Categories
Horoskop

Prema horoskopu za Vage, oktobar 2023. godine je vrhunac sreće. Sredina jeseni je povoljna za kontemplaciju, što omogućava da se mnoge stvari sagledaju iz novog ugla. Zahvaljujući pažljivom pristupu i revnosti, sve se odvija kako treba. U osnovi akcija sa Suncem u Vagi je želja da se postigne ravnoteža. Kako bi živele u harmoničnoj atmosferi, Vage, kao pravi esteti, treba da se okruže lepotom. Eksperimenti u dizajnu će biti izuzetno uspešni. Pun Mesec lovca u oktobru puni ljubavnom energijom, slobodne Vage očekuje promena u njihovom ljubavnom životu. Slučajni susret postaće sudbonosan: potpuno podudaranje pogleda, neukrotiva strast je jasan dokaz.

Početak oktobra će biti vreme upoznavanja i bogate komunikacije. U okruženju će se pojaviti energične osobe sposobne da zaraze svojim raspoloženjem i progresivnim idejama. Horoskop za Vage savetuje da prihvate postignuća novih poznanika. Nema sumnje da će biti korisni, moguće je uspeti u poslovima koji su ranije izazivali poteškoće. Pošto Venera u Lavu donosi plemenitost i veličanstvenost, samopouzdanje će porasti. Budući da su uverene u svoju superiornost, Vage mogu lako inspirisati pravu ideju kod bilo koga. Ovo je dobro vreme za prezentacije, promociju roba i usluga. Nema potrebe stideti se bavljenja autopromocijom: sreća je delo same osobe.

Novca neće nedostajati, pa će sredina meseca proteći u očekivanju kupovina. Verovatno ćete morati obnoviti garderobu ili kupiti putovanje za novogodišnje praznike. Prema opštem horoskopu za Vage u oktobru 2023, velike troškove budžet neće osećati kao teret. Međutim, treba napomenuti – trošenje na kockanje će biti uzaludno i dovesti do duga. Neka sporost u akcijama i krutost reakcija je objašnjena uticajem Merkura u Vagi. Nesigurnost lebdi u vazduhu, što je čak dobro za Vage. Ima vremena da se sve razmisli i donese jedina prava odluka, posebno kada je reč o zdravlju. Ispostaviće se da se pronađu korisne informacije o bolesti i odluči o režimu lečenja.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

July 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Categories