanje prava. Jedina stvar koja može ometati uspešan ishod slučaja je pravna nepismenost: treba čvrsto poznavati svoja prava.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories